aa bizimde antibiyotik aldığı sıralar oldu ürtiker
dr k.b.b yolladı geniz eti bademcik alınsın kurtulun dedi ama dr kendi arlarında çelişiyor prf yapmayın dedi ergenlikte düzelirmiş. şimdi yapılacak ameliyat yüzü şekline kadar bozarmış ilerde romatizmaya neden olurmuş bademcik olmalıymış kafam allak bulak
canım söylediklerini daha önce hiç duymamıştım.benimde kafam karıştı şimdi.zaten çok takıyodum olsamı olmasamı diye şimdi iyice kararsız kaldım.bizim devlet hast.dr.olmasına gerek yok dedi özel hast.dr.bademcik alınmasada genizetinin alınması şart dedi bizde şaşırdık ne yapacağımızı.
bende ço karasızım kuzenim dr yapma diooo ergenliğe kadar geçer diyo
yaa çok üzüldüm canım ya, üni. hastanesine mi götürdünüz sanki onlar daha iyi bilir gibime geliyo
evet canım siz bayağı kalabalıkmışsınız
aynı sorun bizde de var aslında, benimkide okuma biliyo ya, anne parmak kaldırıyorum kaldırıyorum hiç bana okutmuyo diye üzülüyo
ben oğlan öğrtmene söylemeiş
okuma yapmayacaksam ödev veremeyin bana demiş
Geçmiş olsun melda acil şifalar ameliyat geniz etinde hep şart diyolar inşallh bir an önce kurtulur Topic geride kalmış kızlar bu arada bayağı bi hızlı ilerliyorduk...Bizdede yaramazlık şikayetleri hala devam ediyor kıpır kıpır yerinde durmuyormuş ayrıca sürekli birilerini bana şikayet ediyor diyor ))))) Hala projeksiyon cihazlarımız alınmadı müdür bey alacakmış bir velimiz ilk toplantı yapıldığı zaman söyledi ben projeksiyon cihazları satıyorum piyasadaki ürünün yarı fiyatına veririm sınıfımıza bir katkım olsun dedi ama olmaz müdür bey alacakmış.Sadece sınıfta perdemiz var örtülerde 5.sınıflardan geldi.Bunlarında yıkamasını veliler sırayla yapıyor sınıfımızda 2 tane öğretmen çocuğu var onlar es geçiliyor diğer veliler paylaşıyor buda beni rahatsız ediyor ama çıkıntılık yapmamak adına susuyorum.
ya bu torpilli öğrenciler yokmu konuşsan bi türlü sussan bi türlü :78:
ben yaşıyorum canım
kızım 5-6 tane harfi t gibi söylüyor.r sesini de l olarak çıkarıyor
öğretmen bugün r sesini vermiş okutuyorum eline ve erine kelimelerini aynı okuyor.r yi l gibi söylüyor.misal ter ve tel kelimeleri de aynı ikisine de tel diyor
buralarda konuşma terapistide yok.bugün canım sıkıldı inan hiç ders çalıştırmak bile gelmedi içimden
ne yapacağım bilmiyorum
okulda rehber öğretmenin bildiği bi yerde mi yok
kızlar öğretmenler günü hazırlıkları başladımı? sınıf babamız vazgeçti, artık sınıf annemiz var, 10 lira topladı ama ne alacak hiç bilmiyorum, sanırım o da bilmiyo
bizim sınıftan ses seda yok
sınıf annemizde yok :86:sınıf annesi olsa parayı verip köşeme çekilirdim
oğlumun öğrtmeni erkek ne alcaz diye düşünüp duruyorum