- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
bende aldım a101 den ama biz tadını beğenmedik,kuru üzüm çok daha iyi.Tabi faydasına bişey diyemem.Bizim damak tadımıza uymadı.ben de yiyorum canım .
a101 de de var . kurusu satılıyor.
sen tazesini mi aldın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aldım a101 den ama biz tadını beğenmedik,kuru üzüm çok daha iyi.Tabi faydasına bişey diyemem.Bizim damak tadımıza uymadı.ben de yiyorum canım .
a101 de de var . kurusu satılıyor.
sen tazesini mi aldın
bilinçleniyorlar fadime,her geçen günde büyüyorlar tabi.Benimkide sebze yediği zaman anne bak sağlıklı beslendim diyor mesela.Bende şekeri azaltman lazım diyorum anlatıyorum ama tabi o bir yere kadar tatlıya çok düşkün gerçi hepimiz öyle.Bundan sonra böyle devam eder merak etme.Tabi çocuk bunlar arada kayma olcaktır zararlı şeylere önemli olan bilinçlenmeleribize de dağıtılacakmış kuru üzüm, dün ben de imzaladım, 50 gr.lık paketlerde olacakmış, babası da getir kızım sen yemesen bile biz yeriz dedi
benim ufaklık şimdi yeni yeni sağlıklı diye, yoğurt olsun-kabak yemeği olsun yemeye başladı, ben de şaşırıyorum ama, büyüyor bilinçleniyor mu, yoksa kilodan bıktığı için mi bilmiyorum, akşam kendiliğinden kabak yemeği ve yoğurt yedi, ben bişey demedim inşallah zamanla sağlıklı beslenmeye tamamen geçer.
çok iyi bravo sadece 1 yanlışı var kuzunun onuda öğrenmiştir doğrusunu zaten.bizim akşam ödev yoktu kızlar, dün Türkçe ve matematikten test olmuşlar, türkçe hiç yanlış yok şükür, matematikte de
açıları ölçmekte kullanılan alet nedir?
iletki pergel cetvel
bizimki bu soruyu yanlış yapmış, 10 soruda 9 doğru.
inşallah canım.bilinçleniyorlar fadime,her geçen günde büyüyorlar tabi.Benimkide sebze yediği zaman anne bak sağlıklı beslendim diyor mesela.Bende şekeri azaltman lazım diyorum anlatıyorum ama tabi o bir yere kadar tatlıya çok düşkün gerçi hepimiz öyle.Bundan sonra böyle devam eder merak etme.Tabi çocuk bunlar arada kayma olcaktır zararlı şeylere önemli olan bilinçlenmeleri
sağol canım, 10 soru varmış zaten, hepsi de açılarla ilgiliydi.çok iyi bravo sadece 1 yanlışı var kuzunun onuda öğrenmiştir doğrusunu zaten.
ben de çok beğenmedim ama sağlık için, unutkanlığa da iyi geliyormuş, özellikle onun için yemeye çalışacağım canım.bende aldım a101 den ama biz tadını beğenmedik,kuru üzüm çok daha iyi.Tabi faydasına bişey diyemem.Bizim damak tadımıza uymadı.
canım senin oğluşuna maşallah künefeyi de bi oturuşta yiyor paşam. maşallah .banada akşam verdi kağıt kağıt kuru üzüm için imzaladık yiyecekmiş beyefendi.Benimkide çok tatlıya düşkün ya bir künefeyi bir oturuşta yer ben zor bitiririm eşimle paylaşırız genelde düşün yani.Bizde istiklal marşı geçen yıl on kıtası ezberlendi ama tabi unutuyor çocuklar okunmayınca devamlı arada tekrarlıyoruz.çarpma işlemleri sorunsuz gidiyor bizim ama bazı problemlerde takılıyoruz mesela geçen gün 3 torba kömür vermiş her birinin fiyatını ve kilosunuda altına yazmış elimizdede 64 tl miz var buna göre hangi kömürden alabiliriz diye sormuş 1 poşette 3 kg 18 tl 2.poşette ve 3.poşettede yine aynı şekilde yazıyor.yada toplamı 18 olan 2 sayı ile farkı 4 çıkan sayıların toplamını sorduğunda bunlarda takılıyoruz.Babası anlatıyor tabi ama işte öğretmenin öğretme şekli gibi olmuyor insan nasıl anlatıcağınıda şaşırıyor.
çok iyi maşallah .bizim akşam ödev yoktu kızlar, dün Türkçe ve matematikten test olmuşlar, türkçe hiç yanlış yok şükür, matematikte de
iletki pergel cetvel
ben tadını çok beğendim .ben de çok beğenmedim ama sağlık için, unutkanlığa da iyi geliyormuş, özellikle onun için yemeye çalışacağım canım.
ama 10 taneden fazlasını yiyemem. çok yedirmiyor kendini.bende aldım a101 den ama biz tadını beğenmedik,kuru üzüm çok daha iyi.Tabi faydasına bişey diyemem.Bizim damak tadımıza uymadı.
canım keklere ya da kurabiyelere biraz tarçın atarsan şekerli bi tat verecektir.bilinçleniyorlar fadime,her geçen günde büyüyorlar tabi.Benimkide sebze yediği zaman anne bak sağlıklı beslendim diyor mesela.Bende şekeri azaltman lazım diyorum anlatıyorum ama tabi o bir yere kadar tatlıya çok düşkün gerçi hepimiz öyle.Bundan sonra böyle devam eder merak etme.Tabi çocuk bunlar arada kayma olcaktır zararlı şeylere önemli olan bilinçlenmeleri
oy maşallah . bilinçleniyorlar. maşallah kabak yemiş hee..vay bee. ben gözümle görsem inanmam oğlanlarda.bize de dağıtılacakmış kuru üzüm, dün ben de imzaladım, 50 gr.lık paketlerde olacakmış, babası da getir kızım sen yemesen bile biz yeriz dedi
benim ufaklık şimdi yeni yeni sağlıklı diye, yoğurt olsun-kabak yemeği olsun yemeye başladı, ben de şaşırıyorum ama, büyüyor bilinçleniyor mu, yoksa kilodan bıktığı için mi bilmiyorum, akşam kendiliğinden kabak yemeği ve yoğurt yedi, ben bişey demedim inşallah zamanla sağlıklı beslenmeye tamamen geçer.
maşallah canım tebrikler..bizim akşam ödev yoktu kızlar, dün Türkçe ve matematikten test olmuşlar, türkçe hiç yanlış yok şükür, matematikte de
iletki pergel cetvel
biz de imzaladık akşam kuru üzümü..bize de dağıtılacakmış kuru üzüm, dün ben de imzaladım, 50 gr.lık paketlerde olacakmış, babası da getir kızım sen yemesen bile biz yeriz dedi
inşallah canım benim. akşam epey bir şaşırttı beni, her zaman derdim tadına bak diye, kendiliğinden yedi biraz.biz de imzaladık akşam kuru üzümü..
benim oğlan hep der sağlıklı besleniyorum demi anne diye.
inşallah seninkilerde alışır sebzeye.
bizim yemekte de aynısı var fadime :))bizim yemekte de fırında tavuk-patates-pirinç pilavı+salata vardı. Pirinç hariç yedim, patatesten sadece 3 dilim yedim.
herkese afiyet olsun kızlarr.
Fatmacım sağolasın canım.
1 sayfa ne kadar çok okumuş öyle, niye böyle yapıyor bu sıpa, şöyle ilgisini çeken bir kitap olmalı, saracak, bulamadınız öyle birşey, şirin serisinden almış mıydın, ya da Levent serisinden, ya da oğlanlar için seriler oluyor, onlardan aldın mı hiç Fatmacım?
ben hiç saymadım canım ama bir avuç kadar yedim.ben tadını çok beğendim .
ama 10 taneden fazlasını yiyemem. çok yedirmiyor kendini.
canım keklere ya da kurabiyelere biraz tarçın atarsan şekerli bi tat verecektir.
şekeri ben kekde ve kurabiyede aşırı kullanmam. onun yerine tarçın kullanırım zaman zaman.
tarçın şeker hissi vererek beyni kandırıyor haribicum.
oy maşallah . bilinçleniyorlar. maşallah kabak yemiş hee..vay bee. ben gözümle görsem inanmam oğlanlarda.
afiyet olsun canım.bizim yemekte de aynısı var fadime :))
afiyet olsun sana..
he ya çok okudu..serilerden almadım..öğretmen sürekli değiştiriyor kitapları çok da güzel kitaplar ama işine gelmiyor.
Tiyoyu aldım dilekcim,deniyeceğim :)ben tadını çok beğendim .
ama 10 taneden fazlasını yiyemem. çok yedirmiyor kendini.
canım keklere ya da kurabiyelere biraz tarçın atarsan şekerli bi tat verecektir.
şekeri ben kekde ve kurabiyede aşırı kullanmam. onun yerine tarçın kullanırım zaman zaman.
tarçın şeker hissi vererek beyni kandırıyor haribicum.
oy maşallah . bilinçleniyorlar. maşallah kabak yemiş hee..vay bee. ben gözümle görsem inanmam oğlanlarda.
akşam bende patates köftesi yaptım..oğlanın beslenmesinde patates var bugün.ben hiç saymadım canım ama bir avuç kadar yedim.
keklere ben de katarım, tarçınlı-cevizli kek tarifimde ve çaylı kek tarifinde var zaten. çaylı kek istiyordu kızım da ne zamandır aklımda, ama şimdi pasta olayı girdi araya, haftaya yaparım belki.