- 7 Mayıs 2015
- 477
- 335
- 33
- 44
seneye derken 2017 de rapora gerek yok sanırım aralık doğumlı olunca.2009 Şubat ve 2011 şubat doğumlu çocuklarım var. Büyük olan 3 sene özel anaokuluna gitti. 66 aylıkken, küçük olan da 2 yıl özel 1 yıl devlet anaokulu sonrası 67 aylıkken ilkokula başladı. Özel daha iyi hazırlıyor çocukları. Sanırım 69 aylık olacak çocuğun okula başlayınca. Sonraki sene 81 olacak. Seneye göndermek zorundasınız. Gelişim yetersizliği için rapor almalısınız göndermek istemiyorsanız da. İki çocuğumdan da çok memnunum hamdolsun. Ders calismaya ikna etmek için çaba mecbur sarf edeceğiz. İlgi de şart. Ben gönderin derim.
haklısın canım.Sonraki sene Ekim ayı da 72 ayını geçecek şekilde çocuk önceki sen verilmek mecburiyetinde. 2011 doğumlular bu sene isteğe bağlı idi seneye mecburi. Gidip çocuğum yetersiz geri diye rapor alacaklar. Ben olsam çocuğuna bunu yapmam. Abartmislar bence. Ceza alırlar.. Göze alıyorlarsa da bilmem. Kimse çocuğunun büyüdüğüne inanmak istemiyor sanırım. Evet onlar bizim bebegimiz. Ben 7 yaşında cebimde anahtarla eve girer annem babam işten gelene kadar tek kalırdım. Biraz destek olmalıyız onlara. Onlar geç yollayinca senin çocuğun küçük kalacak tabi aralarında. Bence seneye mecbur yollayacaklar. 2011 Ağustos 2017-2018 de mecbur gidecek okula. Sana yollamicaz diyorlar da isimleri listede çıkınca mecbur verecekler.
Benim oglumda iki sene kres sonrasi,merhaba arkadaşlar
seneye nasip olursa oğlum 1. sınıf olacak .
bana bir konuda yardımcı olabilirseniz çok sevimeceğim.
oğlum aralık doğumlu 2011
çoğu velinin bir yıl sonra gönderdiğini biliyorum.
oğlum iki yıldır özel kreşde bu sene anasıfı müfredatı görüyorlar.
öğretmenin gönderdiği ödevleri rahat yapıyor.
boyu uzun (geç gönderirsem büuük görünecek)
sınıfta arkadaşlarıyla iyi ama kendi huyu çok duygusal bunu bir sene sonrada göndersem huyu değişmeyecek.
kendim de çalışıyorum.
özele vermiş olsaydım biraz daha kafam rahat olacaktı daha az öğrenci daha fazla ilgi(ders ilgisi değilde kasttetiğim bakım)
oğlumun eksi yönlerine gelince korkak.
devlete vermeyi düşünüyorum .tenefüslerde falan yapamazmı acaba diyorum.
her ne kadar olsa 1 yıl örenme acısından geri kalırmı.
eğer bu snede anasınıfına verirsem devlete yarım gün çalışıtorum.yine takip alma verme servis olayları olacak
o nedenle anasınıfına göndererek vakit kaybetmek istemiyorum.
tecrübelerinizi paylaşırmısınız benimle
Bizde yapiyoruz boyle odevler.3lu toplama yapiyoruz.problem cozme d var.Bunlar birinci sinif matamatigi ola bilirmi
Hmmm bir komsu gordunde sasirmisti daha yeni goruyoruz demisti kizi ikinci sinifa gidiyor..Bizde yapiyoruz boyle odevler.3lu toplama yapiyoruz.problem cozme d var.
Evet 1. sınıf matematiği. Yapabiliyorlar da. 3 lü toplamalı problemlerde 3. toplanani unutuyor benin oğlan da, ama alışacak.Bunlar birinci sinif matamatigi ola bilirmi
Birinci donemde diger siniflar ikiser , beser, onar sayma yapilmis.. Bizde Birinci donemde 1 den 10 kadar sayim ve yazilim yapildi, birinci donemde bisi gormeyince bana tuhaf geldi bide 2inci sinifa giden komsunun kizi yeni aliyorlarmis, oyle degince sasirdim.. Demeki her sene farkli programla calisiyorlar.. Allahtan anliyor.. Abakusle yapmaya calisiyoruz..Evet 1. sınıf matematiği. Yapabiliyorlar da. 3 lü toplamalı problemlerde 3. toplanani unutuyor benin oğlan da, ama alışacak.
Bizde okulun konferans salonunda olucak diye biliyorum bence gereksiz ama öğretmen istediyse yapıcak bişi yok diğer velilerle konuştunuz mu ?arkadaşlar merhaba.. bu okuma bayramını otelde falan düşünüyor bizim sınıf.. kişi baiı çocuklara da 40 tl ve uzak bir otel. havuz başında. bence sınıfta olması daha mantıklı. biraz abartılı değil mi? ilk olduğu için pek bi bilgim yok.. merak ediyorum
Bizde okulun konferans salonunda olucak diye biliyorum bence gereksiz ama öğretmen istediyse yapıcak bişi yok diğer velilerle konuştunuz mu ?
Bizde kıyafet için 70 tl masraf oldu.sınıfta yapacak sınıflar var.. bizim öğretmen eğlenceli yemekli istiyor. 28 kişilik sınıftan 3 kişi şimdilik okey verdi. çoğu masraflı olduğundan istemiyor. ben hamilelik durumundan dolayı da zorlanıyorum. biraz daha makul olması lazımdı diye düşünüyorum. sonuçta ne bilim sadece 40 TL ile kalmaz kıyafeti bilmem ne.. bizde de salonda olsa keşke
Bizim öğretmen okuma bayramına ağırlık veriyor bizim şimdilik 3 görevimiz var (gösteri) ezber yapıyoruz dersten kalan zamanda.Ben okuma bayramını sizden öğrendim. Bizim gündem 23 nisan bu ara. Kıyafetleri tamamlıyoruz. Sınıfta yaparız biz kesin, köy okulu olunca..
Bizde kıyafet için 70 tl masraf oldu.
Daha da vardır bişiler ama henüz açıklamadı.
Ee tabi sınıfta olması daha makul isterseniz öğretmenle konuşun işin maddi boyutunu anlatın.
Ama bi kaç Veli anlaşın öyle gidip konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?