- 7 Ekim 2018
- 61
- 52
- 88
12+5 bugün senin kaç olduÇokkk sevindim miniğin kaç haftalık şuann
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12+5 bugün senin kaç olduÇokkk sevindim miniğin kaç haftalık şuann
Yaaa saol açıkladığın için bende detaylı ultrosana gidicek nasipse , fetal DNAyı kaç haftalıkken yaptırdın ki?buradaki adıyla fetal dna a dan z ye her şey çıkıyor bu testte
Benimde 21 haftalık oldu bugünn12+5 bugün senin kaç oldu
aayyy hadi hayırlara vesile olur inşallah ben pazartesi yaptırdım 12+0 oluyordu o gün yani 9. haftadan itibaren yapıyorlar ama en son kaç haftalıkken yapıyorlar onu bilmiyorumYaaa saol açıkladığın için bende detaylı ultrosana gidicek nasipse , fetal DNAyı kaç haftalıkken yaptırdın ki?
İnşalahhBakalım sonuç ne çıkacak banada haber ver merak ederimmmaayyy hadi hayırlara vesile olur inşallah ben pazartesi yaptırdım 12+0 oluyordu o gün yani 9. haftadan itibaren yapıyorlar ama en son kaç haftalıkken yapıyorlar onu bilmiyorum
tabikiii çıksın hemenİnşalahhBakalım sonuç ne çıkacak banada haber ver merak ederimmm
Tamamdırrrtabikiii çıksın hemen
Çıktı mıı sonuçlarınn?buradaki adıyla fetal dna a dan z ye her şey çıkıyor bu testte
eveet ev taşıyordum giriş yapamadım hiç çarşamba geldi sonuçlarım temiz çıktı cinsiyeti de erkekmişÇıktı mıı sonuçlarınn?
Yaa hadi hayırlı olsun bende salı günü detaylı ultrosana gidicek bizim doktorumuzda cinsiyetini erkek demişti sağlıkla gelsineveet ev taşıyordum giriş yapamadım hiç çarşamba geldi sonuçlarım temiz çıktı cinsiyeti de erkekmiş
inşallah sağlıkla gelirler hepsi gerçi benim eşim erkeği kabullenemedi iki gündür kendine gelemedi beni de psikolojik olarak çok yıprattıYaa hadi hayırlı olsun bende salı günü detaylı ultrosana gidicek bizim doktorumuzda cinsiyetini erkek demişti sağlıkla gelsin
Neden öyle yapıyor ki erkek kız ne farkeder yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun ne söylüyor sana?inşallah sağlıkla gelirler hepsi gerçi benim eşim erkeği kabullenemedi iki gündür kendine gelemedi beni de psikolojik olarak çok yıprattı
ben zamanını ayarlayacakmıştım becerememişim cinsiyeti ben mi belirliyorum dedim en sonNeden öyle yapıyor ki erkek kız ne farkeder yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun ne söylüyor sana?
ben zamanını ayarlayacakmıştım becerememişim cinsiyeti ben mi belirliyorum dedim en son
Hay Allahım oda bir alemmiş sağlıklı olsun demiyorda önemsedigi şeye bakben zamanını ayarlayacakmıştım becerememişim cinsiyeti ben mi belirliyorum dedim en son
Keşke cinsiyeti erkeğin genleri belirlediğini bilse çünkü onun genleri belirliyor biz kadınlar bu konuya el atamiyoruzben zamanını ayarlayacakmıştım becerememişim cinsiyeti ben mi belirliyorum dedim en son
Kızlar yeni gördüm benimde avidite 87 çıktı çok şükür hersey iyi durumda 14 haftalık olduk bizdeTamamdırrr