Ya alın işte bana bir sebep daha 2. çocuk korkum için :))
zeliş sen de bahane arayıp durma ya :))
Dimi ama ahh ahhh...
merhaba kızlar.. okuyamadım geçmişi.. biz hastalandık 2 gün raporluyuz. ateşliydi çok dün gece sabaha kadar ateşi düşmedi boğazları iltihaplanmış..
öğretmenle konuştum 29 ekim töreninde derse hiç katılmıyor dedi. okuma dakikada 60 kelime okuyormuş en az 70-80 olacak dedi. vs vs. okumadığı için soruları yanlış anlıyor cevaplayamıyor dedi. falan işte. okumaya teşvik rüşveti hakkında konuştum :) 1 kitaba hediye yerine bir haftada şukadar okursan hafta sonu sinema gibi yapabilirsin dedi ama sürekli değil tabi. yoksa alışır hep ister..
ingilizcede bişey görüyorlar mı anlayamadım ya duyduğu gibi yazmış deftere ben ne öğretim ona. nasıl çalıştırayım.
zeliş sen ymm yanında mısın. denetim demişsinde :))
Canım geçmiş olsun, öğretmenin söylediklerine illa üzülmüşsündür ama inan bu günleri atlatıcaz alışacaklar, her çocuk aynı olmuyor, Benimki de çoook yavaş okuyor evet buda anlamayı ve sorulara verdiği cevapları etkiliyor ne yazık ki.
İngilizce daha başlangıç canım ya. Öğretmen ödev veriyorsa onu yaptırmak yeterli olur diye düşünüyorum kendimiz anlatmaya kalktığımızda karışıyor çünkü çocuklar Türkçe kurallarını yeni öğreniyor.
Ya sen de herşeyi bahane etme kendine. O kadar tatlı ki, herşeye değer inan.
Bak bak az önce ne diyodun, şimdi çok tatlı diyosun. Şaka tabi biliyorum canım.
Burdan böyle 2. çocuk için çok kararsız görünüyorum ya emin olun kararsızlığımın arkası boş değil.