• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 1.Sınıfa Başlayan Ama Çalışan Anneler Buraya Lütfen

ecrenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
205
0
96
45
Balıkesir
Merhaba hanımlar , çocuğu 1 .sınıfa bu sene başlayan ama çalışan annelerin paylaşım yeri de burası olsun dedim ve yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var , ben 9 sene çok yoğun bir tempoda çalıştım ve bu yaz işten ayrıldım kızımda bende bu durumdan çok memnun olduk çünkü ben 9 senedir ne evime ne kızıma doyamamıştım sabah 8,30 akşam 9 a kadar çalışıyorduk özel bir şirkette muhasebe bölümündeydim ve bu iş beni yani bizi ailemizi aşırı yıprattı ve yazın işten ayrıldım kızım bu sene 1 e başladı ve çok ama çok mutlu annesi onunla sürekli ilgileniyor diye, ve derslerinde de çok başarılı şu ana kadar , ama akşam bana 2 yerden yine iş teklifi geldi , tecbüreli olmamdan dolayı yazdan beri arayan arayana , sağolsunlar ama kafam berbat halde kızlar size danışıyorum , sizce ne yapayım ben , kızım tel konuşmamdan sonra ağlamaya başladı anne çalışmıcan demi işe gitmicen demi , eşimde tamamen bana bırakıyor , maddi ferahlık için çalışmayı düşünüyorum ama kızım için ailemiz için istemiyorum da , çıkmaza girdim akşamdan beri sıyırma noktalarındayım :((( kafamçokkarıştı siz olsanız napardınız ya da ben napiiimmm kızlar:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
maddi durumunu bilemem ama bence kızın 1. sınıftayken çalışma ben çalışmıyor olmayı isterdim inanki kızımla hiç ilgilenemiyorum

Çok tşk ederim canım , bende kızım için asla çalışmayı düşünmüyorum çünkü kızım senelerdir benden yoksun zaten çok geç saatlere kadar çalıştık hep , bu yaz rahata erdik derken iş çıktı , maddi ferahlık içinde iyi olur tekrardan diyorum ama bilmiyorum yaaaa :((((((((((

Canım seni çok iyi anlıyorum yaklaşık 10 yıllık evliyim ve 15 yıldır çalışıyorum çalışan kadınlar için hem ev hem iş hemde çocuk dengede tutmak çok zor oluyor mutlaka birşeylerden fedakarlık etmek gerekiyor. Doğa6 ya katılıyorum eğer maddi olarak sizi çok zorlamayacaksa bence de bu yıl çalışmayın derim çünkü benim kızımda 1.sınıfa başladı çok zorlanıyoruz eve gititğimde en erken 7 oluyor yemek falan derken 8 sonra hiç sohbet bile edemeden kızımla ödevlere başlıyoruz. En erken 11'de uyuyabiliyor. ınan kıyamıyorum ama yapabileceğim birşey yok ödevlerinide bitirmek istiyoruz. Yani hem o hemde ben çok yoruluyoruz hemde bu kadar önemli bir anında daha az yanında olabiliyorum.

Demi ama :((( bende bunları düşünüyorum işte sürekli... Eşimde bana bırakıyor , sen bilirsin diyor , Allah yardımcım olsun inşallah :((( bakalım napıcam bende

Back