• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cmc çağrı merkezinde çalışan var mı? Acil yardım...

fattime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
171
11
118
Merhb arkadaşlar bugün cmc insan kaynaklarından aradılar ücret konusunda bilgi vermiyolar birde nasıldır çağrı merkezi çalışanı olmak önerirmisiniz? Çalışan varsa bana acl olarak bilgi verebilir mi?

ben malatyada 1 yılı aşkın cmc de çalıştım digitürk çağrı merkezinde. 20 gün eğitim görüyorsun sonra cağrı almaya baslıyorsun.günde en az 200 çağrı ve hepsinin derdi ayrı.11 saatlik vardiya.verdikleri para senden aldıklarının yanında hiçbişey.ben 650 alıyodum.ruh sağlığın bozuluyor.zaten 20 kişi işe eğitime başladığında 3 ay sonra en fazla 5 kişi kalıyor hepsi işten ayrılıyor dayanamazsın.benim banka borcum var diye mecbur kaldım. inan bunları yasadığım için sölüyorum.5 para etmez insanlar takım liderin oluyor ve onların sözünden cıkamazsın.hele bide sana taktımı senin acığını bulduğu an işten cıkartır üstünede siciline işlettirir.işten ayrılmaman için 750 dolarlık bi sözleşme imzalattırıyorlar ilk 6 ay içinde ayrılırsan bi maaşını vermiyolar sana. benden bu kadar tatlım tercih senin.

çok tşkkürler canım saatleri 09:00-18:00 olduğu için aklıma yatmıştı ama ailemde o işte yapamyacağımı söyledi birde çağrı merrkezi işinde sağlık sorunlarıda yaşıyomuşsun vazgeçtim gitmekten yardımların için çok teşekkür ederim.

çok tşkkürler canım saatleri 09:00-18:00 olduğu için aklıma yatmıştı ama ailemde o işte yapamyacağımı söyledi birde çağrı merrkezi işinde sağlık sorunlarıda yaşıyomuşsun vazgeçtim gitmekten yardımların için çok teşekkür ederim.

rica ederim canım

Arkadaşlar Cmc için mülakata çağrıldım kağıthane ıss binasına maaş hakkında bilgisi olan varsa yazmanızı rica ederim.

çağrı merkezilerin geneli kötü yani herhangi birinde calısıp dayanman zor.
bende uzun yıllar calistim fakat benim calistim yabanci bi yerde maaşı cok cok iyidi bunlar olmasaydı 5 dk durulacak bir yer degil cagri merkezi. onun yerine hastanede danışman olmanı öneririm

Back