boynerden güzellik uzmanın ısrarı üzerine cilt tonik temzileme ve nemlendirici setini aldım memnun kalmadım37:
Ben Clinique'in neredeyse birçok ürününü kullandım, kullanıyorum, memnun kalmadığım 1-2 şey dışında hemen hemen hepsinden memnun kaldım, süperdir. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi kullanıp da memnun kalmayan yoktur herhalde.. özellikle alerjik ciltlere uygun, tüm ürünleri parfüm içermez, ve birçoğu da yağ içermez.. lise yıllarında başladım Clinique'e, neredeyse 20 yıl olmuş, hala vazgeçmembana sorabilirsiniz, kullandığım ürünlerse memnuniyetle anlatırım
-örneğin toz pudrası süper,
-ddml nemlendiricisi süper,
-göz kremleri zaten süper,
-all about eyes diye bir kapatıcısı var süper,
-high impact maskara süper. yalnız bunun suya dayaklı olanı yeni çıktı, ben pek beğenmedim, dolgunluk hiç vermiyor, sadece suya dayanıklı.. diğer rimellerimin üstüne kullanıyorum.
-göz kalemleri süper (özellikle ince uçlu asansözrlü olanı),
-kaş kalemini hiçbirşeye değişmem,
-repairwear laser focus serumu adeta bir mucize,
-rujları da gayet güzel (yine bir arkadaş bahsetmiş) ama bence onca para vermeye pek gerek yok, bunların yeşil ambalajlılarını 20 küsur tl'ye internetten alabiliyorsunuz(özelden sorarsanız isterseniz aldığım yeri yazabilirim, burda reklam yapmayayım şimdi. ayrıca orada Clinique ürünleri seyahat boylar acaip ucuza alabiliyorsunuz, 1 büyük fiyatına 3-4 tane seyahat boy alıp çeşit çeşit kullanabiliyorsunuz )
-Clinique dudak parlatıcı pek kullanmamama rağmen bir küçük hediye verilmişti, süper çıktı
-City block renkli nemlendirici güneş koruyucu var bir harika yıllardır vazgeçmem
-Moisture surge tinted moisturizer var onu da günlük evde bile sürünüyorum şahane,
-güneş kremleri gayet güzel,
-az daha unutuyordum Chubby Stickleri anlat anlat bitiremem, kuru dudaklarıma ilaç gibi geldi, favorilerim Two ton tomato ve Super strawberry,
-Göz farları orta düzeyde, ne kötü ne de şahane, ama günlük kullanım için gayet iyiler. çok pırıltılı veya iddalı renkler yok, günlük kullanım için uygun genelde.
-temizleyici rinse off foaming cleanser (beyaz ambalajlı) asla vazgeçmem
-göz temizleyicisi de gayet iyi,
-tonik sadece 4 numara burnumun üstüne sürerdim, siyah noktalar için gayet iyi. ama Avon'un toniğinin de aynı işi gördüğünü keşfettim, artık toniği Avondan alıyorum
parfümünü Happy pek sevmem... koku meselesi malum zevk meselesi...
kısaca 20 yıldır Clinique'in daha birçok ürününü kullandım ve kullanıyorum. şimdi aklıma gelenler bunlar. aklıma geldikçe yazarım yine. veya bana sorabilirsiniz. yani ben tavsiye ederim. cildinize uygun bakım seçtikten sonra memnun kalırsınız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?