• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clomhexal

ozlem24

henuz rutbeye daha var:)
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2007
413
2
96
- Yurtdışı
Arkadaslar aranizda clomhexal kullanan oldumu?neye yaradigini bilen varmi lutfen bana yardimci olabilirmisiniz?bunu bana doktorum verdi ne icin oldugunu sordum doktorum biraz asik surat hic aciklama yapmadi adetin ikinci gunu basla 5 gun kullan diye soyledi ingilizceyi tam anlayamadigim icin neye yaradigini tam olarak anlayamadim bu haptan kullanan varsa yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar simdiden tesekkurler hepinize.

bende merak ediyorum bi baslik actim bende konuyla ilgili ama kimseler bisi yazmadi :bbo: ögrenebildinmi tam ne ise yaradigini cünkü bende kullaniyorum suan ??

bende clomhexal kullandim 5 gün boyunca ictim ve hamile kaldim

bu clomhexal yumurtaliklari calistiriyor hamile kalamayanlar icin ben ictim ve hamile kaldim

simdi 1 yasinda bi kizim var:)

arkadaslar ben clomhexal kullandim 3-4 zyklus. clomhexal yumurtaliklari calisdiriyor hamile kalmak icin. adetin 2-3 gün baslanir ve 5 gün boyunca icilir sonra 12. zyklusda ultrasona girilir yumurtlama var mi diye bakilir eger varsa doktorun sana o gün ne zaman iliskiye girecegini söler ona göre hamile kalinir. ben 4. kez de hamile kaldim ve suan 16. haftalik gebeyim.

Back