CMV IgM (elisa) ve AVİDİTE testi nedir? Tedavi nasıl olunur?

Kan sonucum cuma günü çıkıcak galiba.Henüz kan vermedim sıra bekliyorum :) çok kalabalık.cuma çıkıcak olması yüzümü güldürdü :)
İyi hadi canım çok sevindm bende sen nerelisin ankaraya yakın yerde misin acaba :) bak rabbm yol açıyor dualara devam rabbm yardımcın olsun inşallah

aslında özelde deli gibi tetik istemez mi para kazanmak için
Özel zaten maşallah doğumuydu testleriydi kontrolleriydi 8-9 bine mâl olucak.sinirlendim devlete gitcem bundan sonra
Ona vereceğim parayıda bebeğimin tüm ihtiyaçlarını eksiksiz alırım.3 çocuklu ana olucam

İnşallah canım seninde kandilin mübarek olsun.
ZelGN canım seninde kandilin mübarek olsun

Canım benim çok sağol sizinde mübarek olsun. Bendee manisadayım çok yakınız :) izmirin neresindensin canm bende burda özel sekiz Eylül hastanesine gidiyodum testlerimi olda yaptırdım. Testi celal bayar Üniversitesi hastanesinde tekrarladım. Kürtajıda celal bayarda olmuştum.

Evet yakınmışız izmir bucadayım.

Sağol canım evet önceden geçirmişim ıgm de sonuçlandı negatif (sınırda negatif) yazıyor iki oğlum var 3 ve 8 yaşlarında

aynı durumu bende yaşadım canım şimdi tekrardan bebek düşünüyorum çok korkuyorum da bu şekilde olupta tekrar saglıklı bebegi olan var mı bende merak ediyorum avidite testi yaptıracagım haftaya randevumm sende durum ne merak ettim

bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım şimdi ne yapıyorsunuz acaba tekrar deneyecegim ben

bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım şimdi ne yapıyorsunuz acaba tekrar deneyecegim ben
Canım ben 1 haftada bağışıklık kazandım, hemen tekrar denedim ama 6 ay olmadı. Zaten doktorda 6 ay bişey bekleme demişti rahim toparlanıyormş sanırım. 6. Ayın sonunda hamile olduğmu öğrendim ve şuanda kızım sağlıkla kucağımda :) 23 martta doğdu şükürler olsun. Çokta sağlıklı maşallah problem yok :)

Merhaba arkadaşlar. Ben de az önce avidetemin düşük olduğunu öğrendim. Doktor şu anda hiçbirşey bilemeyiz amniyosentez yapılaşıyor kadar dendi . Moralim çok bozuldu. Bu durumda olan oldu mu hiç? Gebeliği sonlandırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…