clinique ürünleri

Uzun zaman olmuş konuyu açalı clinique ürünlerinden bazılarını denedim ve çok memnun kaldım tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim, bende herkese tavsiye ederim.

Ben geçenlerde sivilce setiyle birlikte kampanyada olan concealer dan aldım çok memnunum bitince yine alcam ama sivilce seti ile iyi gitmiyoruz şuan 1-2 hafta daha sabredicem bakalım

Ben geçenlerde sivilce setiyle birlikte kampanyada olan concealer dan aldım çok memnunum bitince yine alcam ama sivilce seti ile iyi gitmiyoruz şuan 1-2 hafta daha sabredicem bakalım

anti blemish setten bahsediyorsan başlarda iyi gitmiyor sivilceler artıyor falan ama sonradan işe yarıyor en azından bende işe yaradı bir süre stokta yoktu sonra indirimli oldu o concealer den banada geldi bende beğendim

Anti-Blemish Sivilce Karşıtı Bakım Kiti
30ml + 15ml + 60ml +1.5ml

39.00 TL 1 39.00 TL

Airbrush Kapatıcı - Neutral seyahat boy

Hediye Seyahat Boy 0.00 TL

Bayanlar bu markanın ürünlerini kullanmayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı, memnun musunuz?
canım neyş merak ediyosun fondoten pudra.. bide işte full cilt serisini kullandım ama daha iyisi var cilt bakımında.. clinique yerine estee lauder derim.. estee lauderin cilt serisi çok iyi clinique ten 10 kat daha iyidir..

nemlendirici göz altı kremi tonikleri falan falan hepsini kullandım arkadaşlarımdanda kullananlar oldu.. hepimiz ilk heves oo yeaa falan ama sonuç sıfır clinique te.. yani beklenti karşılamıyo.. satış danışmanlarına kanıp çok poşetle çıktım ama işte onlarda kendi stantlarından ürün satıp kota doldurmaya çalışıyolar kesinlikle estee lauder.. kimyager bi arkadaşım vardı kozmetik üzerine çalışan oda estee demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…