• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Clinique ürünleri kullanan varmı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Deryaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
11
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Clinique ürünleri kullanan varmı ? Karma cildim var, yani t-bölgesi yağlı, parlıyor ve sivilceler çıkıyor. Çok mutsuzum. Lekelerde kalıyor sonra.
Veya başka ürün kullanan varsa ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler opuyorumnanaktan

merhaba ben kullandım clinique yüz yıkama jeli ve toniğini hiç memnun kalmadım şimdi roc kullanıyorum fena değil gibi ama ilk önce cilt analizi yaptırmalısın canım onlar yönlendiriyolar ona göre ürün al bence

benim agır sivilceli oldugum dönemlerim oldu tedavi gördüm sıkıntıya baglı olarak oluşan bu sivilceleri roacutan kullanarak atlattım.sonrasında clinic jel ,tonik ve krem üçlüsünü kullanmaya başladım çok memnunum tavsiye ederim.

ben de kullanmayı düşündüm bi ara ama çok az insanın memnun oduğunu görüp vazgeçtim.

Ben yıllardır Clinique kullanırım, en az 6 aylık kullanımda cildimi bu kadar toparlayan başka bir bakım serisi olmadı şimdiye kadar. Cildim bebek gibi değilse de Clinique kullanmaya başlamadan öncesiyle sonrası arasında çok fark var. Hatta birkaç kez iltifat bile aldım :)
Fiyat olarakta o kalite için uygun.

Back