Cnvli wes,Turner sendromu

nergisss35

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
118
33
18
36
Merhaba hanımlar, 4 hafta üzeri olan gelişim geriliğinden,down sendromu şüphesi nedeni ile cnvli wes testi yapıldı ve sonuç Turner sendromu. Aynı teşhisi alan yada böyle bi bebek dünyaya getiren var mı?beni neler bekliyor öğrenmek ve bilgi sahibi olmak istiyorum😒

O testi bilmiyorum ama ben hamileliğimde iki kez aralıklarla nipt (harmony test) yaptırdım. İkisinde de turner çıktı. Sonrasında Amniyosentez yaptırdım. Herşey normal çıktı.. şuan doğdu 3 aylık sağlıklı bir bebek çok şükür.. dilerseniz amniyosentez yaptırın ondaki sonuç gerçeğe çok yakın. Çünkü bebeğin kendi dnasından alınan bir sonuç oluyor..

O testi bilmiyorum ama ben hamileliğimde iki kez aralıklarla nipt (harmony test) yaptırdım. İkisinde de turner çıktı. Sonrasında Amniyosentez yaptırdım. Herşey normal çıktı.. şuan doğdu 3 aylık sağlıklı bir bebek çok şükür.. dilerseniz amniyosentez yaptırın ondaki sonuç gerçeğe çok yakın. Çünkü bebeğin kendi dnasından alınan bir sonuç oluyor..

Çok şükür sizin için çok sevindim amniyosentez için geç kalmıştım o yüzden wes yapıldı şu an 37 haftayım ben de inşallah sizin gibi sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma

Back