Yeni sınıfımıza ve öğretmenimize zorda olsa alışmaya başladık..
Bizim sınıfdan biraz geride oldukları için(konularda) bizimkiler ağırdan alıyolar..
şuan 3er 3er 30'a kadar ritmik ileri - geri
4er 4er 40'a kadar ileri-geri ezberlettim kolay olsun diye..
hafta sonu okul kursuna başladık.
2 tane test kitabı verildi sadece test çözücekler...
En korktuğum matematik..
şuan ritmik saymalar,onlar birler basamağı basit gibi geliyo bizimkine ama ilerleyen konularda napcaz bilmiyorum..
henüz çarpım tablosunu ezberletmedim 2ve 3leri biliyo sadece..
matematikden özel ders bile aldırmayı düşünüyorum çünki matematiği çok iyi olsun istiyorum..
kursda zorlıcak gibi bu ay okula para ödemekle geçti valla..
Kolay gelsin hepimize..
Kızım bilsem sınavına girecek,ilkokul 2.sınıf öğrencisi.Neler soruyorlar ilk testte,çocuğu girmiş annelr soru örnekleri verebilirlermi?
Kızlar bahsettiğiniz Bilsem sınavına nasıl girdi çocuklarınız?
yani okulamı bilgi geliyo?
Biz mi bi yere başvuruyoruz bende ilgilenim.
Merhaba kızlar...
Benim 2. sınıfa giden bir oğlum, 4 yaşında bir oğlum bi de gelmek üzere olan bi oğlum var Allah nasip ederse.
Benim oğlum okula tamgün gidiyor.. 16.30 da geliyo... Yatıncaya kadar sürüyo ödev, test, kitap okuma işi.. Sizde de öyle mi? Ben de başında oluyorum genelde... Bazen kızdığım oluyor, sonra üzülüyorum... Tavsiyelerinizi bekliyorum..
aynı sorun bizdede var cocuk okuldan geliyor yarım saat 1saat dinleniyor ödeve oturuyor yarım saate aksam yemegini yıyor hemen tekrar ödev 9da yatıyor yetiştiremiyoruz malesef hızlı olsun diye bende kızıyorum malesef
Bana da çok yavaş yapıyormuş gibi geliyor.. acaba normal mi? 4-5 sayfa yardımcı kaynaktan ödev veriliyor.. 25-30 soru bizim aldığımız kaynaklardan soru çözüyor 16 sf kitap...
Sizin ödev yoğunluğu nasıl?...
Kız çocukları daha iyi diyorlar ama...
bence normal sabahtan akşama kadar yoruluyorlar...biz çok sey bekliyoruz...2-3 sayfa fasükül test türkçe ,hayatbilgisi matematikten nadir ödev veriyor 1-2 sayfa odan:44:dilbilgisinden2sayfa ya ya yardımcı kitaplardan yada devletin verdigi kitaplardan 2-3 sayfa ödev veriliyor. okumaya agrılık veriyor ögretmenimiz içinde 3hikaye olan 40 sayfalık kitaptan haftada bir sınav yapıyor. az ama benım kız çok yavaş kızı erkegi fark etmiyor içinden gelcek yapayım bitereyim demiyor oyalanıp duruyor
2 şerli 100 e kadar.2şer 3 er 4er ritmik ileriye sayma kaça kadar olacak arkadaşlar sadece ögretmen 2er 3er 4er ileriye ritmik saymayı ezberleyelim demiş :26:
2 şerli 100 e kadar.
3 erli 30 a kadar
4 erli 40 a kadar...
2şer 3 er 4er ritmik ileriye sayma kaça kadar olacak arkadaşlar sadece ögretmen 2er 3er 4er ileriye ritmik saymayı ezberleyelim demiş :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?