- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
inşallah güzel bir telafi olur sizin için..Allah sağlıkla harcamayı nasip etsin..
inşallah..herkes çok kötü oldu temmuzda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah güzel bir telafi olur sizin için..Allah sağlıkla harcamayı nasip etsin..
Çok şükür tabii, ama benim en çok içimi yakan zaten resmi tatillerde çalışmak, yıllık izinlerin 10 günle sınırlı olması, çocuklarımıza ayıracak zaman kalmaması, dediğin gibi buna da şükür.
Sen de görürsün inşallah canım benim.
Ay dur kız içimi karartma, o bir hayal zaten benim için, özelleşmeyen yerler de olacaktır elbette.
haklısın..benim eşim özel sektörde..kurban bayramı 4 gündü ve o bayram boyunca çalıştı..bayram sonrası da çalıştı..bayram tatili araya gitti adamın..sonrasında bile vermediler ..her hafta 1 gün izni var..o da verirlerse..iş çıkmazsa yani..Çok şükür tabii, ama benim en çok içimi yakan zaten resmi tatillerde çalışmak, yıllık izinlerin 10 günle sınırlı olması, çocuklarımıza ayıracak zaman kalmaması, dediğin gibi buna da şükür.
Sen de görürsün inşallah canım benim.
Ay dur kız içimi karartma, o bir hayal zaten benim için, özelleşmeyen yerler de olacaktır elbette.
görüşürüz canım..kendine iyi bak...Kızlar işlerimi toparlamam lazım. Çıkıyorum ben.
Herkese hayırlı akşamlar.
Görüşmek üzere. Öptüm hepinizi.........
inşallah canım sağol..İnşallah ederler canım.
inşallah canım sağol..istekler hiç bitmiyor.İnşallah beklentilerinizi karşılarlar canım.
Çocuklar da olunca masraflar çok valla.
Bulgarcım yine sen ben kalmışız baş başa :)))))
evet canım ya en geç biz çıkıyoruz..
bende bir yandan puantaj giriyorum bir yandan buraya bakıyorum :))
Merhaba kızlar
1 haftadır gelemedim. Bilgisayarım bozuldu işyerinde. Başka bir arkadaşla aynı bil.kullanmak zorunda kaldım.( aslında o dışarı işlerini halletmeye gittiği zamanlarda onun bilg. oturdum) o nedenle yazamadım.
Birkaç sayfa dışında da geçmişi okuyamadım, maşallahınız var çok ilerlemiş sayfalar.
Bizde de durum hep aynı akşam git, çocukları al.
Yemek hazırla, sofra topla, ödev yaptır, çocukları yatır, arada ev işi yap.
Sabah çocukları kaldır, giydir, götür...........offf
Her gün istisnasız böyle geçiyor.
Biraz kocaları çekiştirmişsiniz. Benimki ilk kızımda ne çocuk bakımı, ne ev işi hiçbir şeye karışmazdı.
Ne olduysa ikinciden sonra biraz düzeldi.
Şimdi akşam gidince ben yemeği hazırlarken ve kızıma ders çalıştırırken bebeği o bakıyor.
Bazen o uyutuyor.
Galiba oğluyla oynamak hoşuna gidiyor.
Kızlar benim kızım ingilizceyi hiç sevmiyor. Hatta verdiği ödevleri de yapmak istemiyor.
Çünkü öğretmen derste yazdırdığı herşeyi eve ödev olarak 5 defa yazmalarını söylüyor.Tabi sıkılıyor yazarken.
Geçen gün dersten bir gün önce tenefüste ing.öğretmenini görmüş ve ben bu akşam ing.ödevimi yetiştireceğimi sanmıyorum, yarın ödevimi yapmayabilirim demiş.
İnanamadım ben de sen öğretmene nasıl ödev yapmayacağını söylersin.Öğretmen seni tembel sanacak dedim ama pek tınlamadı. O da çok ödev veriyo ama diyor.
Gerçekten ne yapacağız biz bu çocukları?
Bulgarcım yine sen ben kalmışız baş başa :)))))
bende yeni geldim,yoğundum biraz,bu akşam çok mutluyum eşim geldi almaya bu soğukta çok iyi oldu ya.Umarım evede biraz erken giderimde ödev varsa hemen hallederiz:))
Ben bugün oğluşu hiç aramadım. Her gün defalarca arardım oda beni aramadı
Babasını aradım az önce o konuşmuş kitap okuyormuş zor bir akşam bekliyor beni canım ya...
evet geç kaldın biraz maaş sohbetimize yetişemedin :)))))
eşin gelmiş ne güzel olmuş en azından rahat gidersin eve canım.
niye cnm?ne güzel kitap okuyomuş işte sen gidincede derslerine bakarsınız..
Günaydın kızlarrr,
Dün bizim de 1 sayfa arkalı önlü Türkçe okuma metnimiz vardı, bir de yine yardımcı kitaptan yapılacaklar vardı. Artık fazla ilgilenmemeye çalışıyorum, kendi yapması için, bilemediklerini soruyor tabii ama her şeyi bana sorma diyorum, sen yap ben en son kontrol edicem diyorum işte, yavaş yavaş olacak inşallah. Ben de kitap almıştım, DEbbie Macomber, 2 gündür onu okuyorum, bayağı keyifli, kitap okumayı özlemişim, eşim de eve geç gelince güzel oluyor, televizyon kapalı, çocuklar ders başında, ben de güzel kiabımı okuyorum.
Neyse benden de bugünlük bu kadar, kendinize iyi bakın kızlar yarın görüşürüz.
İyi akşamlar...
Günaydın kızlarrr,
Dün bizim de 1 sayfa arkalı önlü Türkçe okuma metnimiz vardı, bir de yine yardımcı kitaptan yapılacaklar vardı. Artık fazla ilgilenmemeye çalışıyorum, kendi yapması için, bilemediklerini soruyor tabii ama her şeyi bana sorma diyorum, sen yap ben en son kontrol edicem diyorum işte, yavaş yavaş olacak inşallah. Ben de kitap almıştım, DEbbie Macomber, 2 gündür onu okuyorum, bayağı keyifli, kitap okumayı özlemişim, eşim de eve geç gelince güzel oluyor, televizyon kapalı, çocuklar ders başında, ben de güzel kiabımı okuyorum.
günaydın canım. bizimde 1 sayfa arkalı önlü Türkçe den fotokopi vardı.metin ve soruları birde kelimelerin 5 haliyle ilgili örnek
verilmiş. Ağaç kelimesini 5 haliyle siz örnek cümleler yazın demiş.
günaydın arkadaşlar..ödevlerimiz çok değildi..çabuk bitti..
ölçülerden devam ediyorlar..bugün sbs olacaklar sınıfta..para topladı öğretmen yine..1 sbs testi 1,5 tl..
işte böyle ..yazısını düzeltsin dedi bize..bizim oğlan da inatçı keçi gibi..uğraşınca güzel yazıyor..sonra boşluyor..büyük büyük yazıyor.iste böyle..öğretmen bu konuda sınıfta 4 kişiden şikayetçi..böyle giderse persormas ını 2 veririm dedi...:26::26::26::26::26:
neyse ...yani bizim oğlan da okunacak gibi yazsa iyi olacak...söyledim emir e dün akşam..gerçi öğretmeni ile konuşurken duydu bizi ..evde de söyledim..böyle böyle..çok da söylemek istemiyorum..notları düşüyor..moral motivasyonu kaçıyor sanırım...hem iyi gidiyorsun..daha iyi olacak dersem iyi oluyor..fazla eleştirmek yaramıyor oğluma..neyse bakalım defterine yine çizgi çizdim..satır arasını iki ye ayırıyorum..çünkü b nin göbeğini kocaman yapıyor..harflerin boyutları kötü oluyor..bu sebeple haftleri düzgün yazacak inşallah..işte böyle benden bu kadar..
Kelimelerin 5 hali ne oluyor ki?günaydın canım. bizimde 1 sayfa arkalı önlü Türkçe den fotokopi vardı.metin ve soruları birde kelimelerin 5 haliyle ilgili örnek
verilmiş. Ağaç kelimesini 5 haliyle siz örnek cümleler yazın demiş.
Selam canım,günaydın arkadaşlar..ödevlerimiz çok değildi..çabuk bitti..
ölçülerden devam ediyorlar..bugün sbs olacaklar sınıfta..para topladı öğretmen yine..1 sbs testi 1,5 tl..
işte böyle ..yazısını düzeltsin dedi bize..bizim oğlan da inatçı keçi gibi..uğraşınca güzel yazıyor..sonra boşluyor..büyük büyük yazıyor.iste böyle..öğretmen bu konuda sınıfta 4 kişiden şikayetçi..böyle giderse persormas ını 2 veririm dedi...:26::26::26::26::26:
neyse ...yani bizim oğlan da okunacak gibi yazsa iyi olacak...söyledim emir e dün akşam..gerçi öğretmeni ile konuşurken duydu bizi ..evde de söyledim..böyle böyle..çok da söylemek istemiyorum..notları düşüyor..moral motivasyonu kaçıyor sanırım...hem iyi gidiyorsun..daha iyi olacak dersem iyi oluyor..fazla eleştirmek yaramıyor oğluma..neyse bakalım defterine yine çizgi çizdim..satır arasını iki ye ayırıyorum..çünkü b nin göbeğini kocaman yapıyor..harflerin boyutları kötü oluyor..bu sebeple haftleri düzgün yazacak inşallah..işte böyle benden bu kadar..