- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
hoşgeldin canım, bizler de iyiyiz, aynen motor taktık devam ediyoruznasılsınız kızlar
ben idare ederim.. bayadır gelemedim düzenli takip edemeyip kaçırınca sinir oluyorum :)) ama aklım burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım, bizler de iyiyiz, aynen motor taktık devam ediyoruznasılsınız kızlar
ben idare ederim.. bayadır gelemedim düzenli takip edemeyip kaçırınca sinir oluyorum :)) ama aklım burda
hayırlısı olsun canımkızım iyi yeni okula alışmaya çalışıyor çok şükür ilk zamanlar gibi ağlamıyor. geçen hastalanınca aradılar gelin alın diye buda bunu öğrendi başı sıkışınca karnım ağrıyor diye aratıyor..Mesela bunlar daha önce müzik dersinde nota flüt vs görmemişlerdi bu okulda da müzik hocası flütle şarkı vermiş çalın diye o sınıf geçen yıl öğrenmiş flütü e benimkide çalamadı ne kadar göstersem çocuk notaların yerini bilmiyor flütte neyse şarkının girişini becerdik ama dün son ders müzik karnım agrıyor diye aratmış annem gidip aldı bu sefer gerçekten ağrısa inanmayacağız
Bebek çalışmalar devam ama olmuyor nasip. Doktor problem yok dedi. Ama ben yaşım yüzümnden acele ediyorum yoksa beklerdim ne zaman olursa diye.. Hayırlısı bakalım.
hayırlısı olsun canım
inşallah çabuk gelir bebek..yaşın kaçtı ki senin in ay
evet benim yan komşum çocukları bakacaktı . ama kızı aynı sebeplerden sürekli annesini aratınca kadın bakamayacağını söyledi..evde duramıyor kadın..sürekli aklı kızında. yeni geldiler onlar da siz gibi
hoşgeldin canımmm..nasılsın..nasılsınız kızlar
Aman yarabbi çok kötü dilek ya okurken içim cız etti.Allahım sen koru kuzulaımızı.bağırsak yırtılması lavmanla olabilecek bişey değilki ya bende yaptım bir kere gerçi benimki haz etmez öyle şeylerden o yüzden pekde yapamadım uz durmamıştı.Allahım ailesine sabır versin çok zor ya.canım çok geçmiş olsun.
bulaşır tabi arkadaşlarına göndermemekle iyi yapmışsın..
ishal var demek..Allah korusun.
geçen bir arkadaşımın komşusunun 4 yaşındaki oğlu vefat etmiş ama ishal değil
karın ağrısı ile gitmişler.
doktor lavman vermiş..yarısını yapması gerekiyormuş annesinin..hemşire de doktor da bi şey dememiş.
anne hepsini yapmış
çocuk eve giderken fenalaşmış
bayılmış.hastaneye geri dönmüşler .ameliyata almışlar ki bağırsakları yırlıtmış.
artık ilacın yüzünden mi yoksa zaten öyle bi şey vardı da daha çok lavman arttırdı mı bilemiyorum..
ama vah gidene yani..
hoşgeldin,bizler kargaşa içinde devam ediyoruz işte.özeldeki yazışmalardanda anlayacağın üzere.Sen işlerdenmi müsait olamadın cnm bayadır yoksunnasılsınız kızlar
canım çok geçmiş olsun.
bulaşır tabi arkadaşlarına göndermemekle iyi yapmışsın..
ishal var demek..Allah korusun.
geçen bir arkadaşımın komşusunun 4 yaşındaki oğlu vefat etmiş ama ishal değil
karın ağrısı ile gitmişler.
doktor lavman vermiş..yarısını yapması gerekiyormuş annesinin..hemşire de doktor da bi şey dememiş.
anne hepsini yapmış
çocuk eve giderken fenalaşmış
bayılmış.hastaneye geri dönmüşler .ameliyata almışlar ki bağırsakları yırlıtmış.
artık ilacın yüzünden mi yoksa zaten öyle bi şey vardı da daha çok lavman arttırdı mı bilemiyorum..
ama vah gidene yani..
kızım iyi yeni okula alışmaya çalışıyor çok şükür ilk zamanlar gibi ağlamıyor. geçen hastalanınca aradılar gelin alın diye buda bunu öğrendi başı sıkışınca karnım ağrıyor diye aratıyor..Mesela bunlar daha önce müzik dersinde nota flüt vs görmemişlerdi bu okulda da müzik hocası flütle şarkı vermiş çalın diye o sınıf geçen yıl öğrenmiş flütü e benimkide çalamadı ne kadar göstersem çocuk notaların yerini bilmiyor flütte neyse şarkının girişini becerdik ama dün son ders müzik karnım agrıyor diye aratmış annem gidip aldı bu sefer gerçekten ağrısa inanmayacağız
Bebek çalışmalar devam ama olmuyor nasip. Doktor problem yok dedi. Ama ben yaşım yüzümnden acele ediyorum yoksa beklerdim ne zaman olursa diye.. Hayırlısı bakalım.
Kızlar benim aklım karıştı ya,oğlan için dün çapa çocuk acil doktoru okula gitmesinde sakınca yok dedi rapor bile vermedi ama kayınpader sabah aile sağlık hekimine götürdü bu bulaşıcıdır ben bugünlük rapor yazıyorum araya cumartesi pazar giriyor siz pazartesi tekrar rapor alın 1 hafta gitmesin demiş.Sonra kayınpeder öğretmeniyle görüşmüş raporu götürmüş gelmesin tabi demiş.Yalnız 29 ekimde şiir okuyacaktı o zman gelip gelemiyeceğini bildirin demiş.Çocukta bir şey yok halsizlik falan şiir için giderde şimdi 1 hafta göndermiyecekmiyim okula
canım gönderme..çünkü diğer çocuklara bulaşırsa .okula bile komple yayılır..öğretmenler ne ders yapar ne bişey..komple eğitim aksar.Kızlar benim aklım karıştı ya,oğlan için dün çapa çocuk acil doktoru okula gitmesinde sakınca yok dedi rapor bile vermedi ama kayınpader sabah aile sağlık hekimine götürdü bu bulaşıcıdır ben bugünlük rapor yazıyorum araya cumartesi pazar giriyor siz pazartesi tekrar rapor alın 1 hafta gitmesin demiş.Sonra kayınpeder öğretmeniyle görüşmüş raporu götürmüş gelmesin tabi demiş.Yalnız 29 ekimde şiir okuyacaktı o zman gelip gelemiyeceğini bildirin demiş.Çocukta bir şey yok halsizlik falan şiir için giderde şimdi 1 hafta göndermiyecekmiyim okula
Sen araştırdın mı peki netten baksana iki doktorun farklı farklı söylemesi garip olmuş Çapada acil doktorumuydu canım.. Sen biraz bakın nette olmadı bir daha gösterirsin
Baktım cnm netten bulaşıcı yazıyor.Çapanın cocuk acil dr söyleyende.Şimdi öğretmeniylede konuştum zaten haftaya 1,5 gün tatil dedi pazarteside gelmesin dedi.Perşembeye kadar gitmicek sadece tören için gideriz.Bende zaten bulaşmasın diye göndermiyorum dilekcim yoksa çocuk iyi maşallah halsizliği falan yok.Biz daha hiçbir çocuk hastalığı atlatmamıştık bu arada sizinkilerde atlatanlar varmı?canım gönderme..çünkü diğer çocuklara bulaşırsa .okula bile komple yayılır..öğretmenler ne ders yapar ne bişey..komple eğitim aksar.
Baktım cnm netten bulaşıcı yazıyor.Çapanın cocuk acil dr söyleyende.Şimdi öğretmeniylede konuştum zaten haftaya 1,5 gün tatil dedi pazarteside gelmesin dedi.Perşembeye kadar gitmicek sadece tören için gideriz.Bende zaten bulaşmasın diye göndermiyorum dilekcim yoksa çocuk iyi maşallah halsizliği falan yok.Biz daha hiçbir çocuk hastalığı atlatmamıştık bu arada sizinkilerde atlatanlar varmı?
tamam canım..Baktım cnm netten bulaşıcı yazıyor.Çapanın cocuk acil dr söyleyende.Şimdi öğretmeniylede konuştum zaten haftaya 1,5 gün tatil dedi pazarteside gelmesin dedi.Perşembeye kadar gitmicek sadece tören için gideriz.Bende zaten bulaşmasın diye göndermiyorum dilekcim yoksa çocuk iyi maşallah halsizliği falan yok.Biz daha hiçbir çocuk hastalığı atlatmamıştık bu arada sizinkilerde atlatanlar varmı?
aynen ya ben kızamık,su çiçeği geçirdim mesela hatırlıyorum.Şimdi oğlan geçirmeyince tedirgin olmuştum.Kapıyı kabakulakla açtık bakalım hayırlısı...tamam canım..
törene gider bi tek..dinlensin o da evde.mis gibi
bizim çocuklar kabakulak geçirmedi..ne su çiceği ne kızamık vs..
varsa yoksa grip ,. nezle, öksürük oldular şimdiye kadar.
olsun canım..atlatsın geçsin .aynen ya ben kızamık,su çiçeği geçirdim mesela hatırlıyorum.Şimdi oğlan geçirmeyince tedirgin olmuştum.Kapıyı kabakulakla açtık bakalım hayırlısı...
benim kızım ilkokul 1 de su çiçeği çıkardı.sınıf günü yapılmıştı okulun son haftası.. oyunlarını çiçekli çiçekli oynadı artık.Baktım cnm netten bulaşıcı yazıyor.Çapanın cocuk acil dr söyleyende.Şimdi öğretmeniylede konuştum zaten haftaya 1,5 gün tatil dedi pazarteside gelmesin dedi.Perşembeye kadar gitmicek sadece tören için gideriz.Bende zaten bulaşmasın diye göndermiyorum dilekcim yoksa çocuk iyi maşallah halsizliği falan yok.Biz daha hiçbir çocuk hastalığı atlatmamıştık bu arada sizinkilerde atlatanlar varmı?
Güzel zamana denk gelmiş okulun son haftasıbenim kızım ilkokul 1 de su çiçeği çıkardı.sınıf günü yapılmıştı okulun son haftası.. oyunlarını çiçekli çiçekli oynadı artık.
ben hepsini çıkarsın derdindeyim zaten,neden olmuyor diye endişelendim.olsun canım..atlatsın geçsin .
yani ileride olmayacak dersin hiç olmazsa.
ben hafif kabakulak atlatmıştım senin oğluşun gibi..aynı o yaşlardaydım hatırlıyorum.
1 gün kulaklarımın aldında şişlik oluşmuştu..ağrı olmuştu