Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa ben de ekleyeyim o zaman, dur demekki aynı tarif. Bir de yumurta sarısı diyordu onda.benimkinde de vardı nescafe 1 tatlı kaşığı unutmuşum yazmayı kız..
aferin kızına ne güzel ezberlemiş.ne bileyim ki, haberim olmadan ezberlemiş bile benim kız, ben de öylesine sayıyor zannediyorum, meğerse öğretmen demiş.
sağol canım.aferin kızına ne güzel ezberlemiş.
tablo güzelmiş. karpuz neci, o da mı süs?
aha da mısırlar bunlar.bizim camın önü burası kızlar.
bloğ için çekmiştim .
yapcan sen galiba canım. resim isteriz fadimecimaaaa ben de ekleyeyim o zaman, dur demekki aynı tarif. Bir de yumurta sarısı diyordu onda.
ne güzelmiş kaktüslerin.
kızlar kaktüsümün toprağından kaçak mısır çıktı.
çocukların işi..süs duran mısırdan 1 tane atmışlar içine. o da boy vermiş
:)tablo güzelmiş. karpuz neci, o da mı süs?
benim tarifte de yumurtanın sarısı diyordu ama ben kaç kez yaptım beyazlarını atıyordum hep .ama dün aman nolcak ki beyazınıda koysam dedim koydum bende..değişen bişi yok tadında..aaaa ben de ekleyeyim o zaman, dur demekki aynı tarif. Bir de yumurta sarısı diyordu onda.
gördüm kızzzz, bizim de bir kuşumuz var, geliyor balkona klima motoruna yuva yapıyor, ordan da balkonumu pisletiyor, başım dertte yuvasını da bozmaya kıyamıyoz, olan balkona oluyor.aaaaa ama kuş yuvasını görmediniz.
onu da eşim bulmux. ağaçtan düşmüş. içi boşmuş. yumuşacık tüylerle doldurmuş içini .sanıyorum serçe.
anladım canım, deneyelim bakalım fırsat bulursak.benim tarifte de yumurtanın sarısı diyordu ama ben kaç kez yaptım beyazlarını atıyordum hep .ama dün aman nolcak ki beyazınıda koysam dedim koydum bende..değişen bişi yok tadında..
mısır niye kahverengi olmuş..
aha da mısırlar bunlar.bizim camın önü burası kızlar.
bloğ için çekmiştim .
onların pisiliği zor da çıkar balkonda.gördüm kızzzz, bizim de bir kuşumuz var, geliyor balkona klima motoruna yuva yapıyor, ordan da balkonumu pisletiyor, başım dertte yuvasını da bozmaya kıyamıyoz, olan balkona oluyor.
kırmızı ki o . ben çocukken anneannemin olurdu arada kırmızı.mısır niye kahverengi olmuş..
o zormuş işte yav. yani hep mi orda. hiç gitmiyor mu.gördüm kızzzz, bizim de bir kuşumuz var, geliyor balkona klima motoruna yuva yapıyor, ordan da balkonumu pisletiyor, başım dertte yuvasını da bozmaya kıyamıyoz, olan balkona oluyor.
yazın gidiyor, kaldırmıştık yuvayı, kışın yine gelmiş.o zormuş işte yav. yani hep mi orda. hiç gitmiyor mu.
hoşgeldin canım.Kızlar günaydın.
Çok özledim sizi.
İşler feci durumda, geçen hafta çok çok yoğundu gelemedim bir türlü. Ev de aynı daha tam anlamıyla yerleşemedim. Akşam eve gidiyorum yemek, kızın ödevi falan derken saat 10 oluyor. Sonra biraz ev işi yapıp ben de yatıyorum. İstanbulda hava epeydir yğmurlu ve sisli, içim sıkıldı valla.
Bu arada bugün kızkardeşim doğuma gitti. Annem onun yanında. Eşim izin aldı bugün, çocukları o bakıyor. Yarın da ben izin alacağım, böyle idare edeceğiz.
Bizim geçen haftaki ingilizce faciamızdan sonra haftasonu bayağa çalıştık.Hatta ben hızımı alamayaraktan çocuğa kendini tanıtan kısa yazı bile yazdırdım.Adım mert,9 yaşındayım.İstanbulluyum.Öğrenciyim gibi...Ama hoşuna gitti yazabilince.Dediğin gibi nereden başlıyacakjlarını bilemiyorlar cevap verirken oda soruyu tam anlamamalarından kaynaklanıyor.Ama haftasonları mutlaka üstünden geçilmeli.bizim çocuklarla aynı gidiyor sizin çocuklar ..dediğin gibi bu sıfatları onlar da yapıyordu.
ama 3 hafta önce konu işlemişler..o konuyu anlamamış
okulun açıldığı ilk hafta gitmedik ya..orda kaçırdım anne konuları ben diyor.
kendince öyle düşünmüş
ingilizce aksatmaya gelmiyor
söyle cümle kurma canım
are you tired?
.......................... .
cevabı kendi yazacak..ama bi türlü yapamıyor.
yes he is diye başlıyor.
ya da she is diye başlıyor.
iste anlattım .
sen yorgun musun diye soruyor dedim.
ben diye cümle kurmalısın falan dedim.
yes, I am tired . demelisin dedim.
ara ara yokladım onu ..ama çoğu kez yes he is diye başlıyor..ya da düşünüyor bilemiyor.
ben ara ara yine sorunca da sinirlendi ..söylemiyorum falan dedi.
son son artık doğrusunu söylemeye başladı ama .tam daha oturmadı..bugün sorsam unutmuştur kesin.
yattığı yerin duvarına yazdım ben de
renkli kalemlerle yapıştırdım.
ı am
you are
... vs diye..