- 26 Eylül 2010
- 17.473
- 32.634
evet canım lazım, bizim dolgu 3-4 tane oldu. Devlette yaptırmıştık, sonra apse yaptılar biliyor musun, çok üzüldüm, özele götürdük, tekrar aynı dişi 250 tl ödedik kanal tedavisi yaptılar. Süt dişlerine çok iyi bakmalıyız ki, ana dişleri sağlam çıksın. Baksana benim büyükte de ne kadar uğraştık, diş ameliyatı oldu, yok plak takıldı, çocuğum bir senedir ağzının içinde damağında kocaman teller, çok zor yaaa, konuşması anlaşılmıyor, artık çıkarsalar da, dişin üzerine takılan telleri taksala, o da rahatlayacak. Dili dönmüyor, doğru dürüst yiyip içemiyor, şubat ayında taktılardı nerdeyse 1 yıl olacak.
Ayyy o maraton şimdiden sardı beni sorma, allah yardımcımız olsun. Bir de burdaki arkadaş çıkacağım diye tutturusa, ayvayı yedim. İşlerimiz çok yoğun, tek başıma hem onun işi de bana kalırsa, kalkamam altından. Çocuklarına bakıcı bulmak yerine işten çıkacak, eşi bakıcı istemiyormuş, önce kayınvalidesi birlikte oturuyordu, onlar gitti, 3 çocuk var, onun da işi zor ya bakalım. anlayacağın bayağı karışık bir dönemden geçiyoruz.
Haaa asıl konuyu geçiyordum, bizim kızın öğretmeni değişmiş biliyor musun, kadın istememiş sabahçı olmayı, ya ne kadar üzüldüm anlatamam, inşallah çocukların durumunu olumsuz etkilemez bu olay, mutlaka etkilenecekler de çabuk atlatırlar ve umarım yeni gelen öğretmen de iyidir.
Öğretmen kendi sınıfı ile beraber öğlen grubuna geçemiyor mu? Sınıf değişimi yerine bu şekilde değişiyor diye biliyorum,