Oh ne güzel canım, kayınvaliden ilgilenmesi, sen de çok şanslısın.sorma dün akşamda okul çıkışı diğer velilerle parka gitmişler çocuklar top oynamış tüm enerjilerini attılar dedi kayınvalidem,bir dediğini ikiletmiyor zaten iyide anlaşıyolar yazın beraberler zaten yazlıkta bizede onada iyi oluyor bu durum:)
Sana da hayırlı cumalar canım.merhaba kızlar hayırlı cumalar...
dün ödev yoktu. bizde kendimiz çalıştık. matematik yazma ve okuma yaptık..
sorma dün akşamda okul çıkışı diğer velilerle parka gitmişler çocuklar top oynamış tüm enerjilerini attılar dedi kayınvalidem,bir dediğini ikiletmiyor zaten iyide anlaşıyolar yazın beraberler zaten yazlıkta bizede onada iyi oluyor bu durum:)
yok cnm ya korktuğundan değil keyiften oyun oynuyor beyefendi klozet tepesinde küçük karakterleri var onları dövüştürüyo bacağının üstünde bişeyler yaratıyo kendine böyle olunca tabi uzun bir zaman çıkmıyoda.Bzılarının bulmaca keyfi olur ya bizimde karakter keyfi
kayınvalidemlere gideceğiz canım, annemler zaten burda, Antalya'da yaşıyorlar, benim ufak kız onda kalıyorya hatta, sabah ona bırakıp geliyorum.
Bulutlu gösteriyordu hava durumu, kısmet bakalım.
İyi olsun canım ya, maşallah, zamanla okumaya da başlar.
Allah kolaylık versin canım.
İyi olmuş arabayı alman, ne güzel çabucak gitmişin.
Ohhh yemekler beraber ne güzel afiyet şeker olsun.
Her akşam çay yapıyor musun canım, bizde bazen olur, bazen kahve, bazen nescafe, öyle işte.
Burda da kapalı canım hava. Biz de yazmıştım yukarda köye gideceğiz.
Ben de bilemedim iyi mi kötü mü, sonuca odaklı çalışıyor benim kız
Var ya gerçekten senin gibi imkanım olsa herhalde hemen yapardım ikinci çocuğu kızzz gerçekten şanslısın anane babaanne ohhhh
Keyfimize düşkünüz yaniii
İyidir iyi annesiiii
Canım her akşam demleme çay yapmıyorum onu genelde hafta sonu yaparım çünkü uykumu kaçırıyor. Bitki çayları içeriz genelde. Bazen de çok açıkda olsa demlerim işte. Ben evde pek kahve içmem eşim nescafe içer bazen böyle işte m illa bir şeyler içilir yemek sonrası ufaklığa da meyve servis edilir...
Zaten var ya bu çayların yanında yediklerim şişiriyor beni off offfff
anladım canım, afiyet şeker olsun hepiciği de, yanına bişey koymadan iç çaylarını, ben de çok kilo aldım maalesef. Kadınlar olarak zaten kiloya meyilliyiz, eşim dikkat eder, hemen kilolar gider, ben dikkat ederim, çook yavaş gider. Spor yapmak lazım en güzeli, yaz gelsin de akşamları parka gideceğim kesin.
günaydın kızlarrr,
topiği ben açıyorum, Hayırlı, uğurlu, huzurlu ve neşeli bir hafta bizlerin olsun inşallah.
ödev fazla yokut hafta sonu, 1 sayfa matematik vardı, problemler, onları yaptık, 1 tane de hikaye kitabı vardı, onu kendisi bugün öğleye kadar okuyacak. başka da bieşy yok.
Dün kızlar buraya Kutsi gelmişti, imza günü vardı, kızımın dersane çıkışı oraya gittik, tam 2 saate yakın sıra bekledik ama maalesef sıra bize gelmeden gitti, çok üzüldüm yani, o kadar bekle sen, neyse işte, cumartesi de köydeydik, güzel geçti.
gördüm canım fotolarını facete, güzel gezmişsiniz.günaydın canım.
bizim de ödev azdı.
yaptık bitti..cumartesi sabah kahvaltıya Düzce ye indik .öğlen 2 gibi geldik.Çok yorulmuşuz.Çocukları yıkadım kavga dövüş banyoda.Ediz yattı..biraz dinlendik..çay içik ..evi süpürdüm.camları sildim..kurabiye vs..akşam oldu zaten
dün ise Bolu gölcükteydik..nasıl güzel bir hava anlatamam..harika geçti..çok eğlendik..çok yorulduk..
fadimeciğim yaa..nasıl sinir oldum .. o kadar saat sırada bekle ve kutsi gitsin..
çok ayıp etmiş..en azından kuyruğa artık kimseleri almasalarmış..daha önce kuyruğa girenleri de imzaladıktan sonra bitirseymiş programını..ayıp etmiş doğrusu..
gidebildin mi kayınvalidenlere peki
günaydın kızlar...
5 sayfa fotokopimiz vardı onları yaptık.
habersiz denetçi geldi şimdi inşallah atlatırız bir an önce..
günaydın kızlarrr,
topiği ben açıyorum, Hayırlı, uğurlu, huzurlu ve neşeli bir hafta bizlerin olsun inşallah.
ödev fazla yokut hafta sonu, 1 sayfa matematik vardı, problemler, onları yaptık, 1 tane de hikaye kitabı vardı, onu kendisi bugün öğleye kadar okuyacak. başka da bieşy yok.
Dün kızlar buraya Kutsi gelmişti, imza günü vardı, kızımın dersane çıkışı oraya gittik, tam 2 saate yakın sıra bekledik ama maalesef sıra bize gelmeden gitti, çok üzüldüm yani, o kadar bekle sen, neyse işte, cumartesi de köydeydik, güzel geçti.
günaydın canım.
bizim de ödev azdı.
yaptık bitti..cumartesi sabah kahvaltıya Düzce ye indik .öğlen 2 gibi geldik.Çok yorulmuşuz.Çocukları yıkadım kavga dövüş banyoda.Ediz yattı..biraz dinlendik..çay içik ..evi süpürdüm.camları sildim..kurabiye vs..akşam oldu zaten
dün ise Bolu gölcükteydik..nasıl güzel bir hava anlatamam..harika geçti..çok eğlendik..çok yorulduk..
fadimeciğim yaa..nasıl sinir oldum .. o kadar saat sırada bekle ve kutsi gitsin..
çok ayıp etmiş..en azından kuyruğa artık kimseleri almasalarmış..daha önce kuyruğa girenleri de imzaladıktan sonra bitirseymiş programını..ayıp etmiş doğrusu..
gidebildin mi kayınvalidenlere peki
gördüm canım fotolarını facete, güzel gezmişsiniz.
Ya doğru dürüst sıra yapmamışlar zaten, ön taraf o kadar kalabalıktı ki, hep aradan kaynadılar, gerçekten ayıp oldu, ama Kutsinin değil de, alışveriş merkezinin sorumsuzluğu, ben de kızlar için istemiştim ama yazık oldu işte.
Gittik canım cumartesi gittik, mangal falan yaktık, iyiydi yani, dün öğlen de kızın dersanesi olduğu için erken geldik 11 de çıktık.
günaydın kızlar...
5 sayfa fotokopimiz vardı onları yaptık.
habersiz denetçi geldi şimdi inşallah atlatırız bir an önce..
OHHHHH ne güzel geçmiş haftasonun canım, sevindim senin adına, ödeviniz de epey varmış.Günaydınnn sevgili anneler
Güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallahhhh
Haftasonu için hayat bilgisinden Aile içi yardımlaşma ile ilgili ödevler vardı
3-4 sayfa kadar keyifli oldu yapmak mevcut durum neyse aynen yazdık
Eşime de gün doğdu tabiii "bak ne çok şey yapıyormuşum" havalarındaydı hafta sonu
Onun dışında hikaye haritamızı tamamladık
Yardımcı kitaptaki testlerden çözdük 5-6 sayfa kadar
Cuma akşamını ödevlerle geçirdik pek bir şey yapamadım, Ve güzel bir yemek hazırladım keyifli olsun istedim cuma akşamı öyle de oldu gecenin kalanı sohbet muhabbet oldu...
Cumartesi gündüz Miniatürk'te idik bir önceki hafta Kapadokya konusunu işlemişlerdi ya peribacalarını resmetmiştik hakkında etkinlik çalışmaları yapmışlardı neye benzedikleri gidip gördük ayrıca bir çok yapıyı inceledik çok keyifliydi ama hava biraz daha sıcak olsa daha güzel olurdu...
Cumartesi akşam Anadolu yakasına geçtik misafirliğe gece çok geç döndük
Pazar günü evde ailece kahvaltı faslı öğlene kadar sürdüüü
Öğlen toplantı malum okulda yine sinirlerim zıpladı zor tahammül ettim 2 saat sonra eve dönüp hazırlık yaptım kardeşim geldi oturup çene çaldık bir kaç saat
sonrası malum pazar akşamı bu güne hazırlıkla geçti....
Evet canım oldu bir aksilik diyelim, geçti gitti. Aynen öyle o kadar beklediğimize mi, imza alamadığımıza, neyseeee.Günaydın canımcımm
Dileklerine aynen katılıyorummm hemen cuma olur inşallahh
İmza günü maceranız benimde canımı sıktı üzülmüştür kızlar
Doğru aslında organizasyonla ilgili bu problem ancakkk, bunca insan kendisi için gelmiş organizatörleri uyararak kimsenin arkasında kalmasına izin vermeyebilirdi Kutsi, işte böyle zamanlarda daha iyi anlıyorsun insanların geldikleri yerlere ne kadar yakıştıklarını neyse yaaaa hayatta her şey bizim kontrolümüzde değil ki ben sadece kızların hissettikleri hayal kırıklığına üzüldüm ama hayatlarındaki her şeye müdahale edemeyiz ne yazı ki her duyguyu yaşayarak olgunlaşacaklar...
Mangal keyfinizde ne güzel olmuş canımmmm
kolay gelsin canım atlatırsınız inşallahhhh
Günaydın canımcımm
Dileklerine aynen katılıyorummm hemen cuma olur inşallahh
İmza günü maceranız benimde canımı sıktı üzülmüştür kızlar
Baktım resimlerinize ne güzel yapmışsınızzz doğayla içiçe canım...
Doğru aslında organizasyonla ilgili bu problem ancakkk, bunca insan kendisi için gelmiş organizatörleri uyararak kimsenin arkasında kalmasına izin vermeyebilirdi Kutsi, işte böyle zamanlarda daha iyi anlıyorsun insanların geldikleri yerlere ne kadar yakıştıklarını neyse yaaaa hayatta her şey bizim kontrolümüzde değil ki ben sadece kızların hissettikleri hayal kırıklığına üzüldüm ama hayatlarındaki her şeye müdahale edemeyiz ne yazı ki her duyguyu yaşayarak olgunlaşacaklar...
Mangal keyfinizde ne güzel olmuş canımmmm
kolay gelsin canım atlatırsınız inşallahhhh
gördüm canım fotolarını facete, güzel gezmişsiniz.
Ya doğru dürüst sıra yapmamışlar zaten, ön taraf o kadar kalabalıktı ki, hep aradan kaynadılar, gerçekten ayıp oldu, ama Kutsinin değil de, alışveriş merkezinin sorumsuzluğu, ben de kızlar için istemiştim ama yazık oldu işte.
Gittik canım cumartesi gittik, mangal falan yaktık, iyiydi yani, dün öğlen de kızın dersanesi olduğu için erken geldik 11 de çıktık.
Abant gölü değil mi orası, hep merak etmişimdir, fotoğraflarda falan, siz de iyi yapmışsınız canım. Evet yaaa haftasonunu dışarda geçirmek yorucu oluyor, hani facete çıkıyorya, pazarertesi bir gün olsa da, alışsak yeni haftayacanım iyi yapmışsınız..mangal yakmışsınız..biz de göl kenarında yaptık ..gerçi hava kapalı olur diye kapalı mekandan yer tutmuş ablamlar ama .hep dışarılardaydık yani..
öyle gercçekten..çocuklara göre ayarlıyoruz kendimizi..siz erken kalkmışsınız dersane yüzünden ..
biz de akşam 4 gibi çıktık yola ..eve geldiğimizde saat 5 e geliyordu..
zaten 10 da çıkmıştık evden..yorulduk .yetti bize..
Slm canım,Selam kızlar,bu hafta geleneği bozdum cuma günü yan gelip yattım valla tv seyrettim.Cumartesi babası oğlanı baskete götürdü ben de o ara temizliğimi yaptım onlar gelincede çıktık,sirke gittik ama belediyenin yaptığı organizasyon malum berbattı çok kalabalıktı vede gerçek sirke gitmiş biri olarak hiçi mi hiç beğenmedi tabiki ama öğretmeni bilet vermiş diye gittik tabiki tüm ilçedeki okullara dağıtılmış biletlerden izdihamdı yani neyseki erken gitmişin sıranın en önündeydik,ordanda çıkınca sinemaya gittik yemek yedik derken gece 11 di eve geldik.Pazarda ders yaptı babasıyla sadece çarpma işlemli problemler vardı ve tabiki kitap okuma.kafadan pratik çıkarma çalıştılar birde babasıyla.Bende mutfakta yemek işiyle uğraştım tabi sonrada film seyrettik evde beraber ve gün bitti.
evet canım ..hava da çok güzeldi..çok eğlendik...iyi geldi hepimize..
bizim de aynı ödevler vardı..emir babasının görevlerini evi süpürmek ve silmek yazmış .bulaşık makinasını boşaltmak yazmış..güldüm ..neden yazdın oğlum dedim.."ama babamın görevleri bunlarrrr " diyor..
artık demedim ben de bir şey.
toplantınız nasıldı zeliş anlat..neden sinirlendin.
siz nereye gittiniz..o minyatür binalar nerede çekildi canım..
haribu da gezmiş..sirke gitmiş galiba..tam anlamadım resimlerinden ama...onun oğluş da eğlenmiş..
Selam kızlar,bu hafta geleneği bozdum cuma günü yan gelip yattım valla tv seyrettim.Cumartesi babası oğlanı baskete götürdü ben de o ara temizliğimi yaptım onlar gelincede çıktık,sirke gittik ama belediyenin yaptığı organizasyon malum berbattı çok kalabalıktı vede gerçek sirke gitmiş biri olarak hiçi mi hiç beğenmedi tabiki ama öğretmeni bilet vermiş diye gittik tabiki tüm ilçedeki okullara dağıtılmış biletlerden izdihamdı yani neyseki erken gitmişin sıranın en önündeydik,ordanda çıkınca sinemaya gittik yemek yedik derken gece 11 di eve geldik.Pazarda ders yaptı babasıyla sadece çarpma işlemli problemler vardı ve tabiki kitap okuma.kafadan pratik çıkarma çalıştılar birde babasıyla.Bende mutfakta yemek işiyle uğraştım tabi sonrada film seyrettik evde beraber ve gün bitti.
Abant gölü değil mi orası, hep merak etmişimdir, fotoğraflarda falan, siz de iyi yapmışsınız canım. Evet yaaa haftasonunu dışarda geçirmek yorucu oluyor, hani facete çıkıyorya, pazarertesi bir gün olsa da, alışsak yeni haftaya
Slm canım,
Arada yapmak lazım canım, iyi gelmiştir sana o cuma günü.
Sirk için de ne diyeyim geçmiş olsun canım, biz de pazar günü havamızı aldık imza gününden, oluyor böyle üzücü durumlar da.
Neyse sonra sinema keyfiyle telafi etmişsin canım.
Ben de çocuklara akşama köfte yaptım, teselli olaraktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?