Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar clomid diye bi ilaç duydum da doktor vermeden de kullanılabileceği yazıyordu yumurta geliştirici gibi bişeymiş kullanan bilen faydasını yada zararını gören varsa yardımcı olabilirmi
Muhtemelen klomen türevidir. Doktorun vermesi lazım çünkü adetliyken gidip öncelikle yumurtalıklarınıza bakılması gerekiyor. Eğer mevcutta bir kist varsa onun da büyümesine sebep oluyor. Yumurta büyütücem diye yumurtalıklarınıza zarar vermeyin.
Muhtemelen klomen türevidir. Doktorun vermesi lazım çünkü adetliyken gidip öncelikle yumurtalıklarınıza bakılması gerekiyor. Eğer mevcutta bir kist varsa onun da büyümesine sebep oluyor. Yumurta büyütücem diye yumurtalıklarınıza zarar vermeyin.
Burda gördüm de sonra google'da da baktım reçetesiz kullanılıyor felan yazıyor du çelişkide kalmıştım alsammı acaba diye dediğin gibi en iyisi doktor tavsiyesi ile kullanmak
Bende ekimde kullanmıştım kasımda da kullanacaktım ilaç üretiminde bi sorun vardi sanırım hicbir eczanede bulamadık o yüzden iğne kullanmaya başladım yumurtaları büyütmek için kullanılan bi ilaç ben fayda göremedim
Bende ekimde kullanmıştım kasımda da kullanacaktım ilaç üretiminde bi sorun vardi sanırım hicbir eczanede bulamadık o yüzden iğne kullanmaya başladım yumurtaları büyütmek için kullanılan bi ilaç ben fayda göremedim
Geçmiş olsun canım öncelikle doktora gözüküp kullandınız sanırım ben bi umut kendi kafama göre almayı düşündüm faydasıda olmuyorsa bebek de olmazsa bu ay doktorumun verdiği ilaca başlayım o zMan