- 3 Temmuz 2007
- 2.006
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne ablası kız, chess teyze... gerçeklerle yüzleşelim
valla yazma ödevleri olmasa ne güzel olcak, hep test olsun, işaretle geç, yazma olayı bizimkinide bunalıma sokuyo
bzim yıl sonu gösterimiz restoranta olcakmış 26 mayısta
ay bizimkide 27 siymiş, ne giycen, al bakalım kamera ve kameraman düş yollara
17 haziran da cnm sizin ne zamanTurkiye de okullar ne zaman tatil oluyor kizlar??
bu çocuklar hep böle okul kapanacak keyifle ders yaptığını göremedim söylenmeden gittiğinide bakalım 2.sınıfa nasıl başlayacaklar :31Bizimki çok isteksiz artık bunaldım sıkıya gelince motor gibi.kolejlerde öğrenciyi iyi gösterip başka yerlere geçmesine engel oluyorlar matematikte artık destek oluyorum hayat bilgisi iyi türkçede hala yazım hataları var:26:Rahata alışmasın daTed e aklım yatmaya başladı
Valla aynen bugün buz hokeyi maçına gidecekler spor dersi performans ödevi var matematik yapmadan göndermicem.
Ankaradayız performans ödevi maça gidip fotoğraflayıp sporu tanıtan bir rapor hazırlıyacak.Bu yaştan itibaren araştırma ödevi iyi aslında ağaç yaşken eğilir.
fazla zamn yok aradaBizim ki haziran sonunda kapaniyor eylul 4'te aciliyor.
Valla aynen bugün buz hokeyi maçına gidecekler spor dersi performans ödevi var matematik yapmadan göndermicem.
biz proje ödevlerinde bu kadar ileri gidemedik çocuklar için ii oluyor araştırarak öğrenme matematik zevkli gelmiyor buz hokeyi kadarAnkaradayız performans ödevi maça gidip fotoğraflayıp sporu tanıtan bir rapor hazırlıyacak.Bu yaştan itibaren araştırma ödevi iyi aslında ağaç yaşken eğilir.
günaydın cnm sizde durumlar nasılgünaydın hanımlarrr
iyi haftalalar herkese
chess bu sıralar uğramıyor nerdesin
fazla zamn yok arada
biz proje ödevlerinde bu kadar ileri gidemedik çocuklar için ii oluyor araştırarak öğrenme matematik zevkli gelmiyor buz hokeyi kadar
günaydın cnm sizde durumlar nasıl
canım sadece dün yazmadım yaw
dün neden yazmadın rapor verrrr :126::126::126::126:canım sadece dün yazmadım yaw
bize de verilmedi ama ben verilen ödevleri proje ödevi gibi yaptımvalla canım bugüne kadar bize daha proje ödevi verilmedi hiç yapmadık
dün pazardı tatil yapıyoruz desene