• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cmv igm pozitif

ssudeee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
107
17
18
19
Arkadaşlar 16 haftalık hamileyim cmv igm ara değer çıktı tekrar test verdim bekliyorum eğer ki pozitif çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum pozitif olupta bebeğine birşey olmayan var mı lütfen birşey söyleyin sürekli düşünüyorum bilgimde yok...

Canım sırf sana cevap vermek için yeni üye oldum bense 7 haftalık gebeyim cmv igm 13 çıktı pozitif igg de çok yüksek simdi yapılacak tek şey adivite testi ile önce geçirip getirmediğine bakmak banada yeni bugün test yapıldı inşallah tertemiz çıkar

Canım sırf sana cevap vermek için yeni üye oldum bense 7 haftalık gebeyim cmv igm 13 çıktı pozitif igg de çok yüksek simdi yapılacak tek şey adivite testi ile önce geçirip getirmediğine bakmak banada yeni bugün test yapıldı inşallah tertemiz çıkar
Canım sonuçların çıktımı benim yeniden test yaptılar igg pozitif igm negatif çıkmış doktor gayet sağlıklısın hiç birşeyin yok dedi😇

bugün benim de igm 1.42 pozitif, igg 90,7 pozitif çıktı 🥺 9 haftalık gebeyim ben de yarın özelde tekrar ettireceğim bakalım ne çıkacak 🙏🏼

bugün benim de igm 1.42 pozitif, igg 90,7 pozitif çıktı 🥺 9 haftalık gebeyim ben de yarın özelde tekrar ettireceğim bakalım ne çıkacak 🙏🏼
Hiç üzülme stres yapma inan ben stres yaptım hatta çoğu zaman korkumdan ağladım ama hep boşunaymış inşallah iyi çıkar ✨

Hiç üzülme stres yapma inan ben stres yaptım hatta çoğu zaman korkumdan ağladım ama hep boşunaymış inşallah iyi çıkar ✨
inşallah ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 💖 umarım sağlıkla kucağımıza alırız da bu kötü günleri hemen unuturuz 🥹🙏🏼

inşallah ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 💖 umarım sağlıkla kucağımıza alırız da bu kötü günleri hemen unuturuz 🥹🙏🏼
Umarım🥹 bizde 17 haftalık olduk inşallah sağlıkla doğarlar💗

Canım senin değerin çok düşük benimki 13 Bi test daha isteyecekler senden oda ne zaman olduğunu gösterecek eğer önceden olduysan sorun yok inşallah

naptınız kızlar ben giremediğim için yazamadım özel laboratuvarda yaptırdım igm negatif avidite de neredeyse 90 geldi

Back