bende 1.sınıf annesiyim benim oğlanda istemdiğim okulda
adres değiştirmek için geç mi kaldımm :çok üzgünüm:
ne yapılması gerek üzerime fatura filan mı almam lazım :sm_confused:
Geç kaldığınızı zannetmem. Araştırın bence , çevrenizdekilerle paylaşın ve bilgilenin...
Terlikcim tşkler yorumun için Ayrıca tecrübeli bir 1.sınıf annesi olarak bizleri her konuda bilgilendirirsen çok sevinirim.
mrb hanımlar, bir öğretim yılını bitirdik sonunda. kuzucuklarımız okumayı öğrendi hem onlar hemde biz tatili hakettik. eminimki kuzucuklarımızın karneleri iyidir. 2. sınıfta görüşmek dileğiyle....
arkadaşlar nihayet karneleri aldık artık 2. sınıf anneleri olduk oğlum çok güzel karne getirdi sızlerle okul eylülde görüşmek dileğiyle
kızımın kaydı yakınımızdaki okula otomatik olarak yapılmış.bize bir kağıt gönderildi hatta milli eğitimden
ama sanırım öğretmen seçmemize izin verilmiyor.kurayla belirleniyormuş.burdaki diğer veliler öyle diyor.bende kızım iyi bir öğretmene düşsün diye dua ediyorum:Saruboceq:
Bizimde en yakın okula çıkmış kaydımız fakat okula götürüp kayıt yaptırmamız gerekliymiş gittim bir liste verdiler bunları tamamlayıp gelin diye,öyle kayıt yapacaklarmış ayrıca aldığım duyumlara göre kayır parasıda istiyorlarmış ben vermeyi düşünmüyorum ayrıca istediğimiz öğretmeni rseçme şansımız varmış ama parayı bastırırsak tabiki yani nerden nasıl para koparsak diye uğraşıyorlar
Bizden istedikleri listede 2 paket fotokopi kağıdı,1 klasör,2 telli dosya,2 şeffaf dosya,10 adet büyük boy zarf,iadeli taahütlü posta pulu 2 adet,fotoğraf da istiyorlar fakat onu kendileri çektirecekmiş
Başarılı , sabırlı ve mutlu bir yıl diliyorum...
kaydirigubbakcemile5