- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
yapın kızlar..çocuklarınıza kardeş yapın..topikcek ikincileri yapın ..hadi bakem..
evet ya ..sana da tam destek benden ..2. bebekler gelsin.
ay canım ya..ağlatma kuzuyu ama ya..ondan değerli mi ..
bizim oğlan da dün okulda testten 50 almış..ben çantasında testi gördüm..çocuğun suratı kıprırmızı..
derse oturduk..ama çocuk ders yaparken daha da kızardı..utandı sanırım..
babası " oğlum sınavdan zayıf alsan da orta alsan da önemli değil..canını sıkma ..boşver..sen önemlisin bizim için " dedi..
biraz rahat etti...
ben de öyle düşünüyorum..isterse 30 alsın..
önemli olan canı sağolsun.. gerekirse takviye yapar .ders tekrarı yapar yükseltiriz o seviyeyi .ne bileyim..
normalde sınıfları 23 kişi ..ve yarısından çoğu testlerde 100 çekiyor..
bizim oğlanda birkaç kez 100 aldı ..sonra 90 -80 60 gibi notları da oldu..
ama 50 den utandı..belki öğretmeni birşey söyledi puanı için..bu yüzden kıpkırmızı oldu..bilemiyorum..
ödevlerimiz çok değildi..
3 leri yazdık 2 kez
ingilizce ödevini yaptık..sınav yapacakmış ing. öğretmeni ..not verecekmiş falan dedi..
test vardı.eş anlamlılar la ilgili.
1 de fotokopi yine paralar vardı..
mesela
2 tl ............. 10 tl.....................4 tl.........................50 kr................25 kr................10 kr...........5 kr........
yukarıdaki satırda ki paraların toplamı nedir demiş
önce liraları ayrı topları
sonra kuruşları ayrı topladı ..hepsini birleştirdi..
öğretmeni öyle öğertmiş...
Bizimkide matematik ilk yazılıdan 63 almışdı kıvrana kıvrana geldi söyledi kızarsın dimi anne dedi niye kızayım oğlum dedim sadece dikkat etmediğin için üzülürüm dedim çünkü bildiği şeyleri sadece dikkatsizlikten yanlış yapmış sonra çalıştık tekrar ettik iyice ikinci yazılıdan 93 almış hayat bilgisindende 78 almış ondada yine dikkatsizlik ülkeyle şehiri karıştırmış birde büyümemize yardımcı olan besinlere şekerli ne varsa yazmış bal reçel iyiki nutella yazmamışsın dedimböyle böyle yanlışları görüp dikkatli olmayı öğrenecekler napalım..