bende bu yöntemi deniyorum bu ay...bir arkadaşım yaptırdı ve ikiz bebekleri olucak...%10'da olsa şansı artırıyormuş..%10 benim için büyük bir oran..inşallah güzel sonuçlar alırız...
şuan hangi aşamadasın?
badem bende kocaeli tıp fakültesinde deniyorum..bugün adetimin 5.günü,co-cultur için parça vermiştim 10 gün önce...bakalım ne olucak sonuç...benimde bu 3.denemem..seninkini de sanırım eray bey yaptı..375 gonal f ile başlandı bana...senin ilaç dozun neydi..bundan sonraki aşamalarım ne olucak..co-culturde farklı aşamalar olmuyor sanırım...
bu yöntemle hamile kalan arkadaşlar,bu yöntemi deniyecek olan arkadaşlarıma ve bana umut ışığı oluyor..inşallah bizlerde sizin gibi o güzel duyguyu yaşayabiliriz...
rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
badem canım,sayfayı şimdi baştan tekrar okudum da..sen önceki msjında rahim ağzı yetmezliğinden 4.5 aylıkken bebeklerimi kaybettim yazmışsın...ben bunu gözden kaçırmışım..şimdi okudum ve çok üzüldüm...rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan evlat sahibi olmanı nasip eder...
canım rahim ağzı yetmezliği ne oluyor ben ilk defa duyuyorum..?
bademcim inşallah hamilesindir...bunu canı gönülden diliyorum...hiç düşüğüm yok ama çok negatif sonucum var oyüzden seni çok iyi anlıyorum...
verdiğin bilgiler içinde çok teşekkür ederim...bende hamile kalırsam bunları göz önünde bulundurucam..bilgilenmiş oldum...
testin sonucunu bu sayfadanda paylaşırsan çok mutlu olurum...dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?