İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

İnşallah herşey yolunda giderse yarun bitecek işlerimmm

sende yaparsın işlerini zaten yarınnn,

Ağrılar konusunda bende senin gibi düşünüyorummm canım

Maşallah oğluşa 2 soru bişeycik değil ki

Halsizliği dişlerden de kaynaklanıyor olabilir canımmm

sende çok gitme üzerine atlatsın bakalım bu süreci hayırlısıyla

toparlar mutlaka...

Selam kızlar....

Dün veli toplantımız vardı okulda..Kızım için çok başarılı ve çabuk anlayan bir öğrenci dedi Çok mutlu oldum...

Ama çok konuşuyormuş arkadaşlarıyla bık bık bık.. :92:

Dün akşam ödevimiz baya fazlaydı birlikte yaptık..:83:

Bugün sabah kahvaltı yaptık,ben kahvaltısına çok ağırlık veriyorum zaten geç yapıyoruz 10'da falan erken yapsak bişey yemiyor... Ama her sabah peynir,yumurta,yeşil zeytin,ceviz,pekmez,süt veya portakal suyu muhakkak yediriyorum...Beslenmesine bugün peynirli börek ve ayran koydum (böreği çok seviyor)

Akşamada ıspanaklı yumurta yapmayı düşünüyorum...Dünden kalma mercimek çorbam ve tavuklu pilavımda var..Yanınada yoğurt ohhh mis valla

maşallah kızına canım, hep böyle devam eder inşallah.
Seni de tebrik etmek gerek, evde olup da hem de ne güzel ilgileniyosun kızınla.
yemeğin de hazırmış ohhh, mis canım.

haklısın canım, inşallah atlatırız.

canım hoş geldin..
sen yok musun yarın..ben de birkaç saat erken çıkmayı düşünüyorum..ancak hazırlanırım. 18:45 arabasına bineceğiz inşallah.

o yüzden

kağıt helvadan pastayı görmüştüm ben..taa 20 yıl önce babamın getirdiği almanya dergilerinde..5 kattan yapmışlardı..o zamalar canım ne çekmişti beeee..

aama alıp hiç yapmadım..kağıt helvalar kolay kesililir mi ki zeliş..
sıcak krema yumuşatmıştır..yamulmuştur pastan tabii.

biz de burdan arkadaşlarla balık yemeğe gittik öğlen..arkadaşın eşi ısmarladı.

bir sonraki ay ben ısmarlayacağım balık..sonra da fırında helva..of fena oldukk..

arkadaşım dediğim de kız kardeşim 6 yıl önce burda öğretmenlik yapmıştı ingilizce öğretmeniydi..o zamanlar bekardı ve çalıştığı okulun müdürü bir arkabasıyla tanıştırdı kardeşimi ...görücü usulu ...evlendiler işte kardeşimle..
o okul da benim yüksekokula 10 dakikada..kardeşimle konuştuklarında demiş ablam orda çalışıyor diye..onlar da beni aradı 20 gün önce..bir kafe de buluştuk..çorba içtik vs..
bugün de balık yemeğe götürdüler ...bu balık yemeği gelenek haline getirelim diyorlar..tamam dedim..onlar okuldan birkaç öğretmenle geldiler..iyi oldu..yeni yüzler görmek..

aman boncuk minik kuş üşütmüş müydü ki??

geçer annesi canını sıkma.çabuk iyileşir inşallah..iğneden başka ilaç vermedi mi..iğne zor ya..bebiş korkacak şimdi noluyooo diye..kıyamam..çok çok geçmiş olsun canım...

kızının derslerini de hafta sonu halledersin..zaten uykusuz kalmışsın..bırak haftasonuna..

iş yerinde dinleniliyor vallahi haklısın..ev daha zahmetli her zaman.

kıyamam oğluşuna..zaten öyle suçlu suçlu geldiklerinde nasıl kızılsın ki..
hem kabahat mi bu yani..
2 soruyu bilememiş...canı sağ olsun paşanın

bizim öğretmen test falan yapamıyor bu ara..fotokopi makinasının toneri bitmiş..

kaç gündür ne test ne fotokopi var.acaba para yok veliler alsın diye mi böyle yapıyor müdürlük.:26::26::26::26::26::26::26:

heeeeee günler ne kaa hızlı geçiyor yaaa..napcaz fadimee..

tadını çıkartalım valahi..böyle dünya son sürat dönerken yaniii...

kızında da halsizlik var.sende de olmuş..erkencikten uyumuşsun..kızı yatırdıktan sonra da uyumuşsun..ayran mı içtiniz ailecek yoksa akşam yemekte..yoğurtlu bir şeyler mi yediniz ???

aferin kızına maşallah..tebrik ederim ..afiletle yesin böğreğini .ayranını içsin ..mis miss

benim çocukların küçük olanı 6:30 da kalkıyor..büyük olan 7.00 de kalkıyor..erken kahvaltı yapıyorlar..
ceviz fındık çok yeriz biz de..portakal suyu tüm kış sıktım zaten..her gün..hasta olurlar diye korkumdan..şükür olsalar dahi çok hafif atlattılar..ateşsiz.
ben beslenmeye kek , kurabiye, tost yada sigara böreği koyarım.

Öğle arası değişiklik gibisi varmıııı çok iyi yapmışsınnn

hayatın koşuşturmasına böyle molalar iyi geliyorrr

pastaya gelince aslında en üstteki kata ghiçbirşey olmadı çıtır çıtırdı ve çok güzeldi

alt katlarda yumuşama olmuştu sıcak çikolata nedeniyleee

birde biz sabredemedik nerdeyse soğumadan yedikkk

bakalım akşama kalırsa tekrar denicem

soğuk krema ile çok daha iyi olur ve çok pratik zaten hemencecik hazır oluveriyor

canım benimki dün akşamlıktı ama kızımın hergün öyle, kansızlık falan var diye düşünüyorum, düzenli pekmez içireyim bakalım bir süre, belki iyi gelir.
Sana da tekrardan iyi yolculuklar canım, ne güzel değişiklik olacak sana.
Bugün için de afiyet olsun canım, ne güzel olmuş. Ben de kaç gündür şirketten dışarı adımımı atmadım, canım sıkılıyor, arada bankaya diyerek çıkıyoruz iyi geliyor da, bu sıra arkadaşın özel işlerinden bana sıra gelmiyor.

yap bakalım akşam yine..

az önce ablam aradı..akşam size geliyoruz diyor..3 saat oturup gideriz dedi..annemi ankaraya götüreceğim ya..ankara dan da akçay a geçer..bir daha uzun zaman göremeyiz .gelip görelim dedi.

aslında yapmak lazım böyle pasta .pratik..

zeliş bu helvalar içinde şekeri olan helvalar demi..

benim kekim var ..onun yanına tuzlu tuzlu birşeyler ikram etmek lazım..dışardan mı alsam ne yapsam bu kez.

hııı...uzun süredir diyorsun...olabilir canım..bir kan tahlili yaptırsan pekmezi içirmeden evvel..daha iyi olur diye düşünüyorum..gereksiz yere pekmezleri içmesin kuzu ya..ne bilim..ben hiç sevmem de pekmezzz..ondan dedimmm

akşam oldu bugün yineee...ooooohohohohohohohohho...günleri durdurun kızçler.

yarın yine iş..akşam eve koş git..oğlanı okuldan al..birşeyler atıştır..koş ankara otobüsüne yetiş..akşam 22.00 de Ankara da aşti de in.. ol..ne yorulursun beee..yazııııkkkkk...:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

Valla okurken ben bile yoruldum yaniAma olsun işin ucunda gezmek var yorulmaya değer,tadını çıkar

canım yaa, vakit yok işte, ,izin almak lazım, pekmezi bir deneyeyim de olmazsa, kan tahlili yaptırayım diyorum ben de, 1 kaşık günde kız, ne olacak ondan içsinler.
Sana da kolay gelsin, yeşimin dediği gibi okurken ben yoruldum. Hayırlı yolculuklar sana.

günaydın kızlarr,
1 sayfa matematik, 1 tane de hikaye kitabı vardı. Akşam matematiği halletti, sabah da kitabı okuyodu, hikaye haritası yapılacaktı, onu kendi yapacak artık.

günaydın hayırlı cumalar..
dün ödev yoktu. matematik, okuma ve yazma yaptık..

Valla okurken ben bile yoruldum yaniAma olsun işin ucunda gezmek var yorulmaya değer,tadını çıkar
öyle ya siz okurken yoruldunuz..biz yaşayacağız yani inşallah bu akşam bu tempoyu.
hee 1 kaşık pekmezden bişey olmaz..ben de içebilirim ..ama fazlası bulantı yapar yaniii
günaydın kızlarr,
1 sayfa matematik, 1 tane de hikaye kitabı vardı. Akşam matematiği halletti, sabah da kitabı okuyodu, hikaye haritası yapılacaktı, onu kendi yapacak artık.

maşallah..az gelmiş ödevler kuzucum..

akşam ablamlar geldi oturmaya bize..annem gidiyor diye görelim istemişler..
oturduk..
erken kalktılar..kızları ikinci öğretim okuyor bolu da..uluslar arası ilişkiler..
onu almak için..erken bitiverdi dersi kızçenin..şansımıza.
ödevler 1 sayfa fotokopi.
hayat bilgisi ve türkçe çalışma kitabından
ve test kitabından 2 sayfa matematik..

yukarıdaki ödevleri biz ablamlarla otururken o ara yaptı oğluş..kontrol etmedim..çok ayıp demi..:26::26::26::26:

okuma yaptık az bilim çocuktan..yatakta uzanırken...

Evet canım 1 kaşıktan bişey olmaz.
Bu arada sen bu sıralar ödevleri bayağı bi saldın, gözümden kaçmıyor. Oğlan sen bakmıyosun diye sallamasın sonra

günaydın hayırlı cumalar..
dün ödev yoktu. matematik, okuma ve yazma yaptık..
Günaydın canım,
Sana da hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…