Ben Mart ayından beri "Clinique Acne Solutions" kullanıyorum ve kesinlikle cok işe yaradı... Cok fazla marka denedim ama hic biri bu marka kadar iyi degildi acıkcası... Bu arada shiseido'nun yüz temizleyicisi de cok iyi, Pureness serisi Deep Cleansing Foam kullandım ben kesinlikle sivilce yapmıyor ve yumusacık yapıyor cildi ondan da cok memnun kalmıstım.. Ama Clinique sivilce yapmadıgı gibi benim yüzümdeki sivilcelere de cok iyi geldi ben Amerikadan acne solutions serisini almıştım ama Türkiyede yok o seri onun yerine acne blemish adında bir seri var umuyorum ki ikisi de aynıdır.. Simdi acne blemishi kullanacagım.. Once temizleme kopuguyle yüzümü yıkıyor daha sonra salisilic acid iceren tonigi ile yüzümü siliyor sonrada nemlendirici sürüyordum.. Nemlendirici cok işe yarıyor mu o konuda kararsızım cunku kopuk ve tonigi cok duzenli kullandım nemlendirici sanki cok nem vermiyormus gibi geldi cok fazla kullanmadım onu ama yinede sivilce cıkmadı hic, yüzümdeki sivilceler hatta kızarıkları bile hafifledi..Gerçekten verdiginiz paraya degen ürünlerden siddetle tavsiye ediyorum :lepi: