İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Tüm öğretmenlerimizimin ve topiğimizin öğretmenlerinin öğretmenler günü kutlu olsun:KK71::KK71::KK71:

Bugün tüm sınıfı ve velileri temsilen sınıf annesi ve bi kaç veliyle öğretmenimizin öğretmenler gününü kutladık, çiçeğimiz hediyemizle
siz naptınız meldam

bizde aynı şekilde kutladık canım:KK1: öğretmenimizin yüzünde güller açıyordu :KK1::KK1::KK1:
ödev de vermedi :21::21::21::KK1::KK1::KK1:

tüm öğretmenlerin ve topiğimizin öğretmenlerinin de bu güzel gününü kutluyorumm :116::116::KK71::KK71::KK71:

offfffff
puffffffffffffffffffffffffffff
çuf çuf çuf

seneye kıyafetler kalkıyomuş okulda arkadaşlar

hadi ya, daha yeni forma aldıydık:KK53::KK53:

ilkokullarda kalkmasın ya ortaokul lise olabilir, yani kıyafetlerinin sorumluluğunu alabilecekleri zamanlar

bende öğretmenler için kravat kalkcakmış diye duydum, bilmiyorum ne kadar doğru, umarım değildir, bahçede kim veli kim öğretmen seçilmez sonra

Bizim okulda ben hiç görmüyorum 4*4 lük kıyafet yönetmeliğine uyulduğunu öğretmenler tarafından.Tayt+çizme ikilisini giyenden tutundan erkek öğretmenlerinin çoğunluğu zaten kravatsız sadece müdür ve m.yardımcısında gördüm etek boyları zaten fora Bence kıyafet yönetmeliği olmasın nasıl olsa herkes istediğini giyiyor serbest bırakılsın hem öğrenciye hem öğretmene

Bizim okulda ben hiç görmüyorum 4*4 lük kıyafet yönetmeliğine uyulduğunu öğretmenler tarafından.Tayt+çizme ikilisini giyenden tutundan erkek öğretmenlerinin çoğunluğu zaten kravatsız sadece müdür ve m.yardımcısında gördüm etek boyları zaten fora Bence kıyafet yönetmeliği olmasın nasıl olsa herkes istediğini giyiyor serbest bırakılsın hem öğrenciye hem öğretmene

bizim okulda öğretmenler uyuyo valla, öğrenciler pek uymuyo, bizim zamanımızda neydi o işkence ya, saçlar örülü olcak falan hatırladım da şimdi:KK1:

bence öğretmenler serbest olmamalı, ama mesela 1. sınıf öğretmenleri için serbest olabilir, mini mini birler daha da minik oldu çünkü, eğil kalk, çocuğu duyabilmek için çözmel falan:KK1:

öğrencilerde seçilmez, okul bahçesinde kim öğrenci kim değil bilinmez, ya da olumsuz bi durumda öğrenci mi değil mi bilemediği için öğretmen müdehale etmez belki
bizim burda yok allahtan ama büyük şehirlerde bahçeye tinerci girdi diyelim, nolcak. güvenlik sorunlarına yol açabilir

yani ben serbest olsun da diyemiyorum olmasında, kararsızım aslında kişisel düşüncem olarak

Ben tek tip kıyafetten yanayım kim ne derse desin.Hem tek tek giriş kapısına geçip herkesin kıyafetini yüzündeki makyajı kontrol edecek halleri yok hem nasıl edebilirsinki ? Ayrıca serbest kıyafette o çocuğun o okuldanmı olduğunu nereden bileceksin ki hele liselerde ortaokullarda suistimale çok açık bir uygulama

zaten yaz döneminde kravat ve ceket zorunluluğu yönetmelikle kalkıyo öğretmenlere
ama bayanlar çoğunlukla uymuyor
uyamıyosun ki mesela -30 derecede çalıştım ben
mecbur kadife pantolon falan giyiyordum

zengin fakir olayı diyorlar da
o şimdi de var
ayakkabısı kaliteli kalemi silgisi kalemkutusu kalitesi eşofmanı kaliteli
öğrenciler zaten bunu farkediyorlar
zaten okuldan çıkınca da arkadaşlarını görüyorlar okul bunun için kıstas değil de
bence de güvenlik açısından sorun çıkacak
bir de tabi hergün ne giydiricem derdi olacak
artık cüzdanlar yanar =))

ha bence eşofman giyilmeli direk
öle süeterler etekler daha gereksiz ve zor bence
her okulun kendine ait eşofmanı olsa
hem günlük kıyafetler zarar görmez hem de kim ne belli olur

ha bence eşofman giyilmeli direk
öle süeterler etekler daha gereksiz ve zor bence
her okulun kendine ait eşofmanı olsa
hem günlük kıyafetler zarar görmez hem de kim ne belli olur

bizim okuldaki 1. sınıflar o pileli lacivert eteklerle büyümüşte küçülmüş gibiler, şirinler ama kullanamıyolar ki
bencede en iyisi eşofman, erkek çocukların top sevdasıda düşünülürse

Son düzenleme:
türban hatrına yapıldığını söylememe gerek yok heralde

türban hatrına yapıldığını söylememe gerek yok heralde

gözümüzün içene soka soka yapıyorlar :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
eğitimde o kadar eksik varken işlerine ne geliyorsa kılıf uyduruyorlar :KK19::KK19:
memleket kan ağlıyor, muhteşem yüzyılla uğraşıyorlar bu dizi tarihe hakarettir falan diyorlar .bu yapılanlar Atamıza hakaret değil mi ...............

X