yok canım burda daoğdu da babadan dolayı çift vatandaş olma hakkımız var, yaptıracağız bu ara araştırmaya başladı eşim...
canım yaaa kıyamam, daha havalar ısınmadı kız, asıl mayıs gelsin de o zaman ne yapacağız, tam yaz.canım sorular ağırdı..hem de 20 tanesi de böyleydi yani
öğretmiş canım..bu konuları işlemiş
yaptı ama terleye terleye.sinirlenerek yani..bahar da geldi ..biraz ağladı..artık sıkılmaya başladık biz..
2-3 yıl sürecek canım.günaydın cnm,ne kadar zaman kalacaktı teller?alıştımı?
İnanmıyom gıııı ciddi misin sen, sen de gidersin peşinden, o zamana emekliliğin gelmiyor mu?sorma canım yaaaa
bazen düşünüyorum misal çevremizde var böyle aileler yurtdışına okumak için gidip orda yaşamaya devam edenler, sende bir en fazla iki kere görüşüyorlar diyorumki ya benimki de öyle yaparsa bilemiyorum yaa, Nasıl dayanırım gerçekten bilmiyorum... Birde bizim oğluşun vize derdi filanda olmayacak avrupada istediği gibi yaşayabilir bilmiyorum bilmiyorum
kıyamam canım yaaa, neyse az kaldı tatile, kapansa şu okullarda çocuklar rahat etse biraz....
evet canım büyümeyecekler, neden bu kadar hassasız ya offfff
evet yaaa artık taşınmıyorlar zorla iki büklüm aldım kucağıma akşam
zeliş kız sen avrupa da mı doğurdun oğluşunu..avrupalı mı yani şimdi oğluşun
aaa..hadi hayırlısı.
ben de Almanya doğumluyum..benim de öyle bir hakkım olur mu ki.
çocuklarım için ..
canım yaaa kıyamam, daha havalar ısınmadı kız, asıl mayıs gelsin de o zaman ne yapacağız, tam yaz.
2-3 yıl sürecek canım.
İnanmıyom gıııı ciddi misin sen, sen de gidersin peşinden, o zamana emekliliğin gelmiyor mu?
ne bileyim canımmm
aslında eşim önceden söylerdi gidelim güzel bir ülkede hayatımızı şekillendirelim diye ama ben hep karşı çıktım hemde öyle böyle değil
insan doğduğu büyüdüğü bildiği ülkesini bırakıp gidermi diye bana hep çok uzak geldi bu ihtimaller, ama zaman ne getirir bilemiyorum kendim için artık yamamam yani yeni baştan hayat kurmak çok zor ama ilerde çocuklar giderse düşünürmüyüm ne bileyim yaaa hala çok uzak geliyor bana...
anladım canım..siz hangi ülke için araştırıyorsunuz..
aslında Bulgaristan ama AB üyesi olduğu için tüm AB ülkelerinde geçerli oluyor dolaşım ve yaşam hakları...
ne bileyim canımmm
aslında eşim önceden söylerdi gidelim güzel bir ülkede hayatımızı şekillendirelim diye ama ben hep karşı çıktım hemde öyle böyle değil
insan doğduğu büyüdüğü bildiği ülkesini bırakıp gidermi diye bana hep çok uzak geldi bu ihtimaller, ama zaman ne getirir bilemiyorum kendim için artık yamamam yani yeni baştan hayat kurmak çok zor ama ilerde çocuklar giderse düşünürmüyüm ne bileyim yaaa hala çok uzak geliyor bana...
tamam canım .inşallah istediğiniz gibi olur..üniversite için düşünüyorsunuz demi..:26:
iş olanakları ve yaşam koşulları açısından düşününce gerçekten cazip geliyor, ama işte dediğin gibi garip olacaksın orada, öz yurdundan uzak, ne bileyim bana da zor geliyor düşününce bile. Ama çocuklarım için en azından yabancı dil için belli bir süreliğine gidebilirlerr. Bu dayanılabilir ve de mantıklı ama orda yaşamak çok zor:26::26::26:
Aslına bakarsan ben hiç düşünmüyorum sadece gezmek amaçlı ama ilerde olurda ben gidicem derse ben ne yaparım onun derdindeyim
bence de canım aynı şekilde düşünüyorum. belki duygusal davranıyorum ama gelecek beraberinde ne getirecek bizim için bakalım
anladım canım..sen de peşinden gidersin..ara ara memleket yemekleri yapar götürür evini siler süpürür gelirsin
Günaydın kızlar....
Dün akşam eve bir gittim oğluşun ateşi çıkmaya başlıyor, hemen yemek yedirdim ateş düşürücü verdim. Ödevi yoktu ama babayla çalışmışlar hayat bilgisinden biraz biraz da matematik.
Yeni hikaye kitabı yine gelmedi... ama ateş öncelikli konumuz olduğu için bu gümbürtüye gitti
Ben tam duş aldıracaktım ki babamız gelip kliniğe götürelim dedi ben evde kaldım çünkü akşam 8:30 gittim zaten eve çok feciz trafik vardı burada...
Onlar doktora gidip geldiler bende yemek yaptım.. Ateş için iğne yaptırmış babası ben olsam yaptırmazdım... Ama sonrasında iyiydi anne ben iyileştim televizyon izlesem biraz dedi.. Kıramadım tabi...
Dün akşam uzun zamandır yapmadığım bir şey yaptım kucağıma aldım oğluşu yatırdım küçükken söylediğim ninniyi söyledim, kokladım... ama o kadar büyümüşki artık mümkün değil sığamıyor kucağıma.... Çok duygulandım zaten bebekken de ağlardım ninni söylerken... Delimiyim neyimm bilmiyorum... Sabah geldim pc den de açtım ninniyi dinledim... Burnumun direği sızlıyor şuan...
Bakın size de link vereyim biliyorsunuzdur zaten...
http://www.youtube.com/watch?v=eGZLW64-CTc
Akaşm pek zaman kalmadı ders çalışmaya ama az olsa baktım biraz malum sınavlara da bişey kalmadı...
günaydın kızlar..
dün ödev yoktu hayat bilgisi kitabın dan yarım kalanlardan yaptık biraz da okuma..
günaydın canım..iyi hadi gözünüz aydın..günaydın kızlarrr,
dün yine 1sayfa matematik vardı, bugün de çarpmalardan soru soracakmış, akşam onları tekrar ettik, yarın da matematik çarpmalardan klasik yazılı yapacakmış.
Büyük kızın da dün damaklarını çıkarttılar, yenisini takacaklarmış, 2 mayısa gün verdiler, ağzındaki boşluk epey azalmış, sevindim yaniii.
günaydın canım..iyi hadi gözünüz aydın..
bakalım yazılı nasıl geçecek..
sağol canım,
inşallah iyi geçer, tek işlem olduğu zaman sorun yok da, 2 işlem olursa, örnek;
ablam 15 yaşında, abimin yaşı ablamın yaşının 2 katı, ikisinin yaşları toplamı kaçtır?
15*2=30 yapıp bırakıyor
bu tür problemlerde hep unutuyor, bakalım yarın neler olacak?
Günaydın cnm,kızına yazılıda başarılar,çarpmaları kolaylıkla yapıyorlar artık.Büyük kızın içinde güzel bir gelişme olmuş sevindim e o kadar sıkıntının neticesini alıcak elbet:)günaydın kızlarrr,
dün yine 1sayfa matematik vardı, bugün de çarpmalardan soru soracakmış, akşam onları tekrar ettik, yarın da matematik çarpmalardan klasik yazılı yapacakmış.
Büyük kızın da dün damaklarını çıkarttılar, yenisini takacaklarmış, 2 mayısa gün verdiler, ağzındaki boşluk epey azalmış, sevindim yaniii.
günaydın canımgünaydın kızlarrr,
oh valla..senin oğluş ne ballı ya..ödev vermiyor öğretmeni..gerçi bu iyi mi kötü mü bilemedim..günaydın kızlar..
dün ödev yoktu hayat bilgisi kitabın dan yarım kalanlardan yaptık biraz da okuma..
sorunun tamamını oku diye uyarsaydın canım..sağol canım,
inşallah iyi geçer, tek işlem olduğu zaman sorun yok da, 2 işlem olursa, örnek;
ablam 15 yaşında, abimin yaşı ablamın yaşının 2 katı, ikisinin yaşları toplamı kaçtır?
15*2=30 yapıp bırakıyor
bu tür problemlerde hep unutuyor, bakalım yarın neler olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?