Merhaba hanımlar , çocuğu 1 .sınıfa bu sene başlayan ama çalışan annelerin paylaşım yeri de burası olsun dedim ve yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var , ben 9 sene çok yoğun bir tempoda çalıştım ve bu yaz işten ayrıldım kızımda bende bu durumdan çok memnun olduk çünkü ben 9 senedir ne evime ne kızıma doyamamıştım sabah 8,30 akşam 9 a kadar çalışıyorduk özel bir şirkette muhasebe bölümündeydim ve bu iş beni yani bizi ailemizi aşırı yıprattı ve yazın işten ayrıldım kızım bu sene 1 e başladı ve çok ama çok mutlu annesi onunla sürekli ilgileniyor diye, ve derslerinde de çok başarılı şu ana kadar , ama akşam bana 2 yerden yine iş teklifi geldi , tecbüreli olmamdan dolayı yazdan beri arayan arayana , sağolsunlar ama kafam berbat halde kızlar size danışıyorum , sizce ne yapayım ben , kızım tel konuşmamdan sonra ağlamaya başladı anne çalışmıcan demi işe gitmicen demi , eşimde tamamen bana bırakıyor , maddi ferahlık için çalışmayı düşünüyorum ama kızım için ailemiz için istemiyorum da , çıkmaza girdim akşamdan beri sıyırma noktalarındayım (( kafamçokkarıştı siz olsanız napardınız ya da ben napiiimmm kızlar:çok üzgünüm:
Son düzenleme: