Hayir bağışıklık kazanilmiyormus. Daha once gecirdiysek gebelikte tekrar yakalanmama durumu soz konusu degilmis, tekrar yakalanabiliyormuşuz ve virus tekrar aktif olabiliyormuş. Size igm de pozitif ise bir sey soylenmedi mi? Degerleriniz nedir acabaikisi de pozitif olunca daha önce geçirmiş olduğunuz için bağışıklık kazanmış sayılmıyor musunuz? Benim ikisi de pozitifti ama ben transfer öncesinde de yaptırmıştım test
Cok tesekkurlerBilgim yok. Üstte kalması için yazıyorum geçmiş olsun. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.
Ikisi de pozitifse ve ozellikle igm pozitifse sıkıntı oluyormuş. Hem doktor bu şekilde soyledi hem de her yerde zaten boyle yazıyor. Bakip soylerseniz cok sevinirim. Bende de oncesinde bakıldı, yaklasik 3 ay once, o zaman yalnizca cmv igg pozitif-cmv igm negatifti. Bugun verdigim tahlilde ikisi de pozitif olmus ve hastalik aktif durumda imiş.Allah allah, ilk defa duyuyorum bunu.
Ben eğitim araştırma hastanesinde bakmışlar benimkine, neye bakacaklarını bilmediğim için söylememiştim pozitif olduğunu, sonuç çıkınca enfeksiyon birimine tüp bebek merkezinden onaylı sonucumu götürünce doktor sıkıntı yok demişti. Eşimin kuzeninin de aynısı olmuştu onda da öncesinde bakıldığı için doktor problem yok dedi. E nabıza bi bakayım, hiç hatırlamıyorum şuan, doğum yaptım ben 18 ay önce
Negatifmis sizinki, sorun yok yaniEki Görüntüle 3258390
Çok pardon ya, benim igg pozitifmiş ama öncesinde yaptırdığımı testi götürene kadar doktor evhamlandı, öncesinde de pozitif olduğunu görünce sorun yok demişti. İlk yaptırdığım özelde olduğu için sonucu yok, bende hatırlamıyorum kaçtı
Negatifmis sizinki, sorun yok yani
Onun degerleri neymiş nasil olmus süreç ona sormaniz mumkun mu acabaAma eşimin kuzeninin ikisi de pozitifti, korktular epey, doktor bağışıklığın var demiş onun da bebeği 3 yaşında falan
Onun degerleri neymiş nasil olmus süreç ona sormaniz mumkun mu acaba
Anladim olsun cok tesekkur ederim, avidite testi verip eskiden gecirdigi bir enfeksiyon olduğu ortaya çıkmıştır sanirim ona temiz demişlerdir. Tesekkur ederim tekrarValla uzun süredir küsüz, süreç olarak stres yapmışlardı epey ama sonrasında temiz çıktı gibi bir şey söylemişlerdi, hatta hamilelik öncesinde yaptırmamı o söylemişti. Ben onun hamile olduğu dönem “hamile kalamıyorum” depresyonunda olduğum için açıkçası hiç ilgilenmemiştim anımsamıyorum:/
Anladim olsun cok tesekkur ederim, avidite testi verip eskiden gecirdigi bir enfeksiyon olduğu ortaya çıkmıştır sanirim ona temiz demişlerdir. Tesekkur ederim tekrar
hic bir bilgik yokki cnm yaa19+6da yapilan detayli ultrasonda bagirsakta parlaklik görülünce enfeksiyon testleri istendi ve cmv igg ve cmv igm pozitif geldi. Igm'nin pozitif gelmesinde problem oluyormuş, enfeksiyonu şu anda aktif olarak geçiriyorum demek oluyormuş. Avidite testi istendi bugun verdim. Bu sorunu yasayan var mi? Bebekte ciddi sıkıntılar olabiliyormus.
hic bir bilgim yokki cnm yaa rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin19+6da yapilan detayli ultrasonda bagirsakta parlaklik görülünce enfeksiyon testleri istendi ve cmv igg ve cmv igm pozitif geldi. Igm'nin pozitif gelmesinde problem oluyormuş, enfeksiyonu şu anda aktif olarak geçiriyorum demek oluyormuş. Avidite testi istendi bugun verdim. Bu sorunu yasayan var mi? Bebekte ciddi sıkıntılar olabiliyormus.
Uzuldum gecmis olsun, bebeginiz doğdu da mı anlaşıldı? Dogmadan ultrasonda belirti mi verdi ve sonlandırma mı yaptınız? Ben aviditeden sonra amniyosentez yaptırıp maalesef sonlandırma düşünüyorum bu kadar buyuk problemlere yol actugi icin. Sizin surecinizde neler oldu?Canım maalesef ki bazı insanlar hamilelikte bu hastalığa yakalandıklarında bebekte ciddi sıkıntılar yaşıyorlar Örneğin ben Maalesef ki hamilelikte Cmv yani sitomegolavirüs hastalığına yakalanmışm ve Bu hastalık benim Bebeğimin Hayatını mahvetti hem iç organlarına hem zihinsel hem bedensel birçok zarar verdi ama bu Her vücutta aynı tepkiyi vermiyor kimi çocukta hiçbir hasar bırakmazken benim gibi benim bebeğim gibiler de büyük hasarlara sebep oluyor Umarım senin bebeğinde bir sıkıntı çıkmaz Biz çok ağır atlattık Hem maddi hem manevi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?