Clomid kullananlar

mavispreyboya

Ve şarkımdaki kuş öldü. Koruyamadı ellerim..
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
3.260
6.470
78
Kızlar clomid diye bi ilaç duydum da doktor vermeden de kullanılabileceği yazıyordu yumurta geliştirici gibi bişeymiş kullanan bilen faydasını yada zararını gören varsa yardımcı olabilirmi

Muhtemelen klomen türevidir. Doktorun vermesi lazım çünkü adetliyken gidip öncelikle yumurtalıklarınıza bakılması gerekiyor. Eğer mevcutta bir kist varsa onun da büyümesine sebep oluyor. Yumurta büyütücem diye yumurtalıklarınıza zarar vermeyin.

Teşekkür ederim canım

Burda gördüm de sonra google'da da baktım reçetesiz kullanılıyor felan yazıyor du çelişkide kalmıştım alsammı acaba diye dediğin gibi en iyisi doktor tavsiyesi ile kullanmak

Bende ekimde kullanmıştım kasımda da kullanacaktım ilaç üretiminde bi sorun vardi sanırım hicbir eczanede bulamadık o yüzden iğne kullanmaya başladım yumurtaları büyütmek için kullanılan bi ilaç ben fayda göremedim

Geçmiş olsun canım öncelikle doktora gözüküp kullandınız sanırım ben bi umut kendi kafama göre almayı düşündüm faydasıda olmuyorsa bebek de olmazsa bu ay doktorumun verdiği ilaca başlayım o zMan

Sağolun evet doktorum yazmıştı kendi kendinize kullanmayın kiste sebep olabilir kontrolsüz kullanırsanız doktora danışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…