İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

evet canım lazım, bizim dolgu 3-4 tane oldu. Devlette yaptırmıştık, sonra apse yaptılar biliyor musun, çok üzüldüm, özele götürdük, tekrar aynı dişi 250 tl ödedik kanal tedavisi yaptılar. Süt dişlerine çok iyi bakmalıyız ki, ana dişleri sağlam çıksın. Baksana benim büyükte de ne kadar uğraştık, diş ameliyatı oldu, yok plak takıldı, çocuğum bir senedir ağzının içinde damağında kocaman teller, çok zor yaaa, konuşması anlaşılmıyor, artık çıkarsalar da, dişin üzerine takılan telleri taksala, o da rahatlayacak. Dili dönmüyor, doğru dürüst yiyip içemiyor, şubat ayında taktılardı nerdeyse 1 yıl olacak.

Ayyy o maraton şimdiden sardı beni sorma, allah yardımcımız olsun. Bir de burdaki arkadaş çıkacağım diye tutturusa, ayvayı yedim. İşlerimiz çok yoğun, tek başıma hem onun işi de bana kalırsa, kalkamam altından. Çocuklarına bakıcı bulmak yerine işten çıkacak, eşi bakıcı istemiyormuş, önce kayınvalidesi birlikte oturuyordu, onlar gitti, 3 çocuk var, onun da işi zor ya bakalım. anlayacağın bayağı karışık bir dönemden geçiyoruz.
Haaa asıl konuyu geçiyordum, bizim kızın öğretmeni değişmiş biliyor musun, kadın istememiş sabahçı olmayı, ya ne kadar üzüldüm anlatamam, inşallah çocukların durumunu olumsuz etkilemez bu olay, mutlaka etkilenecekler de çabuk atlatırlar ve umarım yeni gelen öğretmen de iyidir.

Öğretmen kendi sınıfı ile beraber öğlen grubuna geçemiyor mu? Sınıf değişimi yerine bu şekilde değişiyor diye biliyorum,

Öğretmen kendi sınıfı ile beraber öğlen grubuna geçemiyor mu? Sınıf değişimi yerine bu şekilde değişiyor diye biliyorum,
zaten öyle sistem, ama öğretmen sabahçı olmak istemediği için değişiklik istemiş, okul da kabul etmiş. Yani öğretmenin önceliği istekleri kabul olmuş. Normalde tabii ki kendi öğretmenleri okutup, 4.sınıf bitirecekti. Neyse artık hayırlısı diyelim.

kızlar dun okula gıttım kıtapları almaya aldım kırtasıyemızde bıttı bı kıyafetımız kaldı onunda pasama tesrıf edınce gıdıp okuldan alıcaz :))

kızlar fen bılgısı ve dıl bılgısı eklenmıs derslere kıtaparı gorunce sasırdımm

fen bilgisini burda söylemişlerdi, biliyorum canım. Bakalım hayırlısı artık. Kitapları erkenden nasıl aldın ki? Biz gitmedik okula, artık pazartesi alacaklar.

günaydın kızlarr,
yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel bir yıl olur.
günaydın canım..inşallah canım hayırlı olsun hepimize..
sabah folklor kıyafetini giyip gitti okula açılışta oynayacaklardı.
sabahları ben bırakacağım okula inşallah. servis saatime uyuyor.

günaydın canım..inşallah canım hayırlı olsun hepimize..
sabah folklor kıyafetini giyip gitti okula açılışta oynayacaklardı.
sabahları ben bırakacağım okula inşallah. servis saatime uyuyor.
maşallah bıcırığa desene, ilk günden, etkinlikli başladı okula.
Biz de sabahları ikisini de bırakacağız, sabah:7,20 de küçük, 8 de ablası başlıyor. Hayırlısı artık.:KK68::KK68::KK68:

yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun.hepimizin maratonu başladı:)
Aminnnnn:KK68::KK68:

sagol canım hepımız ıcın guzel gecer ınsallah benım oglus baslamadı bugun carsamba baslayacak kısmetse tatılden yenı donuyor :)) pasamm

günaydın kızlarrr,
dün ilk günümüzü atlattık çok şükür. Akşam da kitaplarını kapladık, öğretmeni okuma ödevi vermiş, onu ben gitmeden yapmış hemen. Bir de hergün 30 sayfa kitap okuyun demiş, onu yapamadık. Yeni öğretmenimiz iyiymiş kızımın dediğine göre, ama biraz sıkıymış:rolleyes::rolleyes: dünkü tabiri böyleydi, biraz sıkı anne diyor. Hayırlısı artık.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Dün okulun ilk günüydü ya bende gelmedim işe. İlk gün yalnız bırakmayım oğluşu diye.

Sabah gittik okulumuza açılış törenine katıldık sonra oğluş derse biz eve döndük.

Öğlen yemek saatinde aldım oğlanı doktor kontrolüne götürdüm ama kitaplarımız henüz verilmedi. Kırtasiye alışverişini yapmıştık ama öğretmen büyük boy defter istemiş o kadar kaplama emeğim boşa gitti yeniden defter alıp kapladık akşama.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Dün okulun ilk günüydü ya bende gelmedim işe. İlk gün yalnız bırakmayım oğluşu diye.

Sabah gittik okulumuza açılış törenine katıldık sonra oğluş derse biz eve döndük.

Öğlen yemek saatinde aldım oğlanı doktor kontrolüne götürdüm ama kitaplarımız henüz verilmedi. Kırtasiye alışverişini yapmıştık ama öğretmen büyük boy defter istemiş o kadar kaplama emeğim boşa gitti yeniden defter alıp kapladık akşama.
günaydın canım,
bizim kitaplar verilmiş. Defterleri söylememiş öğretmen, eski defteriniz bitmediyse kullanın demiş. Öncekileri kullanıyor, bugün liste verir herhalde. Sana da kötü olmuş, önceden hazırlık yapman boşa mı gitti desene?

X