Çocugu bademcık ve geniz eti ameliyatı olanlar bakabilir mı

Minnieee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
215
207
18
Lutfen bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi ameliyat sureci nasıl oluyor sonrasında bizi neler bekliyor. 4 yasında bır kızım var 1 ay ıcınde ameliyat olacak ama ben cok korkuyorum anestezi den kanamadan sonrasından

Merhaba. Kızım 3,5 yaşında oldu.
Alerjik alt yapılı olduğundan sonrasında çocuk göğüs hastalıklarınada görünmenizi tavsiye ederim.
Ameliyattada ilkönce çıktığında bilinçsizce çok ağladı sonrasında dinlenme ve uyku. Öğlende de taburcu olduk.
İlk 4 gün biraz sıkıntılıydı ama öyle kanama falan hiçbir sorun yaşamadık. Çok geçmiş olsun.

Cok tesekkur ederım cevabınız ıcın. Simdı kac yasında kızınız ameliyat sonrası gelısımı olumlu etkiledi mı bizim kulagımızs da tup takılacak 3 islem oldugu ıcjn cok tedirginım aslında. Narkozu nasıl veriyorlar acaba ameliyata girerken agladı mı ameliyat sonrası agladı demıstınız zorladığı ıcın bu durum kanama olustırmaz mı

Geçmiş olsun

Oğlum üç yaşında dahi değildi geniz Eti ve kulak tüpü ameliyatı oldu

Kanama olmadı olağandışı ağlamadı bile akşama çıktık eve geldik bir gafta sonra gayet sağlamdı

Hiç korkmayın..bu operasyon çocuğun şu anda çektiği eziyete değmez.çocuklara verilen aneztezi farklı sorun çıkmaz. Benim oğlum 6 yaşında oldu geniz etinden. Boğaza taktıkları bir tüp olacak açık kalsın diye sadece onun yeri acıdı ve uyanırken ağladı. En sevdiği ninniyi söyleyip sevdim :) bikaç dk da sustu sonra öğlen çıktık hastaneden. O gün dahil hiçbirşey olmamış gibi günlük yaşamımıza devam ettik çok şükür. Tabii dr önemli bu ameliyatı sürekli yapan biri olmalı. Hatta bizimki üçüncü gün havuza girdi :) doktoru onaylı..ama bilinki ilk bikaç gece horlayacak operasyon kaynaklı sonra misss gibi sessiz horlamasız uyuyacak.

Merak etmeyin korkulacak bsey yok. Kızım sadece damar yolu açarlarken ağladı. İnanın değiyor ameliyat olmasına. Konuşması ve uyurken nefes alması düzeldi

Benim oğlum oldu 4 yaşındaydı, iyi ki yaptırmışız. Ben daha öncesinde çok zor olduğunu duydum çevremden ama çocuklarda iyileşme süreci hem çok daha kolay hem çok daha kısa sürüyor. Doktorunuzun tavsiyelerine uyun sonrasında. Neler yemesi neler yememesi konusunda dikkat edin. Benim oğlum ameliyat sonrasında hem kilo aldı hem boyu uzadı. Yaşıtlarına göre gelişimi önde. Öyle kanama, ağrı vs olmadı, bir 10 gün ağlatmamaya dikkat edin, her dediğini yapın. Bol bol dondurma yiyecek, onunla mutlu oluyorlar. Yalnız dondurmayı parçalı değil sade yiyecek, doktorumuz içinde parça olmamak kaydıyla kakaolu yiyebilir demişti.

Oğlum 3.5 yaşında oldu, eylülden aralik ayina kadar hep antibiyotik kullandı. Geniz eti alindi, bademcikleri küçültüldü . Olduğu zamandan sonra şükür hastalık olmadi. Tabiki anne olarak ameliyata girerken üzülüp.agliyorsun ama cok zor bir ameliyat değil.

cok gecmis olsun, insallah kolayca atlatirsiniz.
cocuklarimdan birisi, genizeti+kulak tupu digeri de genizeti + bademcik ameliyati oldular sabah erken saatlerde yatis yaptigimiz hastanede, ikindi vakitlerinde kosup oynuyorlardi, hic korkmayin, guvenilir ve emin ellerde iseniz gerisi cok kolay gececektir insallah.. hic korkmayin..

sadece ameliyata giderken zorluk oluyor endişeden ..ama sonucunu görünce iyiki yaptırmışım diyeceksiniz inşalah..nefes alması uyuması yemek yemesi herşeyi rahatlıyor .geçmiş olsun

Büyük kızım 6 yaşında küçük Kızım 2.5 yaşında geniz eti ameliyatı oldu.aynı Gün taburcu olduk. Hiçbir sorun yaşamadık. Çok şükür .uyumalari nefes almaları değişti gece terlemeleri bitti.damar yolunu odada açmadık. Ameliyathaneye giderken sakinleştirici bir surup icirip ameliyathanede açmışlar o yüzden daha rahat oldu.
Bize de kulaga tüp takilacakti neyseki ameliyattan önceki kontrolde gerek kalmadığını söyledi doktorumuz.bol bol sakız cignemistik kulaktaki sivi azalsın diye

Konuyu takipteyim. Benim oğlum da haftaya olacak geçen yıldan beri beklemedeydik ancak dr bu hafta artık yüzde70 seviyesine gelmiş beklemeye gerek ypk dedi. Diş için de birkaç işlemi vardı anestezi almışken hepsi bir olsun dedik ve şimdi onu ayarlamaya çalışıyoruz.

Kulak tüpü olmadı bizde geniz eti alındı ve bademcikler lazerle biraz törpülendi. Sonrasında diyebilirimki yok denecek kadar az hastalandı. Ameliyata girerken sersemletici şuruptan verdiler ve damar yolunu ameliyathanede açtılar pek farkında değildi yani. Ama ameliyattan çıkarken acayip ağladı bilinçsiz sonuçta. Akşam üstü gayet iyiydi.

Ne zmn oldu ameliyatı. Küçültme ıslemlerınde tekrar buyume olasılığı oldugunu soyledıler sızın cocugunuz kac yasındayken oldu lazerde kanama olmuyor diye duydum dogru mu acaba

33 yaşındayım keşke küçükken olsaydım dediğim ameliyattır kendisi. Doktor gerekli görmedi o zaman ama bu bademciklerimden çektiğimi bir ben bir Allah bilir
Süreci bilmiyorum yaşamadım ama işte tüm ömür bademciklerimin şişip,inmesi kronikleşen faranjit,laranjit ömür törpüm oldu.
Allah şifa versin ❤ Şimdiden geçmiş olsun.

3,5 yaşında oldu. Büyüme olasılığına karşı zaten koruyucu tedavi oluyoruz. Çocuk göğüs hastalıklarında bir doktorumuz var. Önce 6 ayda bir sonra yılda bir şeklide gidiyoruz. Kızım şuan 6,5 yaşında ozamanlarki gibi ileri derecede bir hastalık geçirmiyor. Geniz eti küçültücü hap alerji şurubu vs. Koruyucu ilaçlar var dönem dönem onları kullanıyoruz.

Ne zmn oldu ameliyatı. Küçültme ıslemlerınde tekrar buyume olasılığı oldugunu soyledıler sızın cocugunuz kac yasındayken oldu lazerde kanama olmuyor diye duydum dogru mu acaba

ameliyat olmadan önce herhangi bir antibiyotik kullandınız mı çünkü doktor bize bir antibiyotik yazdı bir şurup yazdı Bir de burun için fısfıs yazdı onu kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…