arkadaşlar benim alnımda küçük küçük sivilceler vardı gerçi yinede halime şükrediyorum ama çok rahatsız ediyordu beni bunun için kullanmadığım şey kalmadı artık özelliklede güneşte ışıkta aşırı belli oluyodu.herşeyi kullandım son kullandığım şeylerdende bi fayda göremeyince istanbul üniversite tıp fakültesine gitmeye karar verdim.bana geceleri sürmem için yeni çıkan clindoxylini verdi sabahta la roche posayın yüz yıkama jeliyle yıkadıktan sonra biodermanın sebium akn bakım kremini verdi sürmem için 1 ay kullandıktan sonra tekrar gel dedi.clindoxly ilk kullandığında cildini biraz yakıyo kızarıklık oluyo ama bi kaç gün kullanmayıp tekrar kullanın yine aynı şey oluyorsa tekrar bırakıp tekrar kullanın ben şu anda kullanıyorum çok memnunum cildim o kadar pürüzsüzki şimdi çok şaşırıyorum.tavsiyem size istanbul üniversitesinin dermatolojisine gitmeniz çok iyi doktorları gitmediğim doktor yüzüme sürmediğim krem kalmamıştı orası sayesinde cildim pürüzsüz oldu
Ya 6 gün önce doktora gittim clindoxyl verdi. Kullanmaya başlamıştım ilk başlarda hiç bir şey olmadı dünden beri acaip derecede kırmızı yüzüm ve çok kuru ne yapmalıyım ? hafif kırmızılık değil bildiğiniz al al kırmızı :/
...bende doktordan geldim bana da raucutenin muadili olan hapı yazıyordu içmem araştırdım yan etkilerini dedim ,nadixa ve clindoxyl verdi ikisi de gece sürülecek
güneş koruyucu da önerdi...
kızarıklıklar kafama takıldı yahu ilaçtan kaçarken daha beter olmak istemiyorum ama denemek zorundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?