clixsense ile evden internetten para kazanma

vahidesu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
1
0
33
(öncelikle şunu söyleyeyim arkadaşlar başta bende sizin gibi internetten bukadar kolay ve çok kazanılacağına inanmıyordum fakat 4-5 aydır kendim bizzat yaşıyorum ve sizede faydası olsun istiyorum klasik önyargılarla yaklaşmayın kazancımı ispatlamam çok kolay)

Merhaba arkadaşlar dolar kuru çok yüksek ve evde internetinizde varsa oturduğunuz yerden birkaç saat uğraşarak aylık 1000tl(200-300$) civarı gelir elde etmek kesinlikle imkansız değil, değil çünkü ben şuan bunu yapıyorum.

Yalan diyen para yok diyen uğraşıp kendi kazanamayandır. evet anket yaparak para çok az kazanılıyor (ayda 10-15dolar) fakat task(ufak görevler) kısmına günde birkaç saat harcarsanız ayda 150-200 doları çok rahat kazanırsınız.

2016 kasım gibi başladım ve ben aylık 150-200 dolarıları yapıyorum(günde maks 1-2saat harcayarak) ekran görüntüm ispatı.(ki ben çalışan biriyim sadece akşamları uğraşarak yapıyorum bunu çok daha fazla kazanan var.)
aLp9g7.png

Bana ref olsanız sizden kazanacağım maksimum yüzde 7-8. isterseniz olmayın fakaaat clixsense yalan demeyin nolur. Çünkü tam şuanda ben dahil birileri dolarları götürüyor :) Denemesi bedava üyelik ücreti cart curt da yok.

((İster benim linkimden ister normal siteden üye ol beğenmezsen yine girme arkadaşım dolar olmuş 3.5-4 lira senin için söylüyorum yahu senin iyiliğine sen 100 dolar kazanacaksın ben maksimum 7-8 dolar, ister geel ister gelmee. :) ))
Konu ve işleyiş ile ilgili daha açıklayıcı bir blog yazımda var mesaj atarsanız blog adresini verebilirim.

(daha detaylı bilgi isteyen merak ettiği olan mesaj atabilir)