- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlar birkaç arkadaşım beni ciddiye alıp sağolsunlar tavsiye ettiğim siteyi (miniminibirlerim.com) araştırmışlar çokta beğenmişler. özelliklede çocuklar çok beğeniyorlar hala bakmayan varsa bi girip bakın inanın herşey daha eğlenceli ve kolay olacak hepinize sevgiler
bu arada görüşmeyeli nasılsınız hatunlar
nasıl olalım canım boğuşuyoruz okulla derslerle:bbo:
bizde yeniden okullu olduk çocuklarla
hayırlısıyla bir sökseler okumayı yazmayıda biz de rahatlasaka.sa.s
bugün sınıfın yarısı okula gelemedi ,herkes grip ve sanırım domuz gribi..
okula gelenlerde de öksürük tıksırık hapşuruk ....herkes inanılmaz hasta...endişelenmeye başladım iyice.
Sizi çok iyi anlıyorum. Çünkü dün akşam kızım söyledi 11 arkadaşı okula gelmemiş. Benide aynı telaş sardı bugün.
biz gecen hafta olduk karma aşımızı canımkarma aşılarınız oldumu hanımlar çocuklarınızın bizim cuma oldular.
hayır canım düşünmüyorum bendedomuz gribi aşısını düşünüyormusunuz
aynenben düşünmüyorum yaptırmayacağım sınıfda çoğunluk yaptırmıyor
Benim oğlumun yüzüne top gelipte damağına dikiş atılınca bende okuldan çıkmaz oldum birşeylerde götürüyorum yanımda öğlen yemeğinden sonra aperatif birşeyler yemiş de oluyor...
Öncelikle geçmiş olsun canım, ama böyle okula girebilen velileri duydukça imreniyorum. Bizim okul gestepo kampı gibi. Çocukları bahçe kapısından görevli içeriye alıyor ve hiç bir veli içeriye asla ve asla giremiyor. İşiniz varsa telefon açıp görüşüyor ve izinle girebiliyorsunuz. Okul idaresi, okul saatlerinde bu çocuklar bizim çocuklarımız siz asla müdahale etmeyin ve okula gelmeyin dediler ve asla da sokmuyorlar.
Bende ikinci kez 1. sınıf annesi oldum, oğlumda çok zorlanmıştım ama kızımda zorluk yaşamıyorum. Şimdilik sorunumuz yok ama çok ders veriyor öğretmenimiz. Dün akşam 7 sayfa ödev vermişti. Allahtan benim cadı hızlı yazıyor da kolay hallettik.
Kızlar benim kızım dün U harfine geçmişler , dün gece U çalıştık sizinkiler nerelerde ? nası gidiyor okuma çalışmalarınız