Çoçuğu anaokuluna gidecekler

Emaaa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
453
462
İyi akşamlar arkadaşlar okullar 21 eylüle ertlendi ama kızımın okulu 31 Ağustos da açılacak 4 buçuk yaşında anaokuluna gidiyor yazın göndermedim ama artık kendiside istiyor pedogogda okula gitmeli dedi kararsızım çalışmıyorum evdeyim bir kozım daha var 2 buçuk yaşında aralarında anlaştıklarıda oluyor anlaşamdıklarıda ablası ne yapsa fotokopi makinesi çok zorlanıyorum uzun lafın kısası siz ne yapacaksınıZ

İyi akşamlar arkadaşlar okullar 21 eylüle ertlendi ama kızımın okulu 31 Ağustos da açılacak 4 buçuk yaşında anaokuluna gidiyor yazın göndermedim ama artık kendiside istiyor pedogogda okula gitmeli dedi kararsızım çalışmıyorum evdeyim bir kozım daha var 2 buçuk yaşında aralarında anlaştıklarıda oluyor anlaşamdıklarıda ablası ne yapsa fotokopi makinesi çok zorlanıyorum uzun lafın kısası siz ne yapacaksınıZ
Ben çalışıyorum. Annem bakacak, göndermeyeceğim.

Çalışıyorum ama 3 yaşındaki oglumu panndemiden dolayı gönderemiyorum esim bakiyor.Mart ayından beri.ne güzel başlamıştık 6 ay gitti pandemi basladi.okulda kreşte ilk yıl çok hastalanıyor çocuklar.evde bir kucugunuz daha varmış.bence iyi düşünün. Göndermeyin derim.

Ben yazdırmıştım kaydını sildirdim 5,5 yaşında oğlum okul öncesi son senesiydi göndermiycem kronik zatürre hastalığı var riske atmak istemedim ben sizin yerinizde olsam sanırım göndermem hem evde kardeşide varmış bizde de var kardeş ama daha küçük 8 aylık oynayamıyolar daha ona rağmen göndermiycem

1.5 yaşında kreşe gönderiyorum çalışıyorum mecbur gitmeye napiyim

kızım 4 bucuk yasında evden calısıyorum ben
yazdırmayı dusundugum okulun muduru esımın lıseden ogretmenı
gorusmeye gıttıgımızde zaten evdesın bu sene de malum pandemı... zaten yası gec degıl ,onumuzdekı yaz 3ay herhangı bır kursa gonderırsın sosyallesır sonra da eylulde anasınıfına gonderırsın dedı

sız evde sımdı kendınız calıstırın
mesela osman abalının setlerı var
cızgı calısmaları var
kagıda kumas parcası olsun makarna ıp dugme olsun bu tarz seylerı boyamalı yapıstırmalı etkınlıklr yaparsınız
patateslerı sekıllı kesın boyasın onda baskı yapsın
kıyafetlerı katlamayı ogretın mesela

bu sene bence bu tarz ev ıcı etkınlıklerıyle sız kendınız hazırlayın onumuzdekı kayıt donemıne

Çalışıyorum ama 3 yaşındaki oglumu panndemiden dolayı gönderemiyorum esim bakiyor.Mart ayından beri.ne güzel başlamıştık 6 ay gitti pandemi basladi.okulda kreşte ilk yıl çok hastalanıyor çocuklar.evde bir kucugunuz daha varmış.bence iyi düşünün. Göndermeyin derim.
Pandemiden önce gitti eylülden martq kadar tabi hadtqlıkların bulaş riski daha çoktu malesef

kızım 4 bucuk yasında evden calısıyorum ben
yazdırmayı dusundugum okulun muduru esımın lıseden ogretmenı
gorusmeye gıttıgımızde zaten evdesın bu sene de malum pandemı... zaten yası gec degıl ,onumuzdekı yaz 3ay herhangı bır kursa gonderırsın sosyallesır sonra da eylulde anasınıfına gonderırsın dedı

sız evde sımdı kendınız calıstırın
mesela osman abalının setlerı var
cızgı calısmaları var
kagıda kumas parcası olsun makarna ıp dugme olsun bu tarz seylerı boyamalı yapıstırmalı etkınlıklr yaparsınız
patateslerı sekıllı kesın boyasın onda baskı yapsın
kıyafetlerı katlamayı ogretın mesela

bu sene bence bu tarz ev ıcı etkınlıklerıyle sız kendınız hazırlayın onumuzdekı kayıt donemıne
Kızımın dil gelimi geri o setleri ezbere biliyor artık etkinlikdende sıkıldı arkadaş istiyor

Bizim gittiğmiz pedogog 36 aydan sonra tam zamanlı kreş diyor hep yanısırq kızımın dil gelişim geri konuşma terapisi alıyor akran şart
İyi hoş güzel de şuan normal bir zaman değil.
Pandemi olmasaydı kreşe başlamaya geç bile kalmış, 3 de verseydiniz keşke.
Benim oğlum 3 de başladı, marttan beri evde.
Martta 2.5 yaşında olan oğlumu da verecektim, durum malum.
4 ve 3 yaş olmak üzere iki oğlanla evdeyiz, çok şükür hala sağlamız.
Çalışanlar ya da ailesi bakamayacak olanlar mecbur gönderiyor, zorunluluk yok ise asla derim.

Kaydettirdik ama bilmiyorum, gidişata bakıp bakıcı da ayarlayabilirim, ama o da risk. Bakalım ne olacak.

Büyük bi ihtimal bende göndercem yarım gün. Çünkü sürekli ağlıyor arkadaş diye 🙄😞 gönderceğim okulun sınıf kontenjanı az bu iyi yanı ama tabi hala bi ikilem yaşıyorum 🙄

İyi hoş güzel de şuan normal bir zaman değil.
Pandemi olmasaydı kreşe başlamaya geç bile kalmış, 3 de verseydiniz keşke.
Benim oğlum 3 de başladı, marttan beri evde.
Martta 2.5 yaşında olan oğlumu da verecektim, durum malum.
4 ve 3 yaş olmak üzere iki oğlanla evdeyiz, çok şükür hala sağlamız.
Çalışanlar ya da ailesi bakamayacak olanlar mecbur gönderiyor, zorunluluk yok ise asla derim.
. Verdik marta kadar kızımda gidiyor du .Peki fört yaşındaki oğlunuz sıkılmıyormu evde neler yapıyosunuz

X