İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

boncukkkk seni bekliyom bak gitmedim burdayımmm, ses ver bize16:

heheheeee +1 bende bekliyorummmmm

Fadime canım sen hiç ayranlı çorba detoksunu uyguladın mı 2 günlük olanı

ona taktım yapmak istiyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum

kız telefonundan yükleyiversene 1 tane, bak ben de merak ettim, hadi yükle yükle, bekliyoz. senin telefonda yoksa bile büroda vardır telefonu bilgisayara bağlanan, 5 dakikanı almaz, bekliyoz bak.

süper fikirrr katılıyorum sanaaaaaaa

hadi hadi bekliyoruz bakkk

Şu anda ortamım müsait değil, patron falan var. Evde ayarlayayım yüklerim.

heheheeee +1 bende bekliyorummmmm

Fadime canım sen hiç ayranlı çorba detoksunu uyguladın mı 2 günlük olanı

ona taktım yapmak istiyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum
duydum tabii ki yapanlar oldu da, şok diyetler biliyosun ki, sonrasında katıyla kilo olarak geri dönüyor, o yüzden ben hiç yapmadım, aslında hayat tarzı olarak değiştirmemiş lazım, yediklerimizi içtiklerimizi de dengeli seçmemiz lazım da, millet olarak çok kalorili besleniyoruz, son zamanlarda 68 e vurdum ben de, bu sefer kesin karar verdim, zayıflayacağım, ilk hedef 67, cuma günü tartılacağım, sabahları yulaf ezmesi yiyorum, haftada 3 gün leslie 45 dakika yapacağım, otele 20 hazirana kadar 8 kilo hedefim, inşallah veririm.

Şu anda ortamım müsait değil, patron falan var. Evde ayarlayayım yüklerim.

tamam ama bekliyoz unutma.

Biraz geçici vergi yapmam lazım.

ayyy değil mi, ama benim de bankaları bitirmem laızm:18::18::18:
biz facede birbirimizi hep gördük canım ama, facein varsa ekleyelim birbirimizi.
bu arada koydum 1 adet foto senin için, bak da kaldırayım sonra.

Son düzenleme:
Bu arada ben de sizleri merak ediyorum. O zaman siz de yükleyin

tamam canım sen müsait olduğunda söyle ben yüklerim yada face bakabiliyorsan ismimi yazarım sana profil resimlerine de bakabilirsin ordan...

canım aslında ben böyle bir diyet yapmadım daha önce ama bunu da şu amaçla yapmak istiyorum hem ödem atsın vücudum hem de bağırsaklarım temizlensin amacım bu aslında yoksa 2 günde 1 kilo vereyim düşüncesi ile yapmıcam yani...

Sende başlamışsın ne güzel diğer topikte kızlarda katılıyor bana bende şuan 52 kiloyum şuanki hedefim 49 olmak 3 kilo inşallah 1 ayda veririm de biter bu eziyet

Son düzenleme:

kız 49 da çok az değil mi ama yaaa, gerçi alınıyor sonra zaten de, offff ne bileyim hem yesek, hem de zayıf kalsak ne güzel olur.
ayran diyeti yağdan verdiriyor diye biliyorum, o zamanlardan öyle kalmış aklımda, ödem atmak için lahana çorbası içiyorlardı bildiğim kadarıyla, bir araştır istersen. Ahhh ah, 52 falan hayal, 60 olsam yeter bana da, bakalım inşallah bozmam da görürüm hedefimi.

Benim boyum kısa canım 49 ideal olan aslında ama bakalım

o lahana suyunu ben doğum sonrası kiloları vermek için içmiştim selülite de iyi gelmişti canım

ama inan sabah aç karnına içmek öyle zor ki ayrıca kokusu saatlerce çıkmıyor ağzından :120: :120: :120: :120:

benim de kısa canım yaaa, ben hiç denemedim ama lahana suyunu.
Neyse bakalım araştır iyice, kafana yatarsa uygularsın.

ayyy değil mi, ama benim de bankaları bitirmem laızm:18::18::18:
biz facede birbirimizi hep gördük canım ama, facein varsa ekleyelim birbirimizi.
bu arada koydum 1 adet foto senin için, bak da kaldırayım sonra.

Canım teşekkür ederim. Gördüm seni çok mutlu oldum.
Çok tatlı ve canayakın birine benziyorsun fotoğrafta ki zaten muhabbetinde de öylesin.

Canım teşekkür ederim. Gördüm seni çok mutlu oldum.
Çok tatlı ve canayakın birine benziyorsun fotoğrafta ki zaten muhabbetinde de öylesin.

Ayyy ay çok şımardım, teşekkür ederim canım benim, saolasın. Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz burda emin ol, hepiniz ttüm kızlar benim için öylesiniz, cana yakın, samimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…