clinique ürünleri

ayy clinique in internet sitesinde stoklarımız tükenmiştir yazısı görmekten içim şişti neyi beğensem kapmışlar

ayy clinique in internet sitesinde stoklarımız tükenmiştir yazısı görmekten içim şişti neyi beğensem kapmışlar

Clinique online çok pahalı. ben hiç tercih etmiyorum orayı. Clinique online sözde hediye veriyorlar ama hediyelerin parasını kat kat çıkartıyorlar, yani bir anlamı olmuyor dışarıdaki mağazalarda Clinique çok daha ucuz...

Edirne civarında yok tatlım ne yazıkki, tekin acar var tekirdağda ordada bütün ürünleri bulmak zor, mecbur verdik siparişimizi

Ben aydınlatıcısını kullanıyorum gözaltıma ve çok memnunum dokusu çok güzel. alerjik hassas bir cildim olduğu için önermişlerdi.

Clinique ürünleri kullananlara süper haber Ecem güzellik acaip indirime gitmiş.. bitiriyorlarmış galiba bir süre ara verecekler, ona çok üzüldüm ama fiyatlar acaip olmuş, hemi de orijinal ürünler, tabiiki depo yapıyorum şimdi hehe

Önermek için geç mi kaldım bilmiyorum ama ben çok memnunum:26:

Kullandığım ürünler bunlar, makyaj konusunda pek profesyonel olmasa da idare eder ama kapatıcı ve cilt temizleme ürünlerinde benim cildime en çok etki eden ve beğenerek kullandığım tek marka Biraz tuzlu oluyordu öğrenciyken sadece

Kizlar ben de yeni CC Cream ini aldim Clinique markasinin ve baya memnun kaldim ozellikle nemsiz ciltler icin hem kapaticiligi var hem aydinlik bir hava veriyor hem de gunesten koruyor. Fotograflari icin bloguma bakabilirsiniz, mutlaka denemenizi tavsiye ederim
Clinique CC Cream Light Medium incelemesi

Ben de even better compact fondotenini almayı düşünüyorum, ama benim de cildim hassas bu ürününü kullanan arkadaşlar var mı?

Bir de nemlendiricisini kullanan arkadaşlarım, görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim :)

Moisturizing lotionunu kullaniyorum kuru ve kuru karma ciltler icin olanini sephoradan almistim 60 lira verdim calisan kiz tavsiye etmisti sebumunu da dengeler falan demisti israriyla aldim ve gercekten memnunum yanaklarim yumusacik canli alnimda ise o islak yagli goruntu kayboldu bitsin bi daha alicam

Temizleme jelini,nemlendiricisini,toniğini bir paket halinde satıyorlardı kampanyalı ondan kullanmıştım cildime iyi gelmişti :)
Rimelini(gümüş renkli olanını adı ne bilmiyorum ) pudrasınıda kullandım gerçekten güzeldi

anti blemish sivilce kurutucusunu kullandım hala da kullanıyorum mecburen bitsin diye. verdiğim paraya acıdım daha da almam

hadi yaa ben de onu mu alsam diye düşünüyordum, jel-losyon-tonik üçlüsünden mi kullandın, ne oldu da memnun kalmadın

clinique makyaj ürünlerini beğeniyorum ama cilt bakım ürünleri hakkında bilgim yok. cildim akneli ve yağlı hangi ürünlerini önerirsin ayrıca fondöteni de bu marka kullanmak istiyorum nsıl yapıda seçmeliym

Ben even better fondotenini tavsiye üzerine aldım ama hiç beğendim
Benim cildime olmadı belkide bilmiyorum
Aldığım gibi duruyor ama bir daha fondotenini almam
Onun dışında chubby stickleri var onlara bayılıyorum işte 2 tane var ama koleksiyonu genişletmeyi planlıyorum
Bir defada kapatıcısını kullandım fena değildi alınabilir

Ben de bugun clinique antiblemish serisini set halinde aldım. Temizleyici, tonik, nemlendirici ve fondoteni bakalım sonuç ne olacak?

Ruj ve rimellerinden kullandım. Gayet memnun kaldım. Kaliteli bir marka. Tavsiyemdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…