Ben bugün beklemedim artık 5.5 da çıkıcaklar bakalım bensiz napmış fena merak ediyorum telefonuda yanımdan ayırmıyorum öğretmen bişi olursa arıcam dedi tüm velilere..
Bende bu sabah kahvaltı ettiremedim geç uyandı(geç uyanınca yada uykusunu iyi almadığında mızmız oluyo) biraz zorladım ye ye diye inadı tuttu laz damarımız tutuyo arada yemicem dedimmi bitti..
poğça aldım kek koydum..
ya ben beslenme konusunda sıkıntı yaşamaya başladım hiç yaşamıcamı ümit ederken..
Oğlum problemsizdir o konuda fakat o bunu getirmiyoki şu bundan getirmiyoki kimse bundan getirmiyokiler başladı bizde..
ne dersem hayır diyo deli ediyo benii..
Oğlum bizene ondan bundan şundan ben ne koyuyorsam o sevdiğin şeyler bunlar diyorum hayır diyor..:44:
Ayy napcam ben bu çocukla tost, hamburger, simit, poğça hepde değişik koyuyorum neymiş kimse bundan getirmiyomuşş eeee ne getiriyolar diyorum bilmiyorum diyooo sıyırcam ramak kaldı
bizimkide başladı beslenme konusunda burun kıvırmaya çünkü bazı arkadaşları kantinden tost hamburger falan alıyorlarmış. bende alayım demesede onlar alıyo yiyo diye söyleyip duruyor. yani maç başka
bizimde 1 sayfa fotokopi 1 sayfa resim mamala boya bide güzel yazı defterine başlamışlar bugün onun yarım sayfasını yapabilmiş tamamlanacak. ödev çok yani. birazdan oturucaz.
perşembe günü toplantı yapacakmış öğretmen. sanırım pazartesi sesleri vermeye başlıyacak.