• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cnvli wes,Turner sendromu

nergisss35

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
124
33
18
36
Merhaba hanımlar, 4 hafta üzeri olan gelişim geriliğinden,down sendromu şüphesi nedeni ile cnvli wes testi yapıldı ve sonuç Turner sendromu. Aynı teşhisi alan yada böyle bi bebek dünyaya getiren var mı?beni neler bekliyor öğrenmek ve bilgi sahibi olmak istiyorum😒

O testi bilmiyorum ama ben hamileliğimde iki kez aralıklarla nipt (harmony test) yaptırdım. İkisinde de turner çıktı. Sonrasında Amniyosentez yaptırdım. Herşey normal çıktı.. şuan doğdu 3 aylık sağlıklı bir bebek çok şükür.. dilerseniz amniyosentez yaptırın ondaki sonuç gerçeğe çok yakın. Çünkü bebeğin kendi dnasından alınan bir sonuç oluyor..

O testi bilmiyorum ama ben hamileliğimde iki kez aralıklarla nipt (harmony test) yaptırdım. İkisinde de turner çıktı. Sonrasında Amniyosentez yaptırdım. Herşey normal çıktı.. şuan doğdu 3 aylık sağlıklı bir bebek çok şükür.. dilerseniz amniyosentez yaptırın ondaki sonuç gerçeğe çok yakın. Çünkü bebeğin kendi dnasından alınan bir sonuç oluyor..

Çok şükür sizin için çok sevindim amniyosentez için geç kalmıştım o yüzden wes yapıldı şu an 37 haftayım ben de inşallah sizin gibi sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma

Merhaba hanımlar, 4 hafta üzeri olan gelişim geriliğinden,down sendromu şüphesi nedeni ile cnvli wes testi yapıldı ve sonuç Turner sendromu. Aynı teşhisi alan yada böyle bi bebek dünyaya getiren var mı?beni neler bekliyor öğrenmek ve bilgi sahibi olmak istiyorum😒
Merhaba , durumunuz nasıl merak ettim, doğum yaptınız mı, bir arkadıma da kan testi yapıldı Turner çıktı . Siz sağlıklı doğum yaptınız mı?

Hayır henüz doğum yapmadım açıkcası Turner sendromlu kimseye de pek rastlamadım bu platformda

Hayır henüz doğum yapmadım açıkcası Turner sendromlu kimseye de pek rastlamadım bu platformda
Burda okumuştum turner sendromlu bebeğini aldırdığı için pişman olan birisi vardı çünkü tek sorunun ilerde hamile kalamayacağı vs gibi şeyler demişti. Yani zihinsel bir hastalık değil diye biliyorum.. Ama tabi siz araştırmalarınız sonucu daha iyi bilgilere sahipsinizdir. Belki de eskiden bir çok bebek böyle doğuyordu ama bilmiyorduk günümüzde hamile olamayan yada çocuk sahibi olamayan çok insanlar var Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağ salim kavuşun bebeğinize

Evet bazen testler yanılabiliyor ama genetik testler de yanılma payı çok düşük turner sendromu hamilelikte belirti gösteriyor mu ultrason da bebeğiniz kız sanırım çünkü turner kızlarda oluyor
Biz cnvli wes yaptırdık evet ultrasonda gelişim geriliği var kız bebek evet peki bizi neler bekliyor nasıl bi hastalık bu

Merhaba ben ve eşim sma taşıyıcısıyız hamileyim CVS yapılalı 9. Gün oldu sonuç nasıl aldınız hastaneye mi başvurdunuz nerden çıktı e nabızdan diğer tahlillerim çıkmış ama CVs işlemine dair bir tahlil yok yardımcı olur musunuz ya ilk gebeliğim.

Merhaba ben ve eşim sma taşıyıcısıyız hamileyim CVS yapılalı 9. Gün oldu sonuç nasıl aldınız hastaneye mi başvurdunuz nerden çıktı e nabızdan diğer tahlillerim çıkmış ama CVs işlemine dair bir tahlil yok yardımcı olur musunuz ya ilk gebeliğim.
Normalde sms geliyor arayıp sorabilirsiniz yaptırdığınız yere inşallah güzel haberler alırsınız

Merhaba biz özel laboratuvarda yaptırdık 25 bine sonuçlar 5 haftada çıktı e nabızda görünmüyor

Back
X