clindoxyl krem

antismile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
3
0
1
Merhaba. Burada yeniyim. Su an 17 yasindayim ve yuzumde biraz ergenlik sivilce ve izleri var. Clindoxyl kremin cok iyi oldugunu duydum. Acaba kullanan ve etkisini goren var mi?

Merhaba. Burada yeniyim. Su an 17 yasindayim ve yuzumde biraz ergenlik sivilce ve izleri var. Clindoxyl kremin cok iyi oldugunu duydum. Acaba kullanan ve etkisini goren var mi?

ben kullandım çok memnunum, arada alır kullanırım hala. kesinlikle tavsiye ederim. bir de isotrexin di galiba adı öyle bir krem var, ben beğenmedim ama bazıları ondan da memnun. ikisini de deneyin derim

Tavsiye üzerine bilmeden kullandığınız kremler ciltte dengeyi bozarak tahribata neden olabilir. Kaş yapayım derken göz çıkartmayın. Bir doktor ve uzman yardımı almayı deneyebilirsiniz.

ben kullandım doktor vermişti
günde tek doz gece yatarken sürülüyor
ben pek fayda görmedim. ama çok da düzenli kullanmadım

hiç uğraşma direk roucutan kullan kökten etkili çözüm.yıllarca etrafın saçma sapan o ilaç çok tehlikeli sözleri yüzündenkullanmadım izler kaldı.bende meğer hiç bişisi yokmuş bee...sonra 30 yaşımda kullandım kurtuldum babyface oldu yüzüm oh mis

merhaba arkadaşlar bende yeni kullanmaya başladım bu kremi kurutuyo fakat izler var izler için neyapmam gerekiyor.

birsuru kişi kışı kızarıklık yapıyo diyo kızarıklık olunça bepantol sürebiliyomuyuz

Zaman zaman 3-4 haftalık kullanımlarım oldu clindoxyl, her zaman işe yaradı bende.
İyi bir krem

bende kullançam ama birsürü kişi kızarıklık yapıyo diyo kızarıklardan sonra 1 2 gün ara verip teker devam edin diyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…