- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 42
toplama göstermiş öğretmen,benimki parmakla sayarak yapıyodu zaten,bide t harfini vermiş dün anne tıh yazsana bana dedi anlamadım,meğerse t ye tıh diyolarmış.dün aşı oldular onun için okulda ders yokmuş.Aşıdan sonra eve göndermiş öğretmen ama tabi bizimkilere sıra gelene kadar akşam olmuş.
Bizimkilerde dün ilk e harflerini yaptılar ama sanırım bizim ilde sıkıntı var. Müfredata uymayan öğretmenlere soruşturma açmış müfettişler. Dün öğretmenle konuştum. Maalesef müfredata göre gitmem gerekiyor riske atamam kendimi dedi. Sizinkiler iyi gidiyor o zaman çünki ilk sesleri t ile bitirmiş olacaklar. Bizde henüz aşı yok ama sanırım yakında olur.
slm hanımlar benımde kızım 1.sınıfa gıdıyor ve 2007 doğumlu zorunlu başlayanlardan...bızım ılk gunden ıtıbaren bır ders boyunca kapıda beklıyoruz ızın vermıyo gıtmemıze ondan sonra ısınmaya başlıyo..çok şükürkı öğretmenınden cok memnunuz ılgılı kendılerı sağolsun...el yazısın abaşladılar artık e harfı yapıyolar....anne buyuk E neden 3 e benzıyo dıyo bende evet bırbırının tersı dıyom napıyım..malum el yazısı cayıp sılgı delısı olmadı sıler bıdaha sıler takı aynısı olana kadar...takıntılı ve tıtız bır kızım var bu konuda sorunumuz var bukadar temızlık konusunda cok tıtız okul tuvaletını zor durumlarda kullanıyo...evden sabununu göturur bızde boyle valla....gecen okula bıraktım eve gelıyorum bı baktım bırı bağrıyo arkamdan anneeeee gıtmeeeee baktım kızım tekrar gerı dondum öğretmene teslım ettım geldım...kalınca daha cok nazlanıyo kalmayınca ağlıyo bakalım bugun ne olcak....:26:
Seninde allah yardımcın olsun canım zormuş işin.