slm cnm,benimde iki gündür yoğunluğum var bi bakayım çıkacam tekrar, arkadaşlarım napmış dedim.Oğluş biraz daha iyi herhalde erkenden ilaçları alınca rahatlamıştır birde bu bacak ve kol ağrıları bizim oğlandada oluyor çocukların kemiklerinin gelişme ve uzama dönemlerinde ağrı olurmuş bende ona yordum izah ettim oğlumada belki öyle bir ağrıdır sizinkide.Kağıt helvalı pastada ilginçmiş cnm ya hiç duymamıştım ama düşününce gayet lezzetli olabileceğini düşündüm denerim bir ara bende.
Desene yarın oğluş anneyle olmanın mutluluğunu yaşayacak,rutin kontrol mü?ev işlerinide gündüzden toparladınmı haftasonu tamamen sana kalır ohh miss valla özendim şimdi sana
Slm cnm çok geçmiş olsun tekrar boncukcum o bronşitin de antibiyotikleri çok fena ya,benimkide çok bronşitli büyüdü de o ilaçları verdikten sonra kusardı tekrar çok çektim o ilaçlardan ben..Ama neyseki size iğne vermiş daha çabuk toparlar.Zor günler senin için Allah kolaylık versin cnm.
Bizde akşam az ödevimiz vardı matematik onu yaptık birde okuma.Türkçeden yazılı olmuşlardı dün ama iyi geçmemiş akşam yanıma sokuldu sıkıntılı sıkıntılı anne 2 soruyu yapmadım bilmiyodum dedi,iyi not alamıcam düşük alırım dedi.Bu seferki yazılı test usulü değilde normal yazılı yapmış açıklamalı zor geldi herhalde ama onada alışacaklar mecburen.Bakalım bu akşam kağıdı görücez ne yapmış..
selam kızlarr,
dün bizim de Türkçe ve hayat bildisinden ödevler vardı, noktalama işaretleri ve de duyu organlarımız onları yaptı.
Büyük kızım da hergün bir uyuklama, sürekli uyku hali ile ortalıkta dolanıyor, çocukta kansızlık mı var nedir anlamadım, dişlerden dolayı da herhalde, bir boşvermişlik var, çok üzülüyorum, inşallah toparlar en kısa zamanda.
Akşam benim kendimin de erkenden uykusu geldi, 20,30 da kestireyim biraz dedim, sonra 1 saat kadar dinleneyim derken, başımı hiç kaldıramadım, 21.30 da yatmaya gittim, 10 gibi de ufaklık ödevlerini bitirmiş, anne ben yaıtcam diye geldi yanıma, tekrar onu yatırıp, kaldığım yerden uyumaya devam.
Biz de böyle işte kızlar.
Selam kızlar....
Dün veli toplantımız vardı okulda..Kızım için çok başarılı ve çabuk anlayan bir öğrenci dediÇok mutlu oldum...
Ama çok konuşuyormuş arkadaşlarıyla bık bık bık..:92:
Dün akşam ödevimiz baya fazlaydı birlikte yaptık..:83:
Bugün sabah kahvaltı yaptık,ben kahvaltısına çok ağırlık veriyorum zaten geç yapıyoruz 10'da falan erken yapsak bişey yemiyor... Ama her sabah peynir,yumurta,yeşil zeytin,ceviz,pekmez,süt veya portakal suyu muhakkak yediriyorum...Beslenmesine bugün peynirli börek ve ayran koydum (böreği çok seviyor)
Akşamada ıspanaklı yumurta yapmayı düşünüyorum...Dünden kalma mercimek çorbam ve tavuklu pilavımda var..Yanınada yoğurt ohhh mis valla
haklısın canım, inşallah atlatırız.İnşallah herşey yolunda giderse yarun bitecek işlerimmm
sende yaparsın işlerini zaten yarınnn,
Ağrılar konusunda bende senin gibi düşünüyorummm canım
Maşallah oğluşa 2 soru bişeycik değil ki
Halsizliği dişlerden de kaynaklanıyor olabilir canımmm
sende çok gitme üzerine atlatsın bakalım bu süreci hayırlısıyla
toparlar mutlaka...
Selam kızlarrrr
nasılsınızzz bi boşladı sankiiii topiğimiz...
dün akşam ödevimiz yoktu yardımcı kitaptan 3 tane problemi çözüp deftere yazın demiş öğretmen yazmışlardı babasıyla ben gittikten sonra biraz okuma yaptık o kadar...
aslında eve giderken fırına uğradım hamur alıp oğluşla birlikte pizza yapamayı planlamıştım ama fırında karar değiştirip kağıt helva aldım 3 tane...
onlardan pasta yaptım dün akşammmm
ilk kez denedimm çok pratik hemencecik oluyor görüntüde çok güzel oldu
ama ben çikolata sosunu sıcak koymuştum o yüzden tam kıvamında olmadı kesinlikle soğuk krema yada dolgu malzemesi koymak gerekiyormuş...
neyse artık bir dahaki sefere
Benim bugün son kızlar yarın işte olmayacağım oğluşu doktora götüreceğim sabah sonrasında da eğer bir aksilik olmazsa temizliği bitirmeyi düşünüyorum
Hafta sonu ise gezeriz herhalde henüz net değil planlar:44::44::44::44::44::44:
Dilekciğim annenin yanında olması ne güzel iyi geldi sanada keşke yakın olsanız değil mii anne gibisi var mı, umarım bakıcı sorununu da en kısa sürede çözersiniz. Evde kalınca belki düzelmiştir biraz dediğin gibi senin evinde daha çok dinleniyor kadın...
Merhaba kızlar,
Dün oğlumu götürdüm doktora. Bronşit olmuş yavrum. İğne verdi dr. Onunla uğraşıyorum iki gündür.
Gece hiç uyumadık, çok yorgunum ama işyerinde dinleniyorum.
Zeliş senin oğlan da mı iyileşmedi?
Dilek boşver şimdi bakıcı kadını düşünmeyi canım ya.Annenin yanında olmasının keyfini çıkar. Sonrasında nasılsa düşüneceksin.
Ben de hafta başından beri kızın dersleriyle doğru düzgün ilgilenemedim ama h.sonu açığı kapatırız herhalde.
Fadime, bulgar, haribu, sizler nasılsınız..
Slm cnm çok geçmiş olsun tekrar boncukcum o bronşitin de antibiyotikleri çok fena ya,benimkide çok bronşitli büyüdü de o ilaçları verdikten sonra kusardı tekrar çok çektim o ilaçlardan ben..Ama neyseki size iğne vermiş daha çabuk toparlar.Zor günler senin için Allah kolaylık versin cnm.
Bizde akşam az ödevimiz vardı matematik onu yaptık birde okuma.Türkçeden yazılı olmuşlardı dün ama iyi geçmemiş akşam yanıma sokuldu sıkıntılı sıkıntılı anne 2 soruyu yapmadım bilmiyodum dedi,iyi not alamıcam düşük alırım dedi.Bu seferki yazılı test usulü değilde normal yazılı yapmış açıklamalı zor geldi herhalde ama onada alışacaklar mecburen.Bakalım bu akşam kağıdı görücez ne yapmış..
heeeeee günler ne kaa hızlı geçiyor yaaa..napcaz fadimee..selam canım,
ohhh anne eli ne güzel, boşa dememişler ana gibi yar olmaz diye.
pazartesiyi arkadaşların dediği gbi şimdiden düşünüp de canını sıkma bakalım, inşallah bir hal yoluna girer.
İnşallah kayınpeder iyileşir de onlar gelirler.
Selam canım,
Oğluna tekrardan geçmiş olsun, götür bakalım doktora.
Temizlik için de kolay gelsin şimdiden, haftasonuna iş yok ne güzel desene
Selam canım,
Geçmiş olsun, kıyamam miniğe, nasıl iğne vurduracaksın, benim kızın babası bir keresinde gelmişti de, bir daha yaptırma boşver dediydi, kıyamadıydıAma ne yapalım herşey onlar için değil mi.
Ben de iyiyim canım
Haftayı bitiriyoruz işte bir şekilde, günler süratle ilerliyor, hızına yetişemiyoruz, 2014 derken, yılın 2.ayı da bitti gitti. Allah hayırlı ömürler, güzel günler nasip etsin hepicimize.
Selam kızlar....
Dün veli toplantımız vardı okulda..Kızım için çok başarılı ve çabuk anlayan bir öğrenci dediÇok mutlu oldum...
Ama çok konuşuyormuş arkadaşlarıyla bık bık bık..:92:
Dün akşam ödevimiz baya fazlaydı birlikte yaptık..:83:
Bugün sabah kahvaltı yaptık,ben kahvaltısına çok ağırlık veriyorum zaten geç yapıyoruz 10'da falan erken yapsak bişey yemiyor... Ama her sabah peynir,yumurta,yeşil zeytin,ceviz,pekmez,süt veya portakal suyu muhakkak yediriyorum...Beslenmesine bugün peynirli börek ve ayran koydum (böreği çok seviyor)
Akşamada ıspanaklı yumurta yapmayı düşünüyorum...Dünden kalma mercimek çorbam ve tavuklu pilavımda var..Yanınada yoğurt ohhh mis valla
canım hoş geldin..
sen yok musun yarın..ben de birkaç saat erken çıkmayı düşünüyorum..ancak hazırlanırım. 18:45 arabasına bineceğiz inşallah.
o yüzden
kağıt helvadan pastayı görmüştüm ben..taa 20 yıl önce babamın getirdiği almanya dergilerinde..5 kattan yapmışlardı..o zamalar canım ne çekmişti beeee..
aama alıp hiç yapmadım..kağıt helvalar kolay kesililir mi ki zeliş..
sıcak krema yumuşatmıştır..yamulmuştur pastan tabii.
biz de burdan arkadaşlarla balık yemeğe gittik öğlen..arkadaşın eşi ısmarladı.
bir sonraki ay ben ısmarlayacağım balık..sonra da fırında helva..of fena oldukk..
arkadaşım dediğim de kız kardeşim 6 yıl önce burda öğretmenlik yapmıştı ingilizce öğretmeniydi..o zamanlar bekardı ve çalıştığı okulun müdürü bir arkabasıyla tanıştırdı kardeşimi ...görücü usulu ...evlendiler işte kardeşimle..
o okul da benim yüksekokula 10 dakikada..kardeşimle konuştuklarında demiş ablam orda çalışıyor diye..onlar da beni aradı 20 gün önce..bir kafe de buluştuk..çorba içtik vs..
bugün de balık yemeğe götürdüler ...bu balık yemeği gelenek haline getirelim diyorlar..tamam dedim..onlar okuldan birkaç öğretmenle geldiler..iyi oldu..yeni yüzler görmek..
heeeeee günler ne kaa hızlı geçiyor yaaa..napcaz fadimee..
tadını çıkartalım valahi..böyle dünya son sürat dönerken yaniii...
kızında da halsizlik var.sende de olmuş..erkencikten uyumuşsun..kızı yatırdıktan sonra da uyumuşsun..ayran mı içtiniz ailecek yoksa akşam yemekte..yoğurtlu bir şeyler mi yediniz ???
Öğle arası değişiklik gibisi varmıııı çok iyi yapmışsınnn
hayatın koşuşturmasına böyle molalar iyi geliyorrr
pastaya gelince aslında en üstteki kata ghiçbirşey olmadı çıtır çıtırdı ve çok güzeldi
alt katlarda yumuşama olmuştu sıcak çikolata nedeniyleee
birde biz sabredemedik nerdeyse soğumadan yedikkk
bakalım akşama kalırsa tekrar denicem
soğuk krema ile çok daha iyi olur ve çok pratik zaten hemencecik hazır oluveriyor
canım benimki dün akşamlıktı ama kızımın hergün öyle, kansızlık falan var diye düşünüyorum, düzenli pekmez içireyim bakalım bir süre, belki iyi gelir.
Sana da tekrardan iyi yolculuklar canım, ne güzel değişiklik olacak sana.
Bugün için de afiyet olsun canım, ne güzel olmuş. Ben de kaç gündür şirketten dışarı adımımı atmadım, canım sıkılıyor, arada bankaya diyerek çıkıyoruz iyi geliyor da, bu sıra arkadaşın özel işlerinden bana sıra gelmiyor.
hııı...uzun süredir diyorsun...olabilir canım..bir kan tahlili yaptırsan pekmezi içirmeden evvel..daha iyi olur diye düşünüyorum..gereksiz yere pekmezleri içmesin kuzu ya..ne bilim..ben hiç sevmem de pekmezzz..ondan dedimmm
akşam oldu bugün yineee...ooooohohohohohohohohho...günleri durdurun kızçler.
yarın yine iş..akşam eve koş git..oğlanı okuldan al..birşeyler atıştır..koş ankara otobüsüne yetiş..akşam 22.00 de Ankara da aşti de in.. ol..ne yorulursun beee..yazııııkkkkk...:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
hııı...uzun süredir diyorsun...olabilir canım..bir kan tahlili yaptırsan pekmezi içirmeden evvel..daha iyi olur diye düşünüyorum..gereksiz yere pekmezleri içmesin kuzu ya..ne bilim..ben hiç sevmem de pekmezzz..ondan dedimmm
akşam oldu bugün yineee...ooooohohohohohohohohho...günleri durdurun kızçler.
yarın yine iş..akşam eve koş git..oğlanı okuldan al..birşeyler atıştır..koş ankara otobüsüne yetiş..akşam 22.00 de Ankara da aşti de in.. ol..ne yorulursun beee..yazııııkkkkk...:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
öyle ya siz okurken yoruldunuz..biz yaşayacağız yani inşallah bu akşam bu tempoyu.Valla okurken ben bile yoruldum yaniAma olsun işin ucunda gezmek var yorulmaya değer,tadını çıkar
hee 1 kaşık pekmezden bişey olmaz..ben de içebilirim ..ama fazlası bulantı yapar yaniiicanım yaa, vakit yok işte, ,izin almak lazım, pekmezi bir deneyeyim de olmazsa, kan tahlili yaptırayım diyorum ben de, 1 kaşık günde kız, ne olacak ondan içsinler.
Sana da kolay gelsin, yeşimin dediği gibi okurken ben yoruldum. Hayırlı yolculuklar sana.
günaydın kızlarr,
1 sayfa matematik, 1 tane de hikaye kitabı vardı. Akşam matematiği halletti, sabah da kitabı okuyodu, hikaye haritası yapılacaktı, onu kendi yapacak artık.
günaydın hayırlı cumalar..
dün ödev yoktu. matematik, okuma ve yazma yaptık..
Evet canım 1 kaşıktan bişey olmaz.öyle ya siz okurken yoruldunuz..biz yaşayacağız yani inşallah bu akşam bu tempoyu.
hee 1 kaşık pekmezden bişey olmaz..ben de içebilirim ..ama fazlası bulantı yapar yaniii
maşallah..az gelmiş ödevler kuzucum..
akşam ablamlar geldi oturmaya bize..annem gidiyor diye görelim istemişler..
oturduk..
erken kalktılar..kızları ikinci öğretim okuyor bolu da..uluslar arası ilişkiler..
onu almak için..erken bitiverdi dersi kızçenin..şansımıza.
ödevler 1 sayfa fotokopi.
hayat bilgisi ve türkçe çalışma kitabından
ve test kitabından 2 sayfa matematik..
yukarıdaki ödevleri biz ablamlarla otururken o ara yaptı oğluş..kontrol etmedim..çok ayıp demi..:26::26::26::26:
okuma yaptık az bilim çocuktan..yatakta uzanırken...
Günaydın canım,günaydın hayırlı cumalar..
dün ödev yoktu. matematik, okuma ve yazma yaptık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?