Canım sonuçların çıktımı benim yeniden test yaptılar igg pozitif igm negatif çıkmış doktor gayet sağlıklısın hiç birşeyin yok dediCanım sırf sana cevap vermek için yeni üye oldum bense 7 haftalık gebeyim cmv igm 13 çıktı pozitif igg de çok yüksek simdi yapılacak tek şey adivite testi ile önce geçirip getirmediğine bakmak banada yeni bugün test yapıldı inşallah tertemiz çıkar
Hiç üzülme stres yapma inan ben stres yaptım hatta çoğu zaman korkumdan ağladım ama hep boşunaymış inşallah iyi çıkarbugün benim de igm 1.42 pozitif, igg 90,7 pozitif çıktı9 haftalık gebeyim ben de yarın özelde tekrar ettireceğim bakalım ne çıkacak
inşallah ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür ederimHiç üzülme stres yapma inan ben stres yaptım hatta çoğu zaman korkumdan ağladım ama hep boşunaymış inşallah iyi çıkar
Umarıminşallah ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür ederimumarım sağlıkla kucağımıza alırız da bu kötü günleri hemen unuturuz
Folik asit kullanıyor musun?bugün benim de igm 1.42 pozitif, igg 90,7 pozitif çıktı9 haftalık gebeyim ben de yarın özelde tekrar ettireceğim bakalım ne çıkacak
Folik asit kullanıyor musun?
Güzel o zamanevet efamom kullanıyorum hamile kalmadan bir ay önce başladım
Canım tekrar yaptırdım gene 13 çıktıCanım sonuçların çıktımı benim yeniden test yaptılar igg pozitif igm negatif çıkmış doktor gayet sağlıklısın hiç birşeyin yok dedi
Canım senin değerin çok düşük benimki 13 Bi test daha isteyecekler senden oda ne zaman olduğunu gösterecek eğer önceden olduysan sorun yok inşallahbugün benim de igm 1.42 pozitif, igg 90,7 pozitif çıktı9 haftalık gebeyim ben de yarın özelde tekrar ettireceğim bakalım ne çıkacak
Üzülme inşallah güzelce sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbimCanım tekrar yaptırdım gene 13 çıktı
Aminnnn dua edelim birbirimizeÜzülme inşallah güzelce sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbim
Gayet iyi sanki ,iyiyiz kuzum sen nasılsın ?naptınız kızlar ben giremediğim için yazamadım özel laboratuvarda yaptırdım igm negatif avidite de neredeyse 90 geldi
ben de iyiyim ikili tarama da geldi bugün gayet iyi demiş doktor sonuca şimdi de nipt sonucu bekliyorumGayet iyi sanki ,iyiyiz kuzum sen nasılsın ?
Nipt neydiiiben de iyiyim ikili tarama da geldi bugün gayet iyi demiş doktor sonuca şimdi de nipt sonucu bekliyorum
Çokkk sevindim miniğin kaç haftalık şuannben de iyiyim ikili tarama da geldi bugün gayet iyi demiş doktor sonuca şimdi de nipt sonucu bekliyorum
buradaki adıyla fetal dnaNipt neydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?