• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

clvin clain secret obsesssion nasıl sizce

matarani

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
2.303
812
248
arkadaşlar 28 yaşındayım uygun mu sizce bu parfüm bana ..yoğun kokuları severim de duyumlarım çok ağır olduğu yönünde

yanlış hatırlamıyorsam yoğun bir kokusu vardı. parfümün temel kokuları vanilya, sandal ağacı, amber ve kaşmir. eğer bu tarz kokulardan hoşlanıyorsan ki ben de çok seviyorum tercih edebilirsin. yazın kullanımı biraz ağır olabilir kışın daha rahat kullanırsın. hatta gece kullanımı çok daha yerinde olabilir. yaş konusuna gelince 28 yaş olabilir diyorum. 28 yaş ve üstü diyelim :34:

annemin parfumu bu:69::69:
fazla abartilmadigi surece hos bi koku bence
teşekkürler canım annemin kokusu deyince ürktüm az :9:ama hoş demişsin:)
yanlış hatırlamıyorsam yoğun bir kokusu vardı. parfümün temel kokuları vanilya, sandal ağacı, amber ve kaşmir. eğer bu tarz kokulardan hoşlanıyorsan ki ben de çok seviyorum tercih edebilirsin. yazın kullanımı biraz ağır olabilir kışın daha rahat kullanırsın. hatta gece kullanımı çok daha yerinde olabilir. yaş konusuna gelince 28 yaş olabilir diyorum. 28 yaş ve üstü diyelim :34:

evet bende seviyorum canım teşekkürler denemekte fayda var sanırım:8:

Odunsu ve daha kışlık bir koku. Bu mevsimin kokusu değil bence. Yoğun ama yazın baymayan bir çok koku var calvin kleinden arıyor isen onun da var

Mesela eternity moment çok hoş çiçek ve temizlik tam yazlık bence
Ya da euphoria bloosom...

Bazı kokular var ki yazın sıktığınızda nefret edersiniz. Ben mesela poison aşığıyım ama yazın iğrenç kokar. Yazın deneseniz gidip almazsınız. Secreet obsession da öyle odunsu ve kışa dönük bir parfüm şimdi alsanız pişman olabilirsiniz

Odunsu ve daha kışlık bir koku. Bu mevsimin kokusu değil bence. Yoğun ama yazın baymayan bir çok koku var calvin kleinden arıyor isen onun da var

Mesela eternity moment çok hoş çiçek ve temizlik tam yazlık bence
Ya da euphoria bloosom...

Bazı kokular var ki yazın sıktığınızda nefret edersiniz. Ben mesela poison aşığıyım ama yazın iğrenç kokar. Yazın deneseniz gidip almazsınız. Secreet obsession da öyle odunsu ve kışa dönük bir parfüm şimdi alsanız pişman olabilirsiniz

teşekkürler arkadaşım:3:

Back