kuzum müdür bişi yapmaz cidden rahatsızsan meb 147 şikayet hattı var oraya şikayet et o da olmazsa bimere mail yaz mutlaka ama mutlaka geri dönüyorlar çocukların hayatını etkileyecek bir durum göz ardı etmeyin....
biz de hızlı başlayanlardanız 2 şer 2 şer 100 e kadar ritmik sayma 5 er 100 den geriye sayma 4 er sayma türkçe hayat bilgisi 2 şer sayfa ödev hergün kitap okuma bugün toplantımız vardı yazısı kötüydü düzelmiş okuması gerilememiş yani çok iyi dedi öğretmen çok hevesliymiş kuzum hadi bakalım sene sonuna kadar bu hızla gideriz umarım:)))
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. İnanın çok rahatsızım öğretmenimizden. Biraz daha beklemeyi düşünüyorum bakalım. Yine aynı davranırsa ya müdüre çıkıcam yada dediğiniz gibi milli eğitime yada biryerlere şikayet edicem artık. Yapacak birşey kalmıyor.
Bende akşamları çalıştırmaya çalışıyorum oğlumu. Her akşam 1 sayfa matematik test çözdürüyorum. Benle yaparsa iyi de kendisi tek başına asla yapmıyor yaparsa da hepsi yanlış oluyor. Niye anlamıyor bu çocuk ya, niye....
Anladım canım bende amma abartmışlar dedim.
Ben bu yaz oğluma Jules Verne nin romanlarını aldım.
80 sayfa civarı tereddüt ettim ama bayıldı.
Devamlılık kazanmasına faydası olabilir.
Kısa başlayın mesela kitabı 2 ya bölerek başlayın sonra devamı gelir.
Özel mi devlet mi okulunuz
Kızlar çok mutsuzum bi sürü ağladım durdum..
Oğlumun öğretmeni okulun en iyi öğretmenlerindendi..
herkes nasıl düşürdünüz o sınıfa sizin öğretmeninizle olan diyaloğunuza hayranız felan diyolardı.
çok ilgili, kimsenin hakkını yemeyen, çocukların ilgisini bi şekilde derse yoğunlaştırmayı başarabilen biriydi..
ve bugün toplantımız vardı öğretmen tayinini istemiş.
tüm veliler ağladık..
fecii moralim bozuk çocuğum hem öğretmenine çok alışmış hemde çok seviyodu..
Öğretmenden geçtim hadi diyelim ki bu çocukların aklı karışcak..
bi düzenleri vardı öğretmenin bi ders anlatma,öğretme düzeni vardı
şimdi silbaştan..
kimin geleceğide henüz belli değilçok moralim bozuk..
ilkokul temeldir öğretmen değişikliği temeli sarsıyo.
Böyle bişiyle karşılaşan çocuğunda bu sorunu yaşayan var mı?
çok büyük bi değişim yada dikkat bozukluğu vs yaşadınız mı?
çocuğunuz çok etkilendimi?
cnm bizim kide buna benzer bısey öğretmen değil biz ayrıldık tayınden dolayı kızım cok uzuldu tabıkı ögretmenını ve arkadaslarını coksevıyordu ayrılmak istemiyrdu ama mecbruzzz ... neysekı yenı okulunda yenı arkadsı ve ögrtmenı cookk ii cıktı cokk sukurrrrrrrrr ilk ögretmenınde dahaaaaa sevdıı ögretmende sevdırdııı bende sizin gibi tedirignliydim derlserını calısmazsa etkılenırse yada dıkkat bozuklugu gibii vb. korktugum gıbı olmadıı sizde ii dusunun ii olsunn .... üzülmeyin inş. ii ögretmen gelrse ögretmeninizin yerını aratmazzz inş...
oğlumda konuştum dün..
Öğretmeninin gideceğini , başka bir öğretmenle ama aynı arkadaşlarıyla derslerine devam edeceğini felan açıkladım..
şaşırdı ama çok olgunca cevap verdi..
-zaten önemli olan öğretmen değil dimi anne bizim bişiler öğrenmemiz bilmemiz.. dedi
öğretmen okulun en iyi öğretmeniydi..
çocuk gelişimi ve matematik üzerine eğitim almış bir sınıföğretmeniydi..
şuan diğer branşı olan matematik bölümünden tayinini istemiş..
ben 6 yıl 1. sınıf okuttum tekrar okutmak istemiyorum akıllı işi değil 1. sınıfı okutmak dedi ve gidiyo..
Hayırda bu öğretmenler bu 1. sınıfların okutulduğunu bilmiyolarmı ? sınıf öğretmeni olurken..
yaş sınırıda aşşa çekilince branş öğretmenliği yapma hakkı olanlar bir bir kaçmaya başladılar..
olan bizim çocuklarımıza oldu..
umarım gelen gideni aratmaz teşekkürler..
oğlumda konuştum dün..
Öğretmeninin gideceğini , başka bir öğretmenle ama aynı arkadaşlarıyla derslerine devam edeceğini felan açıkladım..
şaşırdı ama çok olgunca cevap verdi..
-zaten önemli olan öğretmen değil dimi anne bizim bişiler öğrenmemiz bilmemiz.. dedi
öğretmen okulun en iyi öğretmeniydi..
çocuk gelişimi ve matematik üzerine eğitim almış bir sınıföğretmeniydi..
şuan diğer branşı olan matematik bölümünden tayinini istemiş..
ben 6 yıl 1. sınıf okuttum tekrar okutmak istemiyorum akıllı işi değil 1. sınıfı okutmak dedi ve gidiyo..
Hayırda bu öğretmenler bu 1. sınıfların okutulduğunu bilmiyolarmı ? sınıf öğretmeni olurken..
yaş sınırıda aşşa çekilince branş öğretmenliği yapma hakkı olanlar bir bir kaçmaya başladılar..
olan bizim çocuklarımıza oldu..
umarım gelen gideni aratmaz teşekkürler..
Arkadaşları sorunumla ilgilendiğiniz ve yardımcı olduğunuz çok teşekkürler..
şimdi sizden akıl istiyorum lütfen yardım edin..
yarın öğretmenin ilişiği kesiliyo okulla..
bugün 5 veli gittik müdür yardımcısının odasına..
ve çocuklarımız? ne olacak dedik..
Aldığımız yanıta bakın şuan öğretmen yok çocukları dağıtıcaz..
nasıl yaaa? nasıl? ne demek? siz bu öğretmenlerin gitmesine izin veririken yerine nasıl birini bulmazsınız?
nasıl bunu yaparsınız..
2 tane 2. şubesi boşta kalıcak toplam zaten 5 şubeydik..
2 şube diğer 3 şubeye paylaştırılacak mı yani?
bu nasıl bi saçmalık 1 sınıfta 53 çocuğa tekabul ediyo bu?
nasıl bi sistem
nasıl bi zihniyet?
Napcamı şaşırdım isyan! ediyorum..
Nereye başvursak napsak şaştık kaldık..
yok öğretmen gelirse dağıtmayız ama öğretmen yok biz dağıtmak zorundayız..
aynısı sizin çocuğunuza yapılsa dedim?
siz bizim çocuklarımızın okuma haklarını ellerinden almaya çalışıyosunuz dedim..
vee şuan aklım kafam karışık
eğer benim çocuğum bir sınıfta 50 kişi okursa okul değiştirmek zorunda kalcam ama servise vermem lazım diğer okul evime uzak
ve ben şikayet edicem görsünler semtteki diğer okularda sınıflar 32 kişi bizde 50 olcak..
nerde bunun mantığı ya
ben şuan çocuğumun eğitiminden öğreneceklerin şüphe içindeyim oğlum karmançorman olucak
Kızlar çok mutsuzum bi sürü ağladım durdum..
Oğlumun öğretmeni okulun en iyi öğretmenlerindendi..
herkes nasıl düşürdünüz o sınıfa sizin öğretmeninizle olan diyaloğunuza hayranız felan diyolardı.
çok ilgili, kimsenin hakkını yemeyen, çocukların ilgisini bi şekilde derse yoğunlaştırmayı başarabilen biriydi..
ve bugün toplantımız vardı öğretmen tayinini istemiş.
tüm veliler ağladık..
fecii moralim bozuk çocuğum hem öğretmenine çok alışmış hemde çok seviyodu..
Öğretmenden geçtim hadi diyelim ki bu çocukların aklı karışcak..
bi düzenleri vardı öğretmenin bi ders anlatma,öğretme düzeni vardı
şimdi silbaştan..
kimin geleceğide henüz belli değilçok moralim bozuk..
ilkokul temeldir öğretmen değişikliği temeli sarsıyo.
Böyle bişiyle karşılaşan çocuğunda bu sorunu yaşayan var mı?
çok büyük bi değişim yada dikkat bozukluğu vs yaşadınız mı?
çocuğunuz çok etkilendimi?
selam kızlar yeni eğitim yılımız hayırlı olsun allah bizlerede sabır versin ben hatta bütün sınıf velileri öğretmenin eğitimini beğenmiyoruz bu sene sırf öğretmenden dolayı dört fire verdik başka okullara gittiler
öğretmenimiz çocukları yeterince bilgilendirmiyor gibi geliyor biz velilere şu anda ölçümlerdeyiz biz cm-metre onları öğreniyorlar eve bir yaprak test yollamış üç basamaklı çıkarmalar var içinde bu çocuklar üç basamaklı sayıları çıkarmasını öğrenmediler komşuya gittik bir onluk aldık meselesi vardı biz küçükken öğretmen birşey öğretmemiş vebir sayfa testle çocuk ne kadar pekiştirebilir bunları oda muamma
türçeden ünlü ünsüz konularını işliyoruz
birde sormak istediğim hangi yardımcı kitapları ve okuma kitaplarını aldınız
sizler hangi konulardasınız ödevler ne durumda türçe ödevlerini yaptırmakta zorlanıyorum çocuğun kapasitesini aşan şeyler var cevaplayamıyor ben söyleyecemki yazsın
çocuğuma derslerinde yardımcı olmakta zorlanıyorum test matematik testleri çok farklı yani çözülüş biçimleri bizim gördüğümüz gibi değil daha çok mantık kullamarak çözülüyormuş normalde ben çarpma bölme yaparak bu sorulara cevap veririm ama bu çocuklar daha bizim anladığımız manada çarpma ve bölme görmediler cevapları ona anlatmakta onun seviyesinde zorlanıyorum içinizde öğretmen olan varmı lütfen bize bir akıl versin yada çocuğu okuyanlardan akıl istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?