Davranış Bozuklukları Çocugu aşırı hareketli aktif olan anneler burda toplanalım

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Ümraniye carrefour a demek istedim. Sadece 2 kisimiyiz arkadaslarr yokmuş başka gelmek isteyen

napalım bizde ikimiz buluşuruz belki sonra tanışırız diğerleriyle..

Tamam Perşembe St 13.00 da Ümraniye Carrefour alışveriş merkezinde Zeyon sen bir yer söyle orda olsun gelmek isteyen olursa oraya gelir ben orayı bilmiyorumolumunekankayizsmile

hareketli çocuklarınızla o markette nasıl vakit geçireceksiniz ben evden çıkamıyorum çıkıncada savaşdan çıkmış gibi oluyorum

giriş katta madonun önünde buluşalım mı?

Tamam madonun onu uygun. Gelmek isteyn arkadaslar Perşembe St 13.00 da madonun önünde buluşuyoruz. Ben hiç oraya gelmedim ama bulurum ayrıca orası alışveriş merkezi sadece market diil cocuklar için oyun alanı vardır herhalde. Dönüşümün takılırız cevresinde kimse. Olmayan biri olarak çok mutlu ve heyecanlıyım

Biz oğlumla evde oturmayı sevmiyoruz dışarda çok mutluyuz enejirsini boşaltıyor en azından. Hem carrefour gibi marketlerde çocuklar için oyun alanları var anne içinde rahat oluyor.

benim oğlumda 13 aylık ve hızına yetişemiyorumsenin bebeğinle aynı durumda kapı pencere ile oynuyor ve hatta bulaşık makinasının kapağını açıp üzerine oturuyormafoldumbendr. ye götürdük ama normal dedi ama ataraks sakinleştirici şurup verdilmaz:tabi ben kullanmıyorum şimdiden minik bedenine nasıl sakinleştirici verebilirim umarım bu durum geçicidir.sana sabır diliyorumgamyoncuiremsu

benim oğlumda bulaşık makinesinin üstünde dolapların içinde oturuyor çok sinir bozucu oluyor zaman zaman. Bebeğine neden atarax verdiler hareketli diye mi?

bence ilaç falan kulanmayın çok sakıncalı ve sacma. küçücük çocugu ilaçla sakinlaştirmek sindirmek fikri bile çok kötü. bizim çocuklarımız diğer çocuklara göre çok hareketli. biçok seyin keyfine varamıyoruz gezmeler bile bize yorgunluk oluyo çogu zaman içimizden isyan etmek gelio ve hareketsiz uslu çocuk görünce gözlerimiz doluyo hepinizi çok ii ve tüm kalbimle anlıyabiliyorum. o kadar yıpratıcı ki bizimkiler gibi çocuk büyütmek insan çok fazla seydenm ödün vermek zorunda kalıo ama napalım saglıklı olsunlarda. su günlerde sakin dönemimdeyim sanırım daha ılımlı bakabiliyorum yada iice sabrım genişledi. dün zeyon arkadaşımla görüştük ama toplamda yarım saat yüz yüze konuşamadık. hep ayrı yerlerde takıldık. ama her ikimizde aynı şeyi yaşadıgımız için yadırgamadık olanları. belki çocuklarımıza eş deger çocuklarla arkadaşlık kurmalarını saglayıp onların anneleriyle görüşmeliyiz. insan tek olmadıgını anlayıp rahtlıo. eşim nasıldı buluşma diye sorunca yanlız diilmişim dedim. ama çok yerde tıkanıp kalıo insan ne yapacagını şaşırıo bu yaşa kadar bir sürü sorunun üstesinden gelmişsin ama ortalama 70-80 cmlik bi varlık seni bitirio caresiz bırakıo çok ilginç ve içinden çıkılmaz bi durum:gitme: çok uzun oldu arkadaşlar kusura bakmayın felsefik tarafım tuttu:)

ah ahh bende 2 tane bide bi tanede 9yaşında oğlum var dikkat eksikliği hiperaktif tedavisi görüyo bi taneden bişey olmaz inanın artık benimde bi doktora ihtiyacım var geçenlerde büyük oğlumu kontrole götürdük hastalığı ile ilgili bilgi alıyoduk dokdor bi dergi verdi 9 yaşındaki oğlumla 1.5yaşındaki kızım birbirlerine girdiler dokdor bile öyle bakakaldı bi bana baktı bi onlara baktı bu kızda fena dedi oğlumda onada verin ilaç çok bağırıyo hiç uyumuyo çok yaramazlık yapıyo dedi dokdorda e böle giderse onada veririz ilerde bi ilaç dedi ve bana dönüp allah size sabır versin çok zor işiniz dedi gerçekten öyle zor şeyler yaşıyorum ki aslında çok sabırlıyım ama bazen dayanamıyorum

evet canım ataraksı sakinleşmesi için verdi ama kullamıyorum.evet çok hareketli ama kendi rahatım içinde ona kıyıp veremedim ilacı kızlar bide bebeğinize balık yağı şurubu kullandınız mı? faydası oluyomu iştah açtığını söyledilercokacimcoook

ben minadex kullanımyorum içinde omega3 de var ama henüz iştahında bir değişiklik göremedim zaten bu hareketle asla kilo alamazmış doktor öyle söylemişti..

slm kızlar benim oğlumda 15aylık ve çook hareketli artık yeter diyorum kaynanam alt katımda annem karşı binada ama hiç onlara gitmez sürekli bende tuvalete bile beraber gidiyoruz gözünün önünden 2dk ayırmıyo basıyo çığlığı beni görmeyince çok yoruyo beni sizdeki yaramazlıkların çoğu bizdede var dün mutfaka camın önünde duran çamaşır suyulu cif'i almış bi güzel yeni yıkamadan gelen halının üzerine dökmüş bide oturup her tarafa sürmüş bugün kaynanam saolsun halımı yıkadı bende yerleri silerken deterjan dolabından camsili alıp kapağını açmış nasıl becerdi bilmiyorum onuda parkenin üzerine dökmüş orayı silerken fortmantodaki ayakkabıları boşaltmış yani hiç rahat durmuyo sürekli yaramazlık peşinde balkonun kapısı sürekli kapalı yoksa balkondan aşağı bakmak için duvara tırmanıyo Allah bizim gibi annelere sabır versin:Saruboceq:

aynı keratadan bi tanede bende var :)) zaten adm gibi uyku nedir bilmez. uyanıkkende nereye girip nereden çıkacağı belli olmaz daha 1 yaşında ve yürüyemiyor sadece emekliyor ama öyleyken bile girmediği delik kalmıyor. işin kötüsü kablo delisi nerde kablo var nerde zarar var bulup çıkarıyor (( yürüyemiyor ama kedi gibi ve düz duvara tırmanan cinsten. hoş 7 aylıkken emekleyemezkende istediği yere gideliyodu mama sandalyesindeyken kendini çeke çeke (

aynı benim kızımı anlatmışsın .20 aylık bir kızım var 5 dk oturup birşeyle ilgilendiğini görmedim..yani poposu hiç yer görmüyor desem yeridir..sürekli aktif sürekli gözü birşeylerde artık bende kendi haline bıraktım yapma etme demiyorum istediğini yapsın enerjisini atana kadar uğraşsın..sadece misafirliğe gidince sorun oluyor..her gören diyor zaten bu ne hareketli cocuk böyle diye..ne yapalım bizimkilerde böyle sanırım yapılacak cok birşey yok

benim kızımda 8 yıldan sonra oldu bir oldu pir oldu derlerya çok hareketli yaramaz ..bende sinirli agresif çok zor gerçekten ama konuşarak sanırım biryerlere varıcama inanıyorum çocuk dıye hiç geçiştirmiyorum herşeyı kısa öz anlatıyorum kesinlikle konuşmak hikaye anlatmak şarkı söylemek beraber birşeyler yapmak çocukları uysallaştırıyor arkadaşlar lütfen saatlerce temizlik yemek yapacagımız surenın bir kısmını onlarla oyun oynamaya ilgilenmeye ayıralım kesinlikle çocuklar ilgisizlikten böyle yaramaz oluyorlar ben buna inanıyorum ..konsantre olabılıyor artık dınlıyor anlıyor ilgii ilgi ilgi arkadaşlar çocuklarımızla en azından günde 2 saat ayıralım oyun için.

valla canım yaramaz çocuğa ne yapsam kar etmiyor.ne iki saati evde adam gibi yemeği unuttuk temizlik denen şeyi anca artık kadınla halleder olduk ve evde üzerinde 4 kişiyiz. bazen 4 ümüz birden çıldırıyoruz. ne şarkı ne konuşmak hiç bir şey kar etmiyor. varsa yoksa dağıtıcak tırmanıcak tehlikenin gözünü çıkaracak istdiğin kadar anlat hatta kafayı aynı şeyleri tekrarlamaktan ordan çektiğin anda onu apartman inliyo. oğlumu tek zapteden şey gezmek oda dışarıda olucan eee o nereye kadar heleki bide kış geldi iyice zıvanadan çıktı son bir haftadır. kafamçokkarıştı

Bende ilgi meselesine katılmıyorum çünkü ben bebeğime aşırı düşkünüm ilgiliyim ve evimin tüm odalarında mutfak banyo dahil oyunlar oynuyoruz. Ben onun yaramaz olduğunu düşünmüyorum 15 aylık bebek zaten yaramazlıktan anlamaz sadece çok hareketli hiç durmuyor gün içinde bende onun enerjisi yüzünden yorgun düşüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…