• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cmv igm pozitif

Yaaa saol açıkladığın için bende detaylı ultrosana gidicek nasipse 😅😇, fetal DNAyı kaç haftalıkken yaptırdın ki?
aayyy hadi hayırlara vesile olur inşallah ✨ ben pazartesi yaptırdım 12+0 oluyordu o gün yani 9. haftadan itibaren yapıyorlar ama en son kaç haftalıkken yapıyorlar onu bilmiyorum 🙆🏻‍♀️

aayyy hadi hayırlara vesile olur inşallah ✨ ben pazartesi yaptırdım 12+0 oluyordu o gün yani 9. haftadan itibaren yapıyorlar ama en son kaç haftalıkken yapıyorlar onu bilmiyorum 🙆🏻‍♀️
İnşalahh💗Bakalım sonuç ne çıkacak banada haber ver merak ederimmm😂✨

eveet ev taşıyordum giriş yapamadım hiç 🙈 çarşamba geldi sonuçlarım temiz çıktı cinsiyeti de erkekmiş 🥲
Yaa hadi hayırlı olsun bende salı günü detaylı ultrosana gidicek bizim doktorumuzda cinsiyetini erkek demişti sağlıkla gelsin 😇

Yaa hadi hayırlı olsun bende salı günü detaylı ultrosana gidicek bizim doktorumuzda cinsiyetini erkek demişti sağlıkla gelsin 😇
inşallah sağlıkla gelirler hepsi 😍 gerçi benim eşim erkeği kabullenemedi iki gündür kendine gelemedi beni de psikolojik olarak çok yıprattı 🤦🏻‍♀️

inşallah sağlıkla gelirler hepsi 😍 gerçi benim eşim erkeği kabullenemedi iki gündür kendine gelemedi beni de psikolojik olarak çok yıprattı 🤦🏻‍♀️
Neden öyle yapıyor ki erkek kız ne farkeder yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun ne söylüyor sana?

ben zamanını ayarlayacakmıştım becerememişim 😂 cinsiyeti ben mi belirliyorum dedim en son 😂
Keşke cinsiyeti erkeğin genleri belirlediğini bilse çünkü onun genleri belirliyor biz kadınlar bu konuya el atamiyoruz

Back