İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

karamukcum şahaneymiş valla arkadaşınınkini de mi içiyor. :KK1: evde de peşinden koşturuyosundur süt içsin diye:KK50:
babalar da böle yapınca dinlemiyolar tabi işte. halbuki bizim dediğimiz hoşlarına gitmese bile desteklemeleri lazım ama nerdeeeee :KK50::KK50: sonra tekraardan konuşlur, ama çocuğun yanında ikilk çıkınca o da sürekli işine geleni uyguluyo :KK20:

bilemiyorum ki canım ya, bence haklısın ama öğretmeniyle ara bi yol bulabilseniz keşke. böyle daha zor hem senin hem de çocuk için.

öğretmenle kafa yapımız farklı maalesef, yapacak birşey de yok ..

öğretmeni çocuğun yanında benden nefret ettiğini söyledi..tamam yarı gülerek söyledi ama söylenir mi..konuyuda söyliyeyim, defterlerini eve getirmesini istemem..ben çocuğuma ne öğrendiniz bugün, yeni konuya falan geçtinizmi diye sorduğumda verdiği yanıt genelde aynıdır, aynı şeyler anne..zaten doğru düzgün defter de tuttukları yokta, şansa birşey yazdırmışsa anlamışmı diye soruları değiştirerek soruyorum evde..ve ben evde ders tekrarı yaptırmak istediğim için öğretmen tarafından acayip karşılanıyorum..çocuklara eve çantaları götürmeyin diyormuş, ben de getir diyorum ..nasıl takip edicem getirmezse, ödev de yok doğru düzgün..tamam başarılı bir çocuk olabilir ama evde de takip etmek gerekmiyormu, birşeyi kaçırmış olamaz mı, eksiğini tamamlamamız gerekmez mi bu durumda..matematiği çok iyi olan çocuk sınıfta çarpmanın sağlamasını anlamamış ya da dinlememiş bilemiyorum..evde defterinde görmesem nereden bileceğim anlamadığını ..öğretmen titiz davrandığım için nefret ediyor benden, ben de gitsin diye dua ediyorum o kadar rahata alıştırdıki çocukları nasıl toparlayacaz bilmiyorum..

töbe estağfirullah
sen ne dedin

ağzım dilim tutuldu, hiçbirşey söyliyemedim..sonradan da ben niye birşey söylemedim orda diye kendimi yedim..

tuta tuta boğazım fıtık oldu benimde, zaten sadece bi sene kaldı sayılır, sabretcez ne yapalım, 4 sınıf bitsede kurtulsam diye gözüne bakıyorum valla okulun, öğretmeniz o kadar dar görüşlü ve sınırlı düşünceler sahip, o kadar iletişime kapalı ki

burdaki süt konusundan sonra akşam oğluma sordum, okulda süt dağıtılıyor mu diye..evet dedi, fazla süt vardı ben de içtim, o kağıdı imzalamadığın için zehirlenirsem biz sorumluymuşuz ama imzalasaydın okul sorumlu olurmuş dedi..bakarmısınız duruma..evde iç desem mırın kırın eder, okulda da içeceği tutuyor, yanına veriyim diyorum onuda istemiyor..
Sanırım bu uyarıyıda mğdğr yapmıştır ,iyiymiş:KK1::KK1:
Bizim gibi o kağıdı imzalamayan velilere gıcık kapıyor okul yönetimi.
Bizede epey laf yolladı müdür ama hiç oralı olmadım.Komik ya,:KK19:bizimki özel okul bide,o okulda çocuğa süt içiremeyen veli var sankide dağıtılan süt kapış kapış.:KK19:
ağzım dilim tutuldu, hiçbirşey söyliyemedim..sonradan da ben niye birşey söylemedim orda diye kendimi yedim..

tuta tuta boğazım fıtık oldu benimde, zaten sadece bi sene kaldı sayılır, sabretcez ne yapalım, 4 sınıf bitsede kurtulsam diye gözüne bakıyorum valla okulun, öğretmeniz o kadar dar görüşlü ve sınırlı düşünceler sahip, o kadar iletişime kapalı ki

Bende keşke 5 ide okusak bu öğremenle diyorum ,çok üzülüyorum ayrılacağımız için.:KK50:

Bizede epey laf yolladı müdür ama hiç oralı olmadım.Komik ya,:KK19:bizimki özel okul bide,o okulda çocuğa süt içiremeyen veli var sankide dağıtılan süt kapış kapış.:KK19:

Bende keşke 5 ide okusak bu öğremenle diyorum ,çok üzülüyorum ayrılacağımız için.:KK50:

ne mutlu sana güvendiğin, inandığın birinin çocuğunu okutması..ahhh eski öğretmenimiz ahh bıraktı bizi, kaldık biz de böyle 3.senede ..4.sınıfı düşündükçe fenalık geliyor zaten..

bu da ilginçmiş, süt ihalesini kendimi kazandı acep:KK1::KK1:

Son düzenleme:
selam herkese öğretmnlerden sistemden şikayet edilmiş geçmişte vaktim olsa neler neler yazarım::KK14::KK14:
bizim kolej sınavı güzel geçti toplam 1 hatası oldu tam burs alması için genel yetenek sınavına girmesini 4 dakikada 30 soru çözmesini istediler göndermeyeceğim için gitmedim
3 yanlışa kadar genel yetenek sınavına tabi tutuyorlar çocuklar 4 yanlışta yüzde 20 burs alıyorsunuz
bahçeşehir kolejinin doğa kolajenin yakın zamanda sınavı olacağı söyleniyor

selam herkese öğretmnlerden sistemden şikayet edilmiş geçmişte vaktim olsa neler neler yazarım::KK14::KK14:
bizim kolej sınavı güzel geçti toplam 1 hatası oldu tam burs alması için genel yetenek sınavına girmesini 4 dakikada 30 soru çözmesini istediler göndermeyeceğim için gitmedim
3 yanlışa kadar genel yetenek sınavına tabi tutuyorlar çocuklar 4 yanlışta yüzde 20 burs alıyorsunuz

nasılsın canım, ufaklık tüm vaktini alıyor sanırım. sistem hakkında bilgi için teşekkürler canım, bakarsın seneye bizde gireriz bu sınavlara:13::13:
valla burda bahçeşehir yok, doğa var, orayada burs kazansa bile yollamam çünkü şikayetimvar da çok şikayet edilen bir okul

nasılsın canım, ufaklık tüm vaktini alıyor sanırım. sistem hakkında bilgi için teşekkürler canım, bakarsın seneye bizde gireriz bu sınavlara:13::13:
valla burda bahçeşehir yok, doğa var, orayada burs kazansa bile yollamam çünkü şikayetimvar da çok şikayet edilen bir okul

çok yorgunum canım geçen dediğin gibi masallarda oluyor öyle akıllı çocuk tüm vaktimi bebek alıyor yetmezmiş gibi gelen giden kesilmedi misafirden soğudum:KK19::KK19::KK25::KK25::KK25:
bende doğa koleji hakkında çok şeyler duydum istediğim kolej olmazsa yollamam

çok yorgunum canım geçen dediğin gibi masallarda oluyor öyle akıllı çocuk tüm vaktimi bebek alıyor yetmezmiş gibi gelen giden kesilmedi misafirden soğudum:KK19::KK19::KK25::KK25::KK25:

insana benzetmek gibi olmasın ama hayvanlar bile doğumda ve ölümde gizlenir sürüden ayrılır, insanlarda tam tersi
gerçi bundan memnun olanda çok ama memnun olmayanın halinden de kimse anlamaz
du bakalım belki yazın daha iyi olur bebiş

ya milli eğitimden baskı yapıyolar heralde, ben de anlamadım bu durumu, tuhaf yani:44:

iyi geceler herkese,
benim oğluşun doğum günü yarın, sizce ne hediye alayım?
lego istiyo yine, babası almayalım oynamıyo zaten diyo, ama ne zamandır istiyor,
sizin tavsiye deceğiniz bir oyuncak vs var mı?
teşekkürler şimdiden

iyi geceler herkese,
lego istiyo yine, babası almayalım oynamıyo zaten diyo, ama ne zamandır istiyor,
teşekkürler şimdiden

canım oğluma yılbaşında mıknatıs lego tarzı bişey almıştım hala oynuyo yani bıkmadı, o olabilir

bugün bizimkilerin okulistik sınavı olmaları gerekiyodu ama olmamışlar, bişeyde dememiş öğretmen, bu sınava çocuğu giren yok dimi başlıkta:26:

iyi geceler herkese,
teşekkürler şimdiden

canım biz geçen gün mikroskop aldık çok istiyordu tabi öyle şeylere ilgisi varsa basit bir şey ama bayağıdır onunla oyalanıyor

ya milli eğitimden baskı yapıyolar heralde, ben de anlamadım bu durumu, tuhaf yani:44:

bence de öyle baskı yapılıyordur ve birileri bu durumdan rant sağlıyor kendine

selam canım hoşgeldin çok haklaısın inan bebiş olunca tüm vaktini alıyor insan kendine bile zaman ayıramıyor yeri geliyor bir de dedğin gibi misafirde üstüne tuz biber oluyor insan kafa dinlemek istemiyor
canım oğluna tebrikler :nazar:biizmki de 23 mart cumaretsi günü sınav koleji bursluluk sınavına girecek bakalım nasıl geçecek

iyi geceler herkese,
teşekkürler şimdiden
küçük parçalalı legodan gemi maketi almıştık oğluma onunla uğraşmayı çok sevdi..fiyatları markaya ve büyüklüğüne göre değişiyor..boş vakitlerini değerelendirmesi için çok iyi bence, hem tam konsantre olması gerekiyor yaparken, hemde el becerisini geliştiriyor en önemlisi de bilgisayarı unutuyor..şimdi yenisini istiyor, koleksiyon yapacakmış :)

cumartesi istek okullarının sınavına girmiştik, çarşamba şahsen gidip sonuçlar öğrenilecekti..iyi ki izin falan almamışım, belli değil henüz demişler gidenlere..şu sınav okumayı bir türlü beceremiyorlar niyeyse..

X