- 11 Şubat 2008
- 101
- 1
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün bu yazıyı yazdıktan sonra başıma sırlı bi olay geldi bugün ablam kızım ve bi arkadaş kardeşime gidiyoduk otobüs bekliyoruz tam bincez arıza var başka otobüs gelcek ona binceniz dediler iyi 5dakka bekledik tamam buna binin dediler bindik tekrar inin öbürküne binin dediler yaklaşık 20 kişiyiz iniyoruz yaşlı70 yaşlarında bi amca sessizce noluyo dalga geçiyolar deyip bi küfür etti bu arada bende amcanın arkasındayı osıra bi adam oyaşlı amcaya tekme tokat girişti sonra oranın şefi girişti aman allahım şaşırdım kimse yardım etmiyo öyle seyrediyolardı şiddeti ve düşünün otobüs durağı yaklaşık 60 kişi var belki daha fazla ablamlar bana uzak dur diyo ama ben osavunmasız evine giden amcayı öyle seyredemezdim osıra bana bişi oldu içimden bi ses hadi ona yardım et dedi ve ben ALLAH BİSMİLLAH DEYİP OLAN GÜCÜMLE OSALDIRANLARDAN BİRİNİN ARKASINDAN YAKALADIM bana yüzünü dönen 25 lik delikanlı arkasında bierkek olduğunu sanmışcasına elini kaldırdı ama beni görünce şaşırdı onu çekiştiriyor o amcaya vurmasına engel olmaya çalışıyodum ve bana karışma diyodu bende oyaşlı yapma diyordum bitaraftan yardım bekliyodum ve sonra amca kenara kaçtı elinde erzakları başında şapkası yere yığıldı adamın yüzü kızarmış tı ortalık sakinleşmedi ama biz otobüse bindk ve ordaki bi abla helal be kızım 10 erkeğe bedelmişin dedi lakin ben bugünü unutamam oamca nasıl acaba peki oşiddetçiler oiki kişi nasıl böyle acımasızlar siz olsanız dayak yiyen birini seyredermiydiniz peki ben oanda oşiddetçilerden nasıl korkmadım ya bana bıçak çekselerdi ama oan bana bişi sanki güç verdi ben vatanıma kurban olayım yaşlıma çocuğuma el kaldıranı bütün şiddet li insanları kınıııııııııyorumsinek küçük miğde bulandırır derler ya benimde en nefret ettiğim bi iletişim şekli ya insanlar cep telefonu bile çizilcek diye korkuyoda çocuğum inciycek diye niye korkmuyo ben çocuklarıma değer veriyorum onlar benim hazinem ya onlara bişi olsa sonra içimiz cıııııııııız etmezmi nasıl vurdum bu ellerle diye hayvanlara bile ceza olarak düşünemiyorum ve şiddeti şiddetle kınıyorum asla neolur vurmayın hiç bi canlı dayağı hakedemez,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,