İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Düden kurşunlu bayıldım zaten oralara cennet ya.Benim oğlan kurşunlunun etrafını gezerken kendini bilgisayar oyununda zannetti asma köprüler,yeşillik ağaçların içi birde ufak mağaralar tam onluktu:)

yok canım o haziranda, 20 haziranda da 2 geceliğine şirket termal otele götürecek Afyon'a, yani bu sene 2 kere gideceğim otele nasip olursa

Düden kurşunlu bayıldım zaten oralara cennet ya.Benim oğlan kurşunlunun etrafını gezerken kendini bilgisayar oyununda zannetti asma köprüler,yeşillik ağaçların içi birde ufak mağaralar tam onluktu:)
Evet ya Kurşunlu tam olarak öyle, tam bir film mekanı gibi, ağaçlar böyle iyice karışmış. Bizim ev düden şelalesi tarafında zaten ama sorsan kaç kere gittin diye, eskiden çok gittim de, yakın zamanda geçen sene kurban bayramında çocukları gezdirmek göstermek için gittik.

vay süper bi haber bu o zaman ..
çok sevindim canım
çocuklarla gidiyorsunuz demi..

ay dinlen canım ya..

ekmek elden su gölden..yemek yapmak zorunda da değilsin..yuppiiiiiiiiiiiiiiii

vay süper bi haber bu o zaman ..
çok sevindim canım
çocuklarla gidiyorsunuz demi..

ay dinlen canım ya..

ekmek elden su gölden..yemek yapmak zorunda da değilsin..yuppiiiiiiiiiiiiiiii
darısı senin başına canım, evet çocuklarla gidiyoruz, en güzel kısmı o zaten, yemek derdi yok, bulaşık derdi yok, ye-iç-eğlen gez.

günaydın kızlarrr,
bugün benim ufak kız geziye gidiyor kızlarrr, inşallah düşmeden falşan gelir, at binecekler.
büyük de gitti okuluna.
dün akşam bizim semt pazarıydı, oraya gittik, kızlara giyecek bişeyler aldım, vakit geç olunca eşim de pazardaydı, hadi yemek ısmarlayayım dedi, yemeği de dışarda yedik, güzel bir akşam oldu bizim için.

Nasip plursa mutlaka gidicem canım... Hımmm gidince görmek lazım orayı da gerçekten çok güzel bir evdi hatırlıyorum bende...

ayyy ne güzel yaklaşmış tatil zamanınız, bende dört gözle bekliyorum ama daha 3 ay var nerdeyse, geçen yıl haziran ayında gitmiştik ve denizin tadını çıkaramamıştım bu yıl inşallah en sıcak dönemde gidip denizde havuza doymak istiyorum bende.. Evet dediğin gibi en güzel yanı ise yemek içmek derdi olmaması ohhh missssssssss

Günaydın canım, merak etme gelir kızın düşmez yani... Ne güzel bir gezi organize etmişler at binmeleri filan çok güzel. Bende götürürüm oğluşu ara sıra at binmeye çok sever oda atın üzerinde olmayı.

Akşamınızda keyifli olmuş, arada bir hafta içi değişiklikte iyi geliyor.

Günaydın cnm,haftasonuna doğru pil bittiği için akşam iyi olmuş yemek işini dışarda halletmeniz.At binmeye gitmeleride çok güzel bir etkinlik.Bizde velilerle konuşuyoduk geçen gün piknik yapsak diye,güzel olur öğretmenimizde katılır.Birinin el atıp organize etmesi lazım.Ben evde olsam böyle şeyler kaçmaz bendende çalışınca milletten bekliyoruz uyalım diye:)

evet canım mayısta bizim de denize girmemiz imkansız da, kapalı havuza gireriz-hamam-sauna, açık büfe
Evet iyi oldu çocuklar için de, bu hafta sadece 2 gün okula gittiler, bugün de gezi, pazartesi-salı tatil ohhhhh, ara tatil gibi oldu yani çocuklara, tam 7 gün ders görmeyecekler.
At binmeyi aslında ben de çok isterdim, profesyonel olarak binip dörtnala koşmak falan hayallerimdedir yaniii

Evet çok iyi geldi, sorma yaniii, akşamın 8 inden sonra eve gidip de yemek hazırlamak zor olacaktı.
Okul ayarlamış bunu canım, zaten tesisler de okullara özel menü hazırlıyorlar, 20 TL ye hem gidip, gezip-eğlenip-yiyp içip, hem de at binecekler, bedava yanii, geçen demiştimya şirketle kahvaltıya gittik o zaman sadece at binmek için 20 TL istediler de, bindirmemiştik o zaman. Ailecek binsek 80 TL düşünsenize, bir de 4 tur bişey yani, 5-10 dakika anca.

Günaydın kızlar,

Dün akşam ne dikkatimi çekti biliyo rmusunuz, her akşam işten çıkıp servise yürüdüğüm sırada mutlaka oğluşu arayıp konuşurum. Ve genelde durgun olur sesi ödeve ara vermiş olur tv izler o saatte.. Dün aradım sesi o kadar mutlu canlı geliyor ki birden onunla birlikte bende sebepsiz mutlu oldum içim kıpır kıpır oldu. Çocuk sıkıldı artık okul maratonunda demek ki iyice...

Dün oğluş hikaye kitabını okumayı bitirmişti ben gidince hikayeden ne anladığını sorup anlattırdım. Sonra birlikte hikaye haritasını yapıp bitirdik bu izin nedeniyle bu hafta 2. kitabıda erkenden alacak unutmazsa vermeyi tabi

Nihayet bu hafta bitiyor kızlar ama haftaya daha güzel olacak inşallah

Kızlar bir şey sormak istiyorum sizden...

Sizin okullarda sınıfça resim çektirilip okul albümü yaptırılıyor mu? Geçen yıl yaptınız mı bu sene var mı böyle bir çalışma?

Vayyyy arkadaşım seninde ne güzel hayallerin varmış... At binmek hee dört nala ne güzel olur ama dimi özgürlüğü hissetmek rüzgarla off offf

Bende hep tenis oynamak isterim spor olarak eşime de söylerim hep ama erteliyoruz işte emekli olunca heralde halimiz vaktimiz olursa

Sahi pazartesi salı okul yoktu değilmi ya ben bunu bir teyit edeyim okuldan bugün hala bununla ilgili bir bildirim olmadı çünkü...

Sizin okullarda sınıfça resim çektirilip okul albümü yaptırılıyor mu? Geçen yıl yaptınız mı bu sene var mı böyle bir çalışma?

Bizde olmadı cnm öyle bişey ama keşke olsa en güzel hatırlar...

oooooooo süper olmuş .harika akşam yemeği hazırlamadın..

canım sen mayısta gidiyorsun demi tatile..yıllık için için nereye gitmeyi düşünüyorsun.
hayallerindeki gibi at binici olmamışsın.
ben de profosyonel yüzücü olmak isterdim..hatta su su balesi yapan gruplar var ya..onlardan biri olmak isterdim.
kızın nereye gidiyor geziye..çok merak ettim..
antalyanın her bir yeri güzel
ya bak onlar canına can katıyor ..

sen hikaye kitabı deyince emir in ödevi vardı..hafta sonu hikaye kitabı dağıttı herkese ..okuyun gelin ..kitapla ilgili test yapacağım demişti..hafta sonu okusun bari..bugün sivil gitti bizim çocuklar..çanta da götürmediler.
test kitabı kalem kutu götürdüler.
o kadar
hafta sonu geldi evet..çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm

geçen yıl yapmadılar..sanıyorum bu yıl da olmaz...
olursa 4. sınıf biterken olmalı bence..tüm sınıf için bir album...ayrılıyorlar çünkü demi..

Demekki çocuğa iyi gelmiş 2 gün tatil,deşarj olmuş.Artık sıkılsalarda aralardaki bu tatiller onlara motivasyon olucak,1 mayıs 19 mayıs birde sizin önümüzdeki hafta sınavlar sebebiyle 2 gün tatil ohh daha ne olsun.Biz sadece ilkokul olduğumuz için yok tatil.

günaydın kızçeler.
dün benim çocuklar evdeydi..babası baktı onlara..akşam beni aldılar iş çıkışı.

evde yemeklerim hazırdı..yedik..
fakat dün benim oğlanlar çok kudurdu..hiç laf dinlemediler..
iş yerime geldiler kedi sevdiler.kedileri mıncıkladılar..yavru bunlar..bağrış çağrış..babası önce çiftliğe götürmüş..ordan bana geldiler.
ama orda kollarını ıslatmış küçük...
arabada da aynı..kikir kikir..yapma diyoruz..hiç duymuyorlar..ama nasıl boğuşuyorlar..bi de gülme krizleri tutuyor.

Allah"ım yatana kadar çıldırdım yani..
gülmekten hiç takmadılar ne babayı ne beni..
yatın diyorum ..yok..

Bizde olmadı cnm öyle bişey ama keşke olsa en güzel hatırlar...

Sanırım bizim okulda da olmadı sadece bu yıl sene başında sanırım 5 er lira topladılar komple okuldan vesikalık resim çekmiler öğrenci kartları için evede göndermişlerdi 4 tane miydi 2 tanemiydi neydi.

Bizim geçen yıl ilkokulda ondan önceki 2 yılda kreşte hep resim çekilip albüm yaptılar onlara baktıkça her yıl ne kadar büyüyüp geliştiğini görebiliyorsun inşallah olur yaparlar ben sınıf annesine söyleyeceğim bakalım...

yok canım biz Temmuzun son haftası gidiyoruz bir hafta Kuşadası'na gideceğiz. Rezervasyonu yaptırdık...

Evet canım iyi geldi bu tatil biraz evvel okulu aradım pazartesi salı tatilmiş bizimkilere...

oy niye tatilmiş pazartesi salı..bahar geldi böyle oldu..çocuklar okula gitmiyor he.
sonra 1 mayıs
sonra 19 mayıs
oh oh..yarasın sıpalara.
hee 19 mayısta evdesiniz yani demi..

biz büyük ihtimalle 19 mayısta ayvalık dayız..çok heyecanlıyım kızçelerimmmmmmmmmmmmm

kuşadasında kaç gün, kaç gece ,kaç para zeliş.

kızlar senanaz dan haberiniz var mı..
oğluşu nasıl oldu acaba..
hiç gelmedi ne zamandır

evet canım şu ortaokulların sınavları dolayısıyla 2 gün daha okul yokmuş ama hemencecikkkkkk o iki günden birini bende tatil ilan ediyorum kendime

19 mayıs için bizimde planlarımız var ama daha belli değil tam olarak

tatil detayları yazdım dilekciğim sana

Eeee tabiii okul olmayınca psikolojik olarak rahatlıyorlar sıpalar. İyi maşallah okumalar devam ediyor, bizim hiç ödevimiz yok, kendisi evdeki kitaplardan okuyup, 1-2 de test çözüyor şimdilik.

ana sınıfındayken var, ama geçen sene yapmadılar.

ay sorma çok isterdim inan ki, böyle dinip dört nala koştur koştur ama hayal olarak kalacak artık. bu yaştan sonra cesaret edemem herhalde. Aslında köydeyken böyle 13-14 yaşlarında anneannemin eşekleri vardı, çok severdim eşeğe binmeyi, hele bir tane deli-dolu bi eşek vardı, bir tek ben binerdim o yüzden bu hayalim o zamanlardan kalma, atlara heves ederdim, tabii anneannemlerin yoktu, olsaydı hiç kaçırmaz usta bir binici olurdum
neyse senn hayalin olabilecek şey ama inşallah yaparsınız canım, emekliliği bekleme bence.

evet canım sağol çok iyi geldi.
niye kız bi at binici olsaydım, yani hobi olarak, bir çiftliğimiz olsaydı, atlarımız-tavuklarımız-kedilerimiz-köpeklerimiz olsaydı, doğayla iç içe, hafta sonları gitseydik oraya, hatta siz de gelseydiniz tatile olsa olsa olsaydı neler neler neler isterdik değil mi?

ayyyy seni çooooook iyi anlıyorum kız, gerçekten biz de bu durumu çoook yaşıyoruz. Ne yapalım, çocuklarımız mutlu olsunlar da, katlanacağız onlara, düşünsene gün gelecek o kahkaları da, gelmelerini de dört gözle bekleyeceğiz. Aslın da biz de onların kahkasına katılıacağız öyle zamanlarda, ama tabii her zaman halimiz olmuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…