6 haftalık hamileyim ve cmv ıgg ıgm pozitif. Avidite testi yapılıcak.
Siz nasıl bir sonuca vardınız.
İnşallah canım kaç haftalıkken kaybettin bebeğini
1 ay mıo kadar süre nasıl beklenir bu korkuyla
ZelGN sizinde başınız sağolsun bende kalbi durduğu için aldırdım.ve nedense benim dr lar hiç bu hamileliğimde test yapmadılar hcg ve tsh glikoz dışında .belki benim bebeğimde bu yüzden öldü patolji sonucu mu öğrendiniz aviditeyi durumunu
ah benimde aklıma gelmiyor değil özelde dr gittiğimde bi kalbi atsın bakalım kanlara dedi e kalbi attı bana erken geldin dedi gittim kalbı durmuşNormalde gebelik için doktora ilk gittiğimiz zaman bu gibi rutin kontrollerin yapılması gerekiyo ama benim doktorum yapmamıştı bu da en büyük ihmalsizlik bence
Bunun Kalp atışınla ne ilgisi varsa artık sonuçta hamileyim ve benim.vicudumdaki virüse vitamine bakılacak yani. Benimde atmıyodu belki aynı düşünceyle yapmadı bilmiyorum ama zaten hiç kalp atışı duymak nasip olmadı iyikide duymamışım daha kah benimde aklıma gelmiyor değil özelde dr gittiğimde bi kalbi atsın bakalım kanlara dedi e kalbi attı bana erken geldin dedi gittim kalbı durmuş
Bana da öyle dediler 558 çıkmıştı daha erken ama yapalım hadi dedi zorlaymş gbi sonrada şöyle demişti bu kadar düşük değerler genelde düşükle sonuçlanıyor. Birde benim beta çok fazla katlamamıştı ilk değer 48 çıktı 6 gün sonra 558 çıktı ordan anladı sanırım dediği gibide oldu rabbim inşallah ikinci meleğimi gönderir ona sağlık verir.valla sanki belli bir sınır koymuşlar o sınırı geçen hamilelere bakıyorlar kanda sağlık ocağı bile demişti ki daha çok erekn biraz buyusun ondan sonra kayıt yapalım