• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğa Şiddet!

İyi oldu dava etmeyin. O sustaliyla bir dahaki sefere de çocuğu keser artık !
Neyse ki annesi babası şikayeti çekmeyecekmiş. Benim korkum, bu pislik zor kullanarak şikayeti çektirmeye çalışır da bizimkiler korkup çekerse... Benim de çocuğum var. Allah korusun benim çocuğuma yapsa o bıçağı müsait bir yerine monte ederim dermişim.:KK53: Dâvamdan da asla vazgeçmem sürüm sürüm süründürürüm.

İşte o k

İşte o kadar ileri gidemem çünkü ben köyde yaşayan biri değilim. Adamdan ne çektiklerini köylüler daha iyi bilir. Ben dış kapının mandalıyım. Şikayeti köylünün yapması lazım ama onlar da uğraşacak insanlar değiller çok pasifler. Ya adam öyle bir adam ki, kendisine oy vermeyeni özellikle rahatsız ediyor. Bize bunu o yüzden yaptı zaten. Kuzenime özellikle vurdu yani. Anneannem oy vermemiş diye.

İşte anneanneni de al şikayete gidin. Hatta kaymakamlığa çocuk dövdüğünü için bile şikayete giderdim ben.

Neyse ki annesi babası şikayeti çekmeyecekmiş. Benim korkum, bu pislik zor kullanarak şikayeti çektirmeye çalışır da bizimkiler korkup çekerse... Benim de çocuğum var. Allah korusun benim çocuğuma yapsa o bıçağı müsait bir yerine monte ederim dermişim.:KK53: Dâvamdan da asla vazgeçmem sürüm sürüm süründürürüm.

Allah korusun ya ne zannediyorsa kendini! Sana da helal olsun canım haksızlık karşısında susmamissin. Hatta bimerden filan da yaz acilen görevden alınması için...

İşte anneanneni de al şikayete gidin. Hatta kaymakamlığa çocuk dövdüğünü için bile şikayete giderdim ben.
Zaten dava ettik dövdüğü için. Ben de mahkeme mahkeme uğraşmak istemiyorum. İnkâr edecek zaten hakaretleri. Hatta evimizi bastılar derse şaşırmam. Bu dava ne olacak bir bakalım. Ama tepemin tasını attırırlarsa onu da yaparım.

Gecmis olsun.
Bekleyip goreceksiniz.

Dun haberlerde 8 aylik hamile kadini doven adamin yarim saat sonra serbest kaldigini ogrenince pek birsey cikacagini sanmiyorum ama ins ceza alir tabi
:KK57:Serbest mi kalmış... Yazıklar olsun! Kadın ne durumda peki?

Zaten dava ettik dövdüğü için. Ben de mahkeme mahkeme uğraşmak istemiyorum. İnkâr edecek zaten hakaretleri. Hatta evimizi bastılar derse şaşırmam. Bu dava ne olacak bir bakalım. Ama tepemin tasını attırırlarsa onu da yaparım.
Tebrik ederim gösterdiğiniz tepkiden dolayı.Bu tip olaylarda bildiğim kadarıyla küçük para cezaları veriliyor.Size tavsiyem BİMER’e güzel açıklamalı bir yazı yazın.Adamın çocuklardan nefret ettiğini ve yetkisi nedeniyle üzerlerinde negatif baskı kurduğunu anlatan okkalı bir yazı.BİMER’e bu tarz olaylar yazan bir arkadaşım var ne yazdıysa çözümle sonuçlandı.Şikayet edin pisliği lütfen.Bahçede saklanıp ağlıyomuş ya içim cız etti aynı yaşta kızım var.Duygularını anlayabiliyorum.Yavrum tek suçu top oynamak.50 yaşına da gelse o muhtarı unutamayacak.Şiddete karşıyım ama şuan muhtarı topla vura vura öldürmek istedim :kahve:

Benzer bir olay benim 15 yaşındaki yeğenimde yasamıştı . Darp raporu alındı mahkeme görüldü devam ediyor hala 2,5 senedir mahkeme .
Türkiye'de adalet geç tecelli ediyor ne yazık ki ...
Ne kadar uzar Allah bilir .

Gözüme Türk filmlerindeki kötü karakter geldi
İt herif onun ağzını yırtarım ben iyi dayanmışsın arabasını çizip evini yakarım çocuk sözkonusu olursa yapacağım bu

Gecmis olsun.
Bekleyip goreceksiniz.

Dun haberlerde 8 aylik hamile kadini doven adamin yarim saat sonra serbest kaldigini ogrenince pek birsey cikacagini sanmiyorum ama ins ceza alir tabi
8 aylik hamile kadini dovmek evet bizim icin toplum ahlakinda çok buyuk bir olaydir ama hukukta bunun adi yaralamadir. Ve eger her yaralama sucunu isleyen tutuklu yargilanacak olsa bu memlekette okul kadar cami kadar da cezaevi olmasi gerekir. O sucu isleyen kisinin serbest birakilmasi ceza almayacagi anlamina gelmez. Kacma suphesi yoksa tutuksuz yargilanir ve sonunda cezayi alinca hapse girer aldigi cezaya göre.

Back